και για να εξηγούμαι καλύτερα...
όχι δε φταίνε οι παίκτες για τη σημερινή κατάντια του ΠΑΟΚ.
αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο πανελούδης...
και απευθύνομαι σε όλους όσους είναι κάποιας ηλικίας και έχουν προλάβει να δουν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ σε μεγάλες στιγμές...
δηλαδή είναι δυνατόν ο γκαγκαλούδης να είναι καλός για τον ΠΑΟΚ?
και είναι ποτέ δυνατόν ο κατα τα άλλα περήφανος λαός του ΠΑΟΚ να έχει μετατρέψει αυτή την παλιογαμιόλα σε ίνδαλμα?
ρε αδέρφια θα με τρελάνεται τελείως?
δηλαδή στην μπάλα μπορούμε να ξεσκίζουμε τους ποδοσφαιριστές τύπου μαλαδένη λέω εγώ γιατί δε μπορούν να παίζουν σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ
αλλά στο μπάσκετ να μη λέμε τίποτα?
ποιός γκαγκαλούδης ρε...
μπορούσε αυτός ο πουσταράς να αποτελεί έστω και 3η αλλαγή σε μια μεγάλη ομάδα όπως την θέλουμε όλοι? που έβαλε ξανά τον εαυτούλη του πάνω από την ομάδα.
που το ίδιο έκανε φέτος και με το σκουλίκι στην πυλαία?
και δέχεστε όλοι εσείς ένα γήπεδο να φωνάζει γκάγκα γκάγκα?
έχετε ξεχάσει πάρα πολλά μου φαίνεται. την τελευταία πενταετία δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να χάνουμε και να χειροκροτάμε. μας ταπεινώνανε αλλά εμείς εκεί χειροκρότημα.
και όταν στο ματς με τον πανιώνιο τους κράξαμε γύρισε και μίλησε κιόλας το μουνί. ποιός αυτός που έκανε πλάκες με την ιστορία του ΠΑΟΚ και με την τρέλα μας.
αλλά ναι μετά ζήτησε συγνώμη. αλλά εγώ είχα ήδη ξεφτιλιστεί για ακόμα μια φορά.
και από πάνω με λέει και ο fatal invasion που δεν αναφέρω την ηλικία του για να μην νομίσει ότι μιλάω υποτιμητικά για αυτόν, αχάριστο.
εγώ ρε είμαι αχάριστος ή όλοι όσοι έχουμε ξεχάσει έστω και για λίγο ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ.
και ναι ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, γιατί όταν μια τόσο περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα φτάνει εκεί, δεν την πουλάς έτσι.
το σίμονς το γράφω στ' αρχίδια μου γιατί δεν ξέρει που πάιζει. αυτός που υποτίθεται ότι ξέρει δεν δικαιολογείται...
nai re Crusader,exeis kapoio dikio..alla katalave oti eimaste sto tora..kai Sto tora o Gagaloudis krataei ton PAOK stin plates tou..Mporei ontos o gagaloudis na min kanei gia ton PAOK pou oloi theloume.ton PAOK pou eseis zisate ,giati ego den ton poliprolava...Alla Sto TWRA,stin pragmatikotita mas den boreis na apaiteis tipota parapano apo to atomo pou ta exei dosei ola[mporei nai ontos na evale ton eaytouli tou opos les pano apo tin omada,(pou ego den to simmerizomai)alla posa mats mas exei dosei fetos,kai oxi mono..]..Kai den boreis na zitiseis kai metagrafi,kai na zitiseis apo pou?To eipes kai monos sou ftaei o paneloudis....Otan allaxei i dioikisi TOTE FILE NAI..Na apaitisoume...Tora kai katholi tin diarkeia tis xronias eixame 2 Epiloges......
a)na antistathoume ston paneloudi =>pou to kaname poli elafros stin arxi kai molis eidame oti sothikame...adranise i prospatheia,giati sigoura den ksexastikan osa eginan
kai b)na kanoume tin papia
Ef'oson loipon den kaname to 1o...Mas emeine to 2o...
Sorry an se ethixa,alla gia osous parakolouthoune basket kai xeroun apo basket, xeroun poli kala oti xoris ton gagaloudi fetos tha eimastan pare me ton irakli..i ante na sozomastan kai na vgainame 3oi ap'to telos..Poios tha sikone tin omada?o verginis pou einai 18 xronon?i o xanthopoulos pou episis einai mikros?kai ama borouse esto o enas xeroume poli kala oti me ena play-maker den pas pouthena..Kai den milao amintika giati doxa to theo to palikari o xanthopoulos paizei kai gamo tis amines..Alla xoris tin organosi kai tin diisditikotita tou gagaloudi den tha me assist kai skor oxi megalitero apo 60..Gia na min sas po pio kato....