Geia xara aderfia!
Neos sto forum apo Madriti.
Den thelw na epanalabw sxolia gia to poios ftaiei k ti eprepe na ginei, giati osa diabasa mexri twra, ta perissotera einai swsta. Eksallou to thema einai ti ginetai TWRA...
Den bgainei leei tpt apo ti syneleysi tou AS k enw to basket kaigetai, paiktes feygoun,proponites feugoun k o,ti kalo kineitai stin agora ypografei allou, aytoi kanonizoun alli GS meta apo 15 meres leei!!!
Re biasteite gamwti mou!!! Ti perimenoun?ayto pou aporw einai oti otan exeis omada me tetoio ghpedo k istoria, me tetoio kosmo, me neous paiktes klp klp, den mprow na pistepsw oti den yparxei kaneis na erthei na parei tin omada, opote kati paizei pou den mas to lene (k den perimenw kanena na mas to pei).
Twra gia to an prepei na meinei o Bane klp klp....mia zwh eixa to Bane Bane sto stoma k an thelw na dw ton PAOK pali psila thelw na ton dw me dika tou paidia, alla an einai na kanoume xronies san tin fetini, asto kalytera...oso gia ta mikra...ayti einai i basi gia to mellon?o mayro pou paizei 2-3 lepta?o basilopoulos pou paei gayro i italia?o basileiadis pou ton exoume kanei benteta apo ta 20-21 tou, prin paiksei kan ena teliko k ferei koupa?
Parte to xampari oi dioikountes...oi fereste epaggelmatika k douleyete tin omada san epixeirisi i antio.den einai magazaki gia tis kontres sas k gia kseplymata k mizes! Exw sixathei pia na blepw t gayro na kleinei k na xtypaei paiktes opou brei akoma k meta apo xronia reziliki (k kala kanei,tin omada tou ftiaxnei) k emeis na idrwnoume na kratisoume pagkites k ta megala onomata na ta blepoume sta video twn 80s k 90s...
An kserei kaneis tpt egkyro paidia peite to,dyskola mathaineis edw eksw.
Ena mono mas menei...enwmenos laos, ksypnios k me ton PAOK panw apo ola stin omada,oute paiktes,oute proponites,oute tpt!K opoios k na parei tin omada as ton ypostiriksoume mexri na doume ti tha kanei.
Elpizw to epomeno sxolio na einai gia kala nea,
xairetw apantes
KAI O LAOS MAS POU THA XOREYEI OPWS TO 91 STI GENEYI...PALI ME XRONIA KAI KAIROUS PALI DIKA MAS THA NAI..