ΠΑΟΚτσής, Τρίτη 18/10/2005, ώρα 8:00 το πρωί πρωί στον ψυχίατρο.
-Γιατρέ, δεν είμαι καλά, έχω φοβίες.
-Τι φοβίες ακριβώς;
-Να, φοβάμαι ότι θα χάσουμε εύκολα στην Ουκρανία και θα απογοητευτώ.
-Μην στενοχωριέσαι. Είναι φυσιολογικό! Ο οργανισμός σου αναπτύσει άμυνες λόγω των παλιών βιωμάτων σου από την ομάδα και της συνεχούς διακύμανσης της ψυχολογικής σου κατάστασης σε μηδενικό χρόνο. Το Σκωτζέζικο ντους για να καταλάβεις σου είναι πλέον σαν μπανάκι με αφρόλουτρο.
-Μα πως μπορώ να το αντιμετωπίσω γιατρέ μου;
-Μα ήδη με τον φόβο ο οργανισμός σου το αντιμετωπίζει. Θυμίσου πιο νέος που μετά από μεγάλες νίκες της ομάδας σου τους έβλεπες όλους σαν κουνούπι. Ή όταν περίμενες μεγάλα πράγματα. Κι ερχόταν η σφαλιάρα από το κάθε χωριό. Θυμίσου να χάνεις πρωταθλήματα, final four, κύπελλα και προκρίσεις που θεωρούσες δεδομένα
-Σταμάτα γιατρέ. Δεν μπορώ... Λίγο νερό
-Θυμίσου που όταν δεν περίμενες ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος στον κόσμο τίποτααπό την ομάδα και είχες κόψει ραδιόφωνα και εφημερίδες για να μην στενοχωριέσαι, ερχόταν κάτι τρελές και ιστορικές νίκες και σε βάζανε στο λούκι ξανά. Ε, τώρα γι'αυτό φοβάσαι, γιατί γερνάς και δεν αντέχεις αυτές τις συγκινήσεις συνέχεια.
-Ναι αλλά, δεν θέλω να φοβάμαι. Θέλω να νιώσω όπως παλιά. Όπως πριν την Άρσεναλ. Ποια Σαχτάρ ρε γιατρέ;
-Και ποιος σε εμποδίζει να πεις ποια Σαχτάρ;
-Το μικρόβιο της μικρής ομάδας που προσπαθούν να μου περάσουν τα ΜΜΕ. Φοβάμαι πλέον να πω και ποιος Ιωνικός. Από το πρωί ως το βράδυ με βομβαρδίζουν για τις ομαδούλες της πλάκας και για μένα αδιαφορούν. Κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου για τις ομαδούλες του ΠΟΚ. Νιώθω σαν κρατούμενος της Στάζι.
-Χμ... Αυτό είναι πιο σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να κάνουμε περισσότερες συνεδρίες για να καταλάβεις ότι σου πλασάρουν μία εικονική πραγματικότητα.
-Πως το αντιμετωπίζω; Υπάρχει κατάλληλη αγωγή;
-Κάθε δεύτερη Τρίτη και Τετάρτη 21:45 θα κάάάάάθεσαι στην τηλεόραση και θα ψυχαγωγείσαι. Μια με κωμωδία, μια με πορνό εναλλάξ. Ξεκίνα από σήμερα και θα βγεις από το matrix της χαβουζοπραγματικότητας. Θα τους δεις όπως πραγματικά είναι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα γιατί εσύ είτε εντός είτε εκτός είσαι ο ίδιος. Αυτοί να δεις διακυμάνσεις και εναλλαγές προσωπικότητας κάθε εβδομάδα. Από "νταβατζήδες" σε "αρχιπουτάνες". Θα πεθάνεις στο γέλιο.
EDIT HOMO PAOKUS: To paron post, epeidh einai... psyxanalytiko, 8a metafer8ei KAI sthn enothta
ΠΑΟΚ>>Ποδόσφαιρο - Football>> Τα Διοικητικά >> ...Γιατρέ μου, να ξαπλώσω?