Author Topic: Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Έδεσσας (νέα - ανακοινώσεις)  (Read 6512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Ντροπή και αηδία να υπάρχει τέτοιο πανό στο σπίτι μας πόσο μάλλον δίπλα από τα πανιά με τα αδέλφια μας..που έχουν δώσει την ψυχή τους για τον ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Ο.Κ.

https://www.facebook.com/CLUBPAOKEDESSAest.1995/photos/a.325861954237696/1224226684401214/?type=3&theater

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Κι ομως η αναρτηση κατεβηκε .... τελικα τα πραματα ειναι πολυ σοβαρα
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Κι ομως η αναρτηση κατεβηκε .... τελικα τα πραματα ειναι πολυ σοβαρα

??? :-[
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν εχω φεισμπουκ δεν ξερω αν η αναρτηση κατεβηκε η ανεβηκε αυτο που διαβασα και καταλαβαινω ειναι οτι μια αποψη ενος ανθρωπου που διαχειριζεται τον λογαριασμο ενος συνδεσμου παροτι ακρως ΠΑΟΚτσηδικη και καθολου πολιτικη μπορει να δημιουργησει προβλημα σε εναν συνδεσμο του τυπου να δεχεται απειλες η προτροπες για το τι πρεπει να κανει απο αλλα ατομα που εχουν διαφορετικη αποψη και που για μενα εννοειται δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ(η αποψη)

επειδη εχω ξαναδει αυτες τις τακτικες τις μερες που ορισμενοι μεναν αμετοχοι στην ευθεια επιθεση του φασιστικου μορφωματος στην 4,ειμαι 99% βεβαιος οτι οι απειλες η προτροπες η ας το ονομασει ο καθενας οπως θελει προερχονται απο τους αμετοχους του τοτε

και επειδη συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση καποιοι μας φωναζουν οτι θελουν να επιβαλλουν με καθε τροπο την ιδεολογια τους ακομα και αν αυτο συγκρουεται με ΠΑΟΚτσηδικες αποψεις η συνδεσμους του ΠΑΟΚ

δεν υπαρχουν δυο πλευρες που τσακωνονται.υπαρχει μια πλευρα που κανει οτι της καυλωσει εχει δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ,θελει δεν θελει το καλο του και υπαρχουμε κι εμεις που ειτε σιωπουμε ειτε κωλωνουμε ειτε .αν καποιος αντιδραει το κανει για το καλο του ΠΑΟΚ συμφωνα με την γνωμη μου και δεν προκειται κανεις να με πεισει πως δεν ειναι ετσι,δεν εχω διαθεση για διαλογο πανω σε αυτο

δεν παει αλλο σιγουρα αλλα αυτο το δεν παει αλλο το λεμε τουλαχιστον 5 χρονια οποτε πλεον καταντησε γραφικο

δεν εχω λυση απλα γραφω γιατι ολα αυτα πλεον με εχουν ξεπερασει και με εχουν φτασει στα ορια μου και προσπαθω να εξοργισω εστω και εναν ακομα

αν ειχα βημα την αναρτηση της εδεσσας θα την ανεβαζα εγω και στον επομενο αγωνα θα υπερασπιζομουν την θεση αυτη.
το κουφο της υποθεσης ειναι πως σε μια τετοια περιπτωση το πιο πιθανο,τραμπουκο ηταν να γινοταν σε εμενα η στον εδεσσαιο η στον χ ψ και ω που εκφραζει το αυτονοητο και οχι σε αυτον,που εχει τα αρχιδια στο πεταλο που τρεμανε τα ποδια μας απο την καυλα την κυριακη αλλα και καθε κυριακη που μπαινουμε μεσα εδω και ποσα χρονια,να κρεμασει την φατσα ενος εγκληματια πολεμου
σε οσους μπορουν τους ζηταω απο δω μεσα να το κανουν
η κουβεντα πια τελειωνει εδω.ολα τα λογια ειναι πολυ φτωχα για να εκφρασουν το τρυπημα...

Offline scouser4

• Αλλαγή
Στο ίδιο έργο θεατές

Για ακόμα μια φορά ζήσαμε εχθρική αντιμετώπιση στην ίδια μας την πόλη από την ελ.ας η οποία με αστείες προφάσεις πού παραπέμπουν σε πρακτικές χούντας και οχι σε μια χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία μας απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο με διακριτικά της αγαπημένης μας ομάδας δημιουργώντας εχθρικές καταστάσεις απο το πουθενά σε ένα γήπεδο που εδώ και τόσα χρόνια η παρουσία μας είναι άψογη.

ΥΓ1:. Το ονειρα σας δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ να κερδίσετε ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ2:. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

ΥΓ4:. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

https://www.facebook.com/CLUBPAOKEDESSAest.1995/photos/a.325861954237696/1227069337450282/?type=3&theater

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε