Καλησπέρα φίλε Alex,
Σε κανένα δεν αρέσει να παίζει η ομάδα 11 χρόνια στο UEFA.Στη κατάσταση που είμαστε αυτή τη στιγμή η έξοδος στην ευρώπη είναι κάτι.Γιατί αν δεν υπάρχει και αυτή που έχει κάποια έσοδα δε νομίζω να κρατάμε κάποιους παίκτες.Ναί και 'γω θέλω να δω το σεντόνι και τα μεγάλα παιχνίδια στη Τούμπα.Εκεί έιναι η θέση μας, αλλά λίγο η διαιτησία,λίγο οι παίκτες,πολύ η διοίκηση, μας κάνουν ένα ωραίο σύνολο 4ης θέσης.
Δεν αφορίζω κανένα με την άποψη μου για την αποχή.Θεωρώ ότι στα δύσκολα πρέπει να είμστε κοντά στην ομάδα και όχι να την αφήνουμε στο έλεος του θεού.Νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε την αγάπη στην ομάδα με την παρουσία μας(όπως πρέπει να κάνουμε) τη Κυριακή και όχι να κανουμέ αποχή.Δεν σώνεται οικονομικά η ομάδα με ένα sold out του ναού.
Λίωμα δεν είμαι και δεν ήμουνα ποτέ.Δεν λέω ότι η διοίκηση δεν έχει κάνει λάθη ή υποστηρίζω το έργο της.Σίγουρα έχει κάνει πολλά λάθη και δεν είναι μόνο ο προπονητής.(Λίωμα είμαι μόνο με τον ΠΑΟΚ).
Αδερφέ να ξέρεις ότι όλοι χαίρονται με την κατάντια μας και όλοι περιμένουν να περάσουν αέρα από το ναό.Γιατί ο ναός είναι η πιο δυνατή έδρα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.Κανείς δεν μπορεί να κερδίζει μέσα στο ναό.Κανείς.
Είναι τιμή να είσαι ΠΑΟΚ.Είναι στοιχείο του αίματος.Είναι ζωή να είσαι ΠΑΟΚ.Πρέπει να είαμστε και στα καλά και στα κακά δίπλα του. Ναί πρέπει να έιμαστε όλοι δίπλα του όχι για τη διοίκηση αλλά για τον ΠΑΟΚ.
Κάθε νίκη όσο μεγάλος ή μικρός είναι ο αντίπαλος είναι νίκη.Σε όλα τα παιχνίδια.Ίδα είναι η χαρά που μας δίνει η ομάδα όταν κερδίζει.Μας αξίζει μόνο να κερδίζουμε.Είναι μονόδρομος για μας.
Όπως ανέφερες και εσύ μένω στο νότο και τόσα χρόνια έχουν ακούσει τα αυτία μας πάρα πολλά.Δεν έιναι ντροπή να ακουστούν και το τί ακούμε εμείς εδώ κάτω.Δεν δέχομαι τις απόψεις ότι ανοίγουμε τα πόδια όπως έλεγαν πρόπερσυ με τον ΠΑΟ.Δεν μπορούν να αντισταθούν στην ομάδα του δημοσίου και περιμένουν να το κάνουμε εμείς.Γιατί μόνο εμάς φοβούνται όλοι.Είμαστε οι μοναδικοί που φέραμε διπλό μέσα στο μπουρδέλο τους.Αν θεωρείς ότι έιναι ντροπή που το ανέφερα τότε ok.
Θεωρώ ότι ο πιο σοβαρός προπονητής που είχαμε τα τελευταία χρόνια ήταν ο Μπάγεβιτς.Μπορέσαμε και πήραμε 2 κύπελλα.Ναί θα μου πείς δεν πήρες πρωτάθλημα και είσαι ικανοποιημένος με το κυπελλάκι???Όχι βέβαια.θέλω τίτλο αλλά βλέπω ότι όπως έιμαστε σήμερα (και να είναι έξω από την πόρτα ο Ντιμιτρέσκου?

?) θεωρώ ότι θα ήμαστε έτοιμοι σε 2 -3 χρόνια με ένα καλό προπονητή. (αν δεν έχουμε καμμία απώλεια σε εμψυχο δυναμικό).
Δεν με πείραξε ο τρόπος που ανφέρθηκες στις απόψεις μου.Όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας νομίζω και όλοι ο ένας περισσότερο ο άλλος λιγότερο με ψυχραιμία θα βρούμε κάποια λύση.
Κλείνοντας θα πω ότι η αλήθεια και η αγάπη του πόσο ΠΑΟΚ είναι ο καθένας μας είναι μέσα του και όχι καταστάσεις τρέλας που μπορεί να αποβούν μοιραίες σε βάρος της ομάδας μας.Σε κανένα δεν αρέσει να βλέπει τον ΠΑΟΚ έτσι.Όπως δεν μου αρέαει να βλέπω να τιμωρούμαστε.Γιατί με το παραμικρό να μπαίνουμε μέσα να τα κάνουμε πουτάνα???Ποίο το όφελος????Κάντε αποχή,να μην αγοράσου,ε διαρκείας, να μην αγοράζουμε από την μπουτίκ.
Ψυχραιμία.Μη κάνουμε κανένα κακό στην όμάδα.Μας χρειάζεται στα δύσκολα.
Έχουμε μια χημεία που τσακίζει.
Λαός-Ναός-ΠΑΟΚ.Χημεία που τη τρέμουν όλοι(άσχετα σε τί κατάσταση είμαστε).
<Μέσα σε χρόνια σε καιρούς μια ομαδάρα μένει.Η ΠΑΟΚΑΡΑ αθάνατη κουφάλες δεν πεθαίνει>Φιλικά και ασπρόμαυρα
Μaverick