Author Topic: Εφημεριδα SPORT DAY σχολια & κριτικη www.sportfm.gr  (Read 40317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
"Τον απαλλάσσει από τη δέσμαυσή του με τον ΠΑΟΚ", γράφει η κωλοφυλλάδα. Δηλαδή ο Ζλάταν είναι δέσμιος εδώ, ένας σκλάβος, ένας δούλος...

bagos1

• Guest
mages h sportday kleinei opote 8a mas apalaksei apo tin mizeri parousia tis

Offline savage republic

• Βασικός
Κάτσε ρε Βάγγο, πως κλείνει, όταν πουλάει 70χιλ. + φύλλα ημερησίως; :gruebel:

Offline dave

• Αλλαγή
κλεινει η σπορτντει? ειχε την υψηλοτερη κυκλοφορια το 2007, κ το 24% των συνολικων πωλησεων των αθλητικων...

bagos1

• Guest
to akousa xtes apo georgiou kai emena entuposi mou ekane

Bayern4

• Guest
 k emena parakseno mou ακουγεται αυτο..
ανεβασε τη τιμη της στο 1,3 κ κρατησε τους αναγνωστες της.
δηλαδη τη μαυρη τρυπα εχει για να κλεισει;; εκτος κ αν ειναι ακομα μια παπαρια του γεωργιου.

ας κλεισει. δε προσφερει τιποτα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Epivevewvw auto pou leei o filos.
Kai egw to akousa xtes stin ekpompi tou gewrgiou.

kospatras

• Guest
ara malakies.den kleinei

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ama kleisei auth tote oles oi alles ti prepei na kanoune...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apaoki13

• Guest
Πάντως το μισθολόγιό της πρέπει να είναι το υψηλότερο απ' όλες τις αθλητικές εφημερίδες. Όλα τα "ονόματα" γράφουν εκεί. Από διαφήμιση δεν ξέρω πως πάει γιατί εγώ διαβάζω την έκδοση Κύπρου.

BIANCONERO

• Guest
Εχω την εντυπωση οτι 70.000 κυκλοφορια εχει η GOAL και οχι η SPORTDAY!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Επειδή το καλοκαίρι έπαιρνα διάφορες εφημερίδες για την παραλία, κάποιες από αυτές γράφανε τις πωλήσεις. Πρώτη με διαφορά και κοντά στα νούμερα που λέτε είναι η SportDay, 2η η GoalNews και 3η... ο πρωταθλητής.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
mages h sportday kleinei opote 8a mas apalaksei apo tin mizeri parousia tis

Epivevewvw auto pou leei o filos.
Kai egw to akousa xtes stin ekpompi tou gewrgiou.
κουφαλες ολοι τον φαφουτη βλεπουμε ;D.

ασχετο ομως μ'αυτο εχω να πω κατι.στο ματς με το χανουμι τελικα δεν ανεβηκα λογω ανωτερας βιας.και ηταν τετοια η φαση που δεν μπορουσα ουτε το ματς να δω απο την τιβι.
ο μονος τροπος για να μαθω ηταν το ραδιο και τα τηλεφωνα σε οσους ηταν μεσα
επελεξα ν'ακουσω σπορτ-φμ γιατι ετσι εκατσε.ο σπορτ-φμ ειναι ο "πατερας" της σπορντει για οσους δεν γνωριζουν και εδω εκπεμπει κανονικα.
ρε παιδια η μεταδοση ηταν λες και επαιζε η αεκ στην τουρκια...δεν υπηρχε ΠΑΟΚ στην μεταδοση.η μεταδοση αρχιζε απο οταν επαιρνε την μπαλα το χανουμι.επαθα την πλακα
της ζωης μου και ενιωσα διαφορετικος απο τους "φυσιολογικους",που αυτολανσαρονται μαλιστα ως το καλυτερο ραδιοφωνο της χωρας...
 γι'αυτο λοιπον αν και ειμαι τελειως αντιθετος στο να προσπαθω να διαμορφωνω γνωμες,ουτε ενα ευρω(1,30 πλεον) σ'αυτους.προσωπικα εφημεριδα επαιρνα μονο φιλαθλο
αλλα κι αυτη την εκοψα.δεν εχει σημασια τι εκανα εγω.σημασια εχει οτι για καποιους εγω κι εσεις δεν υπαρχουμε.δεν χρειαζεται να τους πληρωνουμε κιολας.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ρε φίλε και εγώ απόαυτούς άκουγα τη μετάδοση.... να σου πω κάτι.... τη μετάδοση την έκανε αυτός που κάνει (έκανε) το ρεπορταζ της κούλας(Mιαούλης νομίζω)!!! Τον στείλανε στην ΤΟΥΜΠΑ να περιγράψει ΠΑΟΚ-κούλα!!!! Και λέω... καλά δεν συνεργάζονται με κανένα ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ να κάνει την ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! Η κωλοπεριγραφή τους ήατν όντως σαν να είναι η κούλα στην τουρκία!!! Και γενικότερα για τον αντικειμενικό σπορ-fm ο ΠΑΟΚ απλά δεν υπάρχει!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!!  Στα @@ μας όμως!!! Το καλύτερο γαμήσι στη superwoman το έκανε εξαπανέκαθεν ο Αόρατος Άνθρωπος!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απορώ γιατί σας προκαλεί έκπληξη.......πάντα έτσι ήταν.........και απ' ότι φαίνεται........έτσι θά ναι....

Δεν γαμείς όμως...........σε κάποιους από μας ......... μας αρέσει  :tsigaro:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Επειδή φύγαμε όπως από το θέμα σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτή η κωλοφυλλάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σαν ομάδα επαρχίας τύπου Εργοτέλη.Της αξίζει λοιπόν δυναμική αντίδραση,ενα μήνυμα που θα την ακούσουν.Ισως ενα πανό στο παιχνίδι με τον αρη.Εχετε συνηθίσει το πλιάτσικο χαμουροαθηναίοι και καλομάθατε.Να βγάλετε καλυτερα σε άρθρο πόσο πουλάτε το τομάρι σας,μιλώντας στη δική σας γλώσσα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline ved

• Αλλαγή
αληθευει αυτο με τον αορατο ανθρωπο ρε παπριτσα? στο κους κους το ειπαν?  ;D

1) δεν μαρεσει να βγαινουν στην φορα τα συμβολαια της παε ΠΑΟΚ

2) το εδωσε υπαλληλος? τον μπουλο.

3) το εδωσε ο μανατζερ του παικτη? κραξτε τον και απειληστε τον.

4) η φυλλαδα οντως χρειαζεται καποια μαζικη απαντηση.

5) το χειροτερο απολα ειναι εκει που γραφει οτι με ταλεφτα θα παρουμε 2 καλους παικτες! σαν να εχουμε διοικηση γουμενου,,ο γουμενος εδωσε την ειδηση και ο δημοσιογραφος του υποσχεθηκε να το πασαρει ετσι ωστε να μας προετοιμασει και να μας κοιμισει!

6) βεβαια δεν λεω οτι ετσι εγινε,,αλλα ο τροπος ειναι τρισαθλιος,,,ισως ο δημοσιογραφος για να γλυτωσει την κατακραυγη την δικη μας πιστευε οτι θα μας πεισει κιολας οτι δεν ειναι και τοσο κακο που παιζει τον νταβατζη στην πλατη της ομαδας! δηλαδη ειναι και λαμογιο,,μας θεωρει ηλιθιους ολους,,και ειναι τοσο ηλιθιος ο ιδιος που το πιστευει πραγματικα!  ΕΛΕΟΣ

ive4

• Guest
Ρε φίλε και εγώ απόαυτούς άκουγα τη μετάδοση.... να σου πω κάτι.... τη μετάδοση την έκανε αυτός που κάνει (έκανε) το ρεπορταζ της κούλας(Mιαούλης νομίζω)!!! Τον στείλανε στην ΤΟΥΜΠΑ να περιγράψει ΠΑΟΚ-κούλα!!!! Και λέω... καλά δεν συνεργάζονται με κανένα ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ να κάνει την ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! Η κωλοπεριγραφή τους ήατν όντως σαν να είναι η κούλα στην τουρκία!!! Και γενικότερα για τον αντικειμενικό σπορ-fm ο ΠΑΟΚ απλά δεν υπάρχει!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!!  Στα @@ μας όμως!!! Το καλύτερο γαμήσι στη superwoman το έκανε εξαπανέκαθεν ο Αόρατος Άνθρωπος!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!

δυστυχώς εδώ και χρόνια αυτό κάνουν οι βρωμοσταθμοί της Αθήνας και τα κρατικά κανάλια.
Είναι 4-5 χρόνια που πήραν αέρα και στέλνουν αθηναίους δημοσιογράφους στα ματς του ΠΑΟΚ με τους ΠΟΚ.
Και ο βασικός λόγος είναι ότι περνάνε απαρατήρητοι και δε τρώνε τα απαραίτητα σούτια.
Οταν ο γεωργίου ήρθε Θεσσαλονίκη, έφαγε σουτ και δεν ξαναήρθε.
Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται το ίδιο.
Ο Μιαούλης δεν είναι προκλητικός έναντι του ΠΑΟΚ αλλά δε παύει να είναι δηλωμένος οπαδός της αεκ και δεν μπορεί να έρχεται να το παίζει δημοσιογράφος στην Τούμπα μέσα.

Και να προκαλούνε μάλιστα. Και εκτός που έτσι έχουν αλώσει την Τούμπα, φυσικά όταν παίζει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης βλέπουν τα ματς από την τηλεόραση.
Πόσο μάλλον τα κρατικά κανάλια που πληρώνουμε τα ταξιδάκια τουλάχιστον για 2 ρεπόρτερ ομάδων ΠΟΚ που ανεβαίνουν στην Τούμπα κάθε φορά....

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
αληθευει αυτο με τον αορατο ανθρωπο ρε παπριτσα? στο κους κους το ειπαν?  ;D

Philippe Vuillemin, αυτός το είπε... και το σκιτσάρισε κιόλας!!!
PAOK is a Social Movement!

Vag-4

• Guest
re aderfia arxisan ta organa arxizoyn na kseroglyfontai pali ta korakia an einai dynaton!!!!!!!! ayto aderfia einai proklhsh den prepei na perasei etsi prepei na apanthsoyn oi syndesmites mas h h pae PAOK!!!!!! kala re floria apo poy kai os poy ta kanete ayta;;thelete na kseshkothei o laos toy paok ;;;;;; loipon ksekolate me tis malakies giati ayth thn fora tha mas vreite mprosta sas gamo to pok sas!!!!!!!meinete me thn oreksh re floria o moysli den tha paei poythena psakste alloy afoy exete lefta kati tha vreite!!!!!!!!! kato ta vromoxera sas ap'to dikefalo korakia,tsatsoi toy vgenopoyloy kai toy koterakia,toy kokkalh kai toy kontopoytanoy!!!!!!!! ante sto diaolo poytanospermata na kleisete kai pote mhn ksananoiksete gamo thn sportday kai ton sport fm sas!!!!!!!! PAOK KAI TO MOYNI THS MANAS SAS!! OPOS PALIA ERXOMASTE KSANA!!!!!!!! ALLOTHRISKOI METANOEITE!!!!!!!!! PAOKARA PANTOY KAI PANTA