Author Topic: Η λεηλασια του ΣΟΥΠΕΡ3 το 1994 , Ξυλο-πανο στα τραινα το Μαιο 2006 , Καψιμο του ΣΟΥΠΕΡ3 Καλαμαριας , Ντου στους Ιερολοχίτες Σταυρ/λης κλπ  (Read 16471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Δε μου λέτε εσείς όλοι οι ειρηνοποιοί , οι λευκοί Κόφι Ανάν του forum , αυτά τα φαινόμενα είναι τώρα της μόδας ή συνέβαιναν  ανέκαθεν ? Πρώτη φορά ακούτε δηλαδή για πέσιμο σε σύνδεσμο των λαγών στη Θεσσαλονίκη με μολότοφ και πυρσούς ? Δεν πιστεύω !!!  Μ'άλλον εσείς τώρα ξαφνικά αποφασήσατε οτι πρέπει να δείξετε ανωτερότητα σαν όντα      και να καταδικάσετε τα γεγονότα...που βέβαια για κάποια απο τα οποία έχετε τη περιφάνεια να τα διαλαλλήτε τριγύρο σας περιπλέκοντας το εγκώμιο του μύθου του λαού του ΠΑΟΚ. Μην γυρίσετε τώρα και μου πείτε οτι κάποτε είχαμε χέρια και τώρα έχουμε μαχαίρια , της μαλακίες αυτές να της λέτε στα sports cafe που αράζετε με την παρέα σας και βλέπετε τον ΠΑΟΚ.Αυτά υπήρχαν ανέκαθεν και θα υπάρχουν στον αιώνα των αιώνων..Αφήστε λοιπόν τους παπάδες και τα σάλια . Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν έχει όρεξει να ασχολήται με τους λαγούς , μόνοι τους βγάλαν τα μάτια τους.
Όσο πουστιά σας φαινετε εσάς να την πέφτουν με μολότοφ και πυρσούς σε σύνδεσμο τους , τόσο πουστιά ήταν τότε που την πέσανε με 8 φουσκοτούς, υπαλληλους του super 3 , σε 2 δικούς μας και μας φάγανε το πανί απο την Καλαμαριά , που θα το έχουν να το λένε και στα εγγόνια τους.
Άλλο τόσο πουστιά είναι όταν την πεφτουν αυτοι 20 άτομα σε 2 15χρονά ....
Ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα λέει : "Σε κάθε δράση υπάρχει μία αντίδραση". Η πουστιά πληρώνεται με πουστιά , και  όποιος γουστάρει!
Περαστικά στα λαγουδάκια μας....

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline toy

• Αλλαγή
Ολες τις κοινωνικοπολιτικές αναζητήσεις των τελευταίων αιώνων εδω μέσα θα τις βγάλουμε και τι καλύτερη αφορμή απο το πέσιμο στους ρουφιάνους της πόλης οι οποίοι στέρησαν απο οικογένειες τους πατεράδες και από τις μανάδες τους γιούς.
Βρε δε γαμιόμαστε...
Πολύ καλά τους κάνανε και πάντα τέτοια!!
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

COBE-4-

• Guest
poly apla ta pramata.opoios de goustarei den asxoleitai me tetoia themata.apo olous emas tous ypoloipous ena akoma mpravo sta tsakalia

Poet

• Guest
Μα γι'αυτό ακριβώς κάποτε γεμίζαμε την Τούμπα 45 χιλ. κόσμος και τώρα είμαστε 3 και ο κούκος, επειδή πολύ απλά όποιος δεν γουστάρει δεν ασχολείται ... και ο πολύς ο κόσμος δεν γουστάρει!!!

Εγώ πάντως αυτό που πιστεύω θα το λέω ... επειδή πολύ απλά, όταν έκανα και εγώ μαλακίες ... όταν πιθανότατα ήμουν σε αντίστοιχη ηλικία, θα ήθελα κάποιος να μου έλεγε μιά κουβέντα ώστε τις μαλακίες που έκανα να τις είχα αποφύγει!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

LoGotHeTiS

• Guest
Αν γεμίζει η δεν γεμίζει η Τούμπα,σίγουρα δεν φταίει αν κάηκε ένας σύνδεσμος παρασκευή βράδυ στην Σταυρούπολη.Φταίει ότι όλοι προσπαθείτε ποιητή ,και τον φτάσατε σε αυτή την θέση,να φάτε από τις σάρκες του ΠΑΟΚ..Ο καθένας στο μέγεθός του,στον περίγυρό του κτλ..

Μήπως κάποιοι από εσάς αρχίσατε να ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ μόλις είδατε φαΐ??Ή τρόπο να αναδείξετε το πάθος σας για προβολή και δεν ξέρω εγώ τι..

Και ο πολύς κόσμος που δεν γουστάρει καλά θα έκανε να μην πατήσει ποτέ στην Τούμπα (και όχι μόνο στο ΠΑΟΚ-gay κάθε χρόνο) γιατί ποτέ δεν κούνησε το ξερό του να κάνει κάτι για τον ΠΑΟΚ..Οπότε ποιητή κριτική από αυτόν τον πολύ κόσμο δεν θέλω..

Poet

• Guest
Αν γεμίζει η δεν γεμίζει η Τούμπα,σίγουρα δεν φταίει αν κάηκε ένας σύνδεσμος παρασκευή βράδυ στην Σταυρούπολη.Φταίει ότι όλοι προσπαθείτε ποιητή ,και τον φτάσατε σε αυτή την θέση,να φάτε από τις σάρκες του ΠΑΟΚ..Ο καθένας στο μέγεθός του,στον περίγυρό του κτλ..

Μήπως κάποιοι από εσάς αρχίσατε να ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ μόλις είδατε φαΐ??Ή τρόπο να αναδείξετε το πάθος σας για προβολή και δεν ξέρω εγώ τι..

Και ο πολύς κόσμος που δεν γουστάρει καλά θα έκανε να μην πατήσει ποτέ στην Τούμπα (και όχι μόνο στο ΠΑΟΚ-gay κάθε χρόνο) γιατί ποτέ δεν κούνησε το ξερό του να κάνει κάτι για τον ΠΑΟΚ..Οπότε ποιητή κριτική από αυτόν τον πολύ κόσμο δεν θέλω..

Χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο ... που σημαίνει περιλαμβάνεις και εμένα σ'αυτούς που ασχολιούνται με τον ΠΑΟΚ μόλις είδαν φαϊ!!! Ενδιαφέρουσα άποψη!!! Αν ήθελες να μου πείς και πού είδα το φαϊ στον ΠΑΟΚ; Εδώ είμαι να το συζητήσω μαζί σου!!! Εννοώ προσωπικά, ποιό ήταν και είναι και θα είναι το προσωπικό μου όφελος;

Εκτός και αν δεν με βάζεις σε αυτή την κατηγορία και με βάζεις στη δεύτερη, σ'αυτούς που προσπαθούν να αναδείξουν το πάθος τους για προβολή!!! Εξ'ίσου ενδιαφέρουσα άποψη!!! Αν λοιπόν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε και αυτό ... στο πού δηλαδή προβάλλομαι εγώ προσωπικά.

Εκτός και αν ήταν λάθος η έκφρασή σου και δεν εννοούσες εμένα, οπότε να την διορθώσεις!!!

Παρεμπιπτόντως, αν μου στείλεις pm, μπορώ να σου πώ πόσα λεφτά μου στοίχισε φέτος ο ΠΑΟΚ, πόσες ώρες, πόση στενοχώρια και τί κέρδισα απο αυτό!!! Αν θέλεις μπορώ να σου δείξω και αποδείξεις!!! Αυτά όμως, μόνο προσωπικά!!! Όχι φόρα παρτίδα!!!

Τέλος θα σου πώ ότι απο τον ΠΑΟΚ δεν ζητάω απολύτως τίποτα. Ανταποδίδω απλά την ευγνωμωσύνη μου προς αυτόν. Θέλω όμως να είναι αξιοπρεπής και να είναι καλά!!! Εξ'άλλου αυτό συμβαίνει όταν αγαπάς κάποιον και δεν θέλεις να τον εκμεταλλευτείς!!! Θέλεις το καλό του!!

Δυστυχώς οι απόψεις περι του καλού και του κακού ... διίστανται!!! Άλλοι θεωρούσαν καλό να στείλουν το ΣΔΟΕ!!! Ακόμα το θεωρούν!!! Εγώ το θεώρησα κακό!!! Άλλοι θεωρούν καλό να φύγουν άμεσα οι Βεζυρο-οικονομίδηδες!!! Εγώ το θεωρώ κακό!!! Απόψεις είναι ... δικαιούμαστε σε διαφορετικές απόψεις!!! Το ότι όμως έχουμε διαφορετικές απόψεις, δεν σημαίνει ότι έχουμε και διαφορετικό σκοπό ή διαφορετική αφετηρία!!! Απο την αφετηρία που εκκινεί ο καθένας, μέχρι την άποψη, μεσολαβεί το πρόσωπο, το οποίο πάντοτε είναι μοναδικό!!! Μην απορρίπτουμε και μην ισοπεδώνουμε εύκολα ανθρώπους, πρόσωπα, μόνο και μόνο επειδή δεν πιστεύουν αυτά που πιστεύουμε εμείς ... ούτε θεωρούν ότι πρέπει να ενεργούν όπως εμείς!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Den mporo na dexto 20 skoylhkia na vgainoyn apo to Panepisthmio kai na dernoyn PAOKtsh mpros ston eksaxronmo gio toy. Opos den mporoysa na dexto to 1983 ston teliko toy OAKA na troei klotsies sto kefali enas kakomoirhs aektshs mprosta ston sokarismeno dekaxrono eggono toy. To idio varvaro moy fainotan kai tote kai tora. Tote hmoyn dekapente xronon, tora konta sta saranta. Alloi ta ekanan tote kai to metaniosan kai mpravo toys. Aparadekto otan to kanoyn mhxanakia gay se diko mas toy Agia Sofias, aparadektop otan to kanoyn deka dikoi mas se enan pesmeno skolhka thn prohgoymenh evdomada sthn Karakash. Den mporo na dexto molotov se syndesmo skoylhkion sthn Eptalofo to 2003 prin ton teliko, oyte tora sthn Stayroypolh ki as ksero poios einai o "Periklhs" kai ti leei sthn ekpomph toy, ki as ksero giati ekanan syllalhthrio ta skoylhkia perysi, ki as ksero ti email esteilan sto Ypoyrgeio Oikonomikon. Kai den mporo na to dexto giati oyte thn molotov sto amaksi toy symma8hth moy Ey8ymh Liaka to 1991 apo gayvroys mporoysa na dexto.
Opos den mporoysa na apodexto ta stylo sto SEF, oyte ta stylo sto Alkazar mporo na dexto ypo to epixeirhma ths "nomimhs amyntikhs kavatzas".(kai ta alla toy styl phgan na mas kanoyn ntoy, na paroyn to pano klp ta akoyo verese. Kai o Nomos toy Neytona peri drashs kai antidrashs exei pio palia ekdoxh: Of8almos anti of8almoy kai legetai Mosaikos Nomos)
Den mporo na dexto opadikh magkia to stamathma, lyntsarisma vazelon to 2000 sthn Tsimiskh poy den eixan kanena diakritiko, mono a8hnaikes pinakides kai to  psyrisma mpoyfan klp, opos den mporo na dexto petrovolhma sto leoforeio 10,mono kai mono epeidh htan to leoforeio Xarilaoy, kapsimo tentas diamerismatos apo kapnogono sthn Papanastasioy mexri na anagkas8ei o kahmenos O PAOKTSHS na vgalei PAOKTSHDIKH SHMAIA sto mpalkoni gia na glitosei ta xeirotera,den mporo na dex8o epi8esh se koritsakia me xoyftoma kai skisimo ton royxon toys apo kthnh me aspromayra diakritika. Den mporo na dexto ton ka8e mperdemeno poy se sylallhthrio to kalokairi me losto anoige periptero gia na parei cocacoles kai pagota thn ora poy emeis paleyame gia th leyteria toy PAOK.
Oyte mporo na dexto na petrovoleitai anaitia o ka8e mpatsos, mono kai mono epeidh einai mpatsos giati den mporo na ksexaso enan lipo8ymo MATatzh sthn Xan8h nomizo, poy efage ntoy xoris kanenan logo kai opos htan ksapla anaskela eida sto xeroyli ths aspidas toy, sto esoteriko na grafei me markadoro :ΠΑΟΚ

Den 8elo na grapso alla paradeigmata. H opadikh magkia den fainetai apo aytes tis prakseis oi opoies einai ntroph kai oxi hroikes.Oi prakseis aytes ginontan dystyxos kai mas stigmatizan san opadoys. Kai kalo 8a htan na papsoyn na ginontai.Giati tora me ta nea "opla" kai tis nees "taktikes", o 8ANATOS einai pio konta.Ekei odhgoymaste.

EPITELOYS PREPEI NA NA KOITAME KAI TH DIKH MAS SYMPERIFORA, DEN EINAI DYNATON OLA OSA KANOYME EMEIS NA EINAI SOSTA!
EPITELOYS EMEIS POTE 8A KANOYME THN AYTOKRITIKH MAS?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

LoGotHeTiS

• Guest
Εντελώς off topic και τελευταίο άκυρο post σε αυτό το θέμα

Χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο ...

Eλληνικά γράφω και γράφω 'μήπως κάποιοι'..Αν δεν σε αφορούν ξεπέρασε τα..Το πόσο κόστισε στον καθένα ο ΠΑΟΚ αφορά τον καθένα που με αυτό το κόστος ικανοποιεί το "πάθος" του..Αν θεωρείς εν τέλη ότι κερδίζεις μόνο στεναχώρια,ξεπέρασε το πάθος σου..Εγώ όμως,δεν θα "μόστραρα" μια φράση σε ένα forum για να κερδίσω τις εντυπώσεις..Την εκτίμηση την κερδίζει κάποιος με τις πράξεις του..Αυτά!

Υστ. Από την αρχή είπα ότι δεν επικροτώ τέτοιου είδους μορφή βίας..Ωστόσο μερικές γενικεύσεις που γίνονται εδώ μέσα κάνουν "τζιζ"..

Υστ.Συμφωνώ απόλυτα με το post του HOMO PAOKUS.

« Last Edit: May 21, 2007, 16:29:02 by logothetis »

xalllara4

• Guest
o,ti eipe o homo paokus einai ta eykolws ennooumena tis koinis anthrwpinis logikis.

To kako einai pws den paraleipontai...

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
Ολες τις κοινωνικοπολιτικές αναζητήσεις των τελευταίων αιώνων εδω μέσα θα τις βγάλουμε και τι καλύτερη αφορμή απο το πέσιμο στους ρουφιάνους της πόλης οι οποίοι στέρησαν απο οικογένειες τους πατεράδες και από τις μανάδες τους γιούς.
Βρε δε γαμιόμαστε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

chris

• Guest
Den mporo na dexto 20 skoylhkia na vgainoyn apo to Panepisthmio kai na dernoyn PAOKtsh mpros ston eksaxronmo gio toy. Opos den mporoysa na dexto to 1983 ston teliko toy OAKA na troei klotsies sto kefali enas kakomoirhs aektshs mprosta ston sokarismeno dekaxrono eggono toy...............
................................................. .........

apla symfono kai ego me to parapano post tou @homo opou 8a mporousa na pros8eso kai ego me th seira mou dekades dekadon agria epeisodia ths dekaetias tou 80 alla kai tou 90.tote malista htan poly perisotera se ari8mo apo oti shmera.
apla ta torina einai poly poly pio agria kai barbara

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

JOHNNYS-4-

• Guest
x8es re paidia sto boom opou tragoudaei o gonidis htan ntigka se skoulikia pantoy kremasmena pano toys mesa kai de symmazebetai.. ti panygirizan>? ti eksodo sto uefa? :o :o

bane4

• Guest
Βρε δε γαμιόμαστε...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Egw eixa akousei oti o super33 8a ekane xoro se ena boom..
Alla nomiza oti ton ekanan tin paraskevi sti stavroupoli..
Giati olws tyxaiws ekei s'ena super33 akoustike ena BOOOOOOOOOM..
La8os ekana mallon.. ;D

Diego-4

• Guest
Δεν ήταν super33 , ήταν ιεροφλωρήτες..Το ΗΤΑΝ με όλη τη σημασία της λέξεως ...