Ο κυριος Ακης Δημητριου ειπε χαρακτηριστικα "ο Παοκ για μενα ειναι ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ".
Κατα την γνωμη μου και γνωμη αλλων πολλων, ειναι η πιο σοβαρη προταση που εχω ακουσει για την αγορα του Παοκ μας. Ο ανθρωπος ουτε διαφημηση εκανε τις εταιριες του ουτε αναφερε τα ονοματα των υπολοιπων 3 ουτε τι εχουν και δεν εχουν και ειναι ο μονος που εχει βγει, εαν δεν κανω λαθος, να πει τα πραγματα με το ονομα τους. Απλως το παληκαρακι σκεφτεται οπως εσυ και εγω, δηλαδη ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ. Οι 4 αυτοι κυριοι ειχαν συναντηση και με τον χοντρο την περασμενη εβδομαδα για την τακτοποιηση του θεματος. Ο Βατμαν ομως δεν "μασαει" ταραμα. Ακουστε ρε παιδια τι τους ειπε. Να καταθεσουν ενα ορισμενο ποσο στον λογαριασμο του για να δει ποσο σοβαροι ειναι. Ακου ρε παιδια να καταθεσω εγω χρηματα στον λογαριασμο του μεγαλυτερου σχεδον λαμογιου που εχει εμφανιστει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Λοιπον μαγκες τρομερα πραγματα γινοντε στην ομαδα μας. Ελπιζω με αυτην την κατασταση να ξυπνησει και το τελευταιο φυτο που κοιμαται τον υπνο του δικαιου και εννοω φυσικα τους φιλους του Παοκ. Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ο απατεωνας θα φυγει μονον οταν ΠΡΑΓΜΑΤΙ το θελησει ο Βενιζελος, αναλογιζομενος το κοστος που θα τεθει να πληρωσει στις ερχομενες εκλογες. Γιατι καλα ρε φιλαρακι Βατατουδη ολα αυτα αλλα και η ξαπλωστρα μας στην βουλη ειναι καλυτερη.
Παντως η κουφαλα ο Βατμαν πρεπει να εχει τρομερο "δοντι" στην κυβερνηση και πολλες φορες αναρρωτιεμαι τι εναι αυτο.