Ανεξάρτητα απο τη μπάλα που παίζει, για μένα η Εθνική που πήρε το Euro είναι η ομάδα που μου έδωσε μια απο τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου, και γι' αυτό θα την έχω πάντα εκεί ψηλά.
Ακριβώς φίλε μου. Για να τους έχουμε εκεί ψηλά όμως όλους αυτούς, πρέπει να το πάρει χαμπάρι και η Ελληνική ποδοσφαιρική δημοσιοσχετίστικη ομοσπονδία, και να συνταξιοδοτήσει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ από εκείνη την ομάδα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ακόμα παίζουν σε ικανοποιητικό επίπεδο, λέγε με Γιαννακόπουλο), γιατί η φθορά τους είναι πλέον τραγική και ο διασυρμός τεράστιος. Ως πότε πια θα εξαργυρώνουν την πρωτιά στο Ευρώ??? Άλλωστε, τόσες μεταγραφές έκαναν, χρήμα τρελό έβγαλαν, δόξα μεγάλη γνώρισαν, με τα @@ τους το πέτυχαν, όμως όρεξη για μπάλα άλλο δεν έχουν .Τους ευγνωμωνούμε, αιώνια κιόλας, αλλά ως εκεί. Ας το αντιληφθούν πλέον όλοι. Είναι οφθαλμοφανές ότι από όλους αυτούς δεν έχει πλέον κανείς κίνητρο και για τίποτα, μετά και τον αποκλεισμό από το μουντιάλ...
Είναι για λύπηση πάντως κάτι παιδάκια τύπου Γιούρκα, που είχαν όλα τα φόντα και την ηλικία για καριέρα, αλλά μόλις έρευσε άφθονο το χρήμα έχασαν τον προσανατολισμό τους. Πού να δουλέψεις τώρα για να ανέβεις ψηλότερα: Ψιλά γράμματα...