Ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΓΕΙΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!
Κατ' αρχας θελω να δωσω συγχαρητηρια σε οσα παιδια αγωνιστηκαν σημερα. Το εχω ξαναπει οτι οταν χανει ο ΠΑΟΚ θελω να πεφτει "ΜΑΧΗΤΗΣ". Ολοι ξερουμε οτι
και φετος η χρονια εχει χαθει. Προσωπικη μου αποψη ο ΠΑΟΚ να κατεβει σε ολα τα εναπομειναντα παιχνιδια με την ιδια ενδεκαδα. Αν αυτα τα διαβολεμενα 20χρονα δουλεψουν σε τακτικη, στημενες φασεις και αποκομισουν εμπειριες τη φετινη χρονια, η ομαδα μονο κερδος θα εχει. Ουτως η αλλως η τεταρτοπεμπτη θεση δε χανεται και το κατι παραπανω μοιαζει πλεον πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο.
Προτεινω το τοπικ να μετονομαστει σε Σουπερ λιγκ - Προ λιγκ σημειωσατε "1". Το μηνυμα του σημερινου αγωνα ηταν απλο. Η ακολουθειτε τη Σουπερ λιγκ η σας γα..με! Ακολουθειστε λοιπον τη Σουπερ λιγκ και ισως και οι δικες σας κοκκινες (Κατσουρανης - Τσιριλο) αλλαξουν χρωμα σε κατι πιο ανοιχτο!
Υ.Γ.1 Βανδη μησουγα εσυ και η λαψω η γυναικα σου!
Υ.Γ.2 Σημερα καταρριπτονται τα περι φυσικης καταστασης. Ισως στο μεγαλυτερο αγωνιστικο χωρο της Ελλαδας ο ΠΑΟΚ απεδειξε οτι μπορει να τρεξει!
Υ.Γ.3 Αν προσπαθησω να βρω που υπερτερει ο Μαλαδενης σε σχεση με τον παιχταρα το Βαγγελη θα πρεπει να ψαξω σε πραγματα περα απ΄το ποδοσφαιρο!
Υ.Γ.4 Οταν αυτα τα πιτσιρικια αρχισουν να αποδιδουν το 100% των δυνατοτητων τους θα πρεπει να εχει ηδη προωθηθει η Λαικη βαση κι ο χοντρος να εχει παει σπιτι του γιατι αλλιως...
Υ.Γ.5 Προσωπικα δε θελω μεταγραφες το Χειμωνα εκτος αν προκειται για κατι εξαιρετικο. Προπονητη τον Ιουνιο, επαναφορα του Κωστικου στην πρωην θεση του, 3 μεταγραφαρες ουσιας και καλη ποδοσφαιρικη σεζον 2006-07!
Υ.Γ.6
Στηριξη στην ομαδα απο τον κοσμο. Αυτη η καραμελα που πιπιλαω (οπως ολοι μας) εδω και καιρο περι
ΥΠΟΜΟΝΗΣ αρχιζει επιτελους να αφηνει μια γλυκα. Και ισως να ειναι η πρωτη φορα που να
ΑΞΙΖΕΙ να κανουμε υπομονη. Εγω παντως πειστηκα οτι θα πρεπει να κανω υπομονη.
Μην πυροβολειτε την ομαδα... ολοι περιμεναμε κατι καλο φετος αλλα αποδειχτηκε οτι η ομαδα δεν ειναι ετοιμη. Ουτε για Τσαμπιονς λιγκ ουτε καν για μια καλη πορεια στο Ουεφα...!
Πρωταθλημα δεν παιρνουμε
Στο Τσαμπιονς λιγκ δε βγαινουμε
Τον ΠΑΟΚ μας λατρευουμε
Γι' αυτο και ταξιδευουμε
Ολους να σας τρελλαινουμε!