Τεράστια νίκη, αλλά κάτω από το χαλί δεν κρύβεται το χάλι. Η ομάδα έπαιζε μεν ενάντια σε πολύ μεγάλο μέγεθος, αλλά σαν ομάδα αυτοί δεν είχαν παίξει ούτε ένα φιλικό και είχαν προετοιμασία μόλις δύο εβδομάδων. Πολύ δύσκολη η χρονιά, λείπουν ποιοτικοί παίκτες στο κέντρο. Σας άρεσε ο Σβαμπ για την εξωφρενικά καλή πάσα του, βλέπω, αλλά την ποιότητα του Μαουρίσιο την βλέπει με το κυάλι. Παίζει όπως θα ήθελε να παίζει ένας παίκτης στη θέση του ο προπονητής μας και γι' αυτό πέρασε το κατώφλι της Τούμπας. Δεν λέω ότι είναι για τα σκυλιά, αλλά με άριστα το 10, από το 8 πήγες στο 6 εκεί. Κατά τ' άλλα, θες έναν οδοστρωτήρα μπροστά, έναν σκύλο στο κέντρο και έναν καλό κεντρικό αμυντικό. Τρόμαξα με Βαρέλα, Ίγκασον, Μιχαηλίδη σήμερα. Το καλό θέλω να το αφήσω για το τέλος. Παικταρά μου Πέλκα, κάνε να παίζεις όπως στο πρώτο ημίχρονο ένα ολόκληρο ματς με παράταση. Θα μας κρατήσεις πολύ ψηλά. Και ο Τζόλης, τι παικταράς είναι αυτός; Ζαλιστήκαμε με ντεμπούτο με δύο γκολ και ασίστ. Και μία άλλη φάση για χάιλάιτ, όπου κατεβάζει τη μπάλα με το ένα πόδι και την στέλνει συστημένη με το άλλο, αφού κάνει στροφή γύρω από τον εαυτό του. Μόνο από Ζιντάν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο. Μακάρι να μη φύγει στις επόμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους.