Author Topic: συνέντευξη Α.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ σε metropolisfm 17-01-05  (Read 2434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

Εγώ γιατί στοιχηματίζω πως θα κλειδωθεί πολύ σύντομα και αυτό το τόπικ ??

Και θα κιτρινίσει κόσμος ??
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Άντε, Άγγελε, ευκαιρία να αναδείξεις το καλύτερο υλικό του πρωταθλήματος. Δεν τα πάει καλά ο συνάδελφός σου. Κρίμα είναι, τόσο ταλαντούχα παιδιά να μην μπορούν να αλλάξουν δύο πάσες. Πάνε να τους σώσεις, να σωθούμε κι εμείς. Άμα το κάνεις αυτό, έχεις από μένα δώρο ένα κομποσκοίνι ευλογημένο απ' τη μονή Εσφιγμένου.

mpougatsas

• Guest
ακουσε κάποιος Live απ΄το ράδιο τη συνέντευξη και άκουσε όντως τον  Άγγελο να λέει αυτό που μεταφέρθηκε γραπτώς οτι είπε για το σκουλίκι σε τόσα σάιτ  ??? προσωπικά δεν πιστεύω οτι ειπώθηκε όντως έτσι..

Offline t.b

• Αλλαγή
Όντως απο ανάστροφα κολημένους άλλο τίποτα......
Γιατί αρπάζεσαι ;Αφού είπες ¨"Κ για να προλάβω μερικούς, θύμισή μου είναι και έτσι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ."
Αρα δεν εισαι από τους κολλημένους που θέλουν να γυρισει!!!!!!
Τέλος επειδή την άκουσα την συνέντευξη είναι περίεργο το σχόλιο για το σκουλίκι ,όπως δεν καταλαβαίνω που λέει ότι δεν έρχετε στην Τουμπα για να μην δημιουργηθει πρόβλημα .Απο ποιους;Κανεις δεν αμφιβάλει οτι προσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ ;Του αξίζει μια καρεκλα στην κερκιδα της Τουμπας

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
@t.b.: Όταν πριν καμιά οκταετία τόλμησαν τα ερπετά να τον προσεγγίσουν τους το ξέκοψε, λέγοντας "αφού ξέρετε ότι είμαι Τούρκος, μην περιμένετε να έρθω σε εσάς"...
Μη βλέπετε φαντάσματα πίσω από τη δήλωση για το ρούλη. Του ζητήθηκε να μιλήσει -όπως φαίνεται- επί παντός επιστητού. Να 'χαμε να λέγαμε.

Θέλω να επισημάνω και κάτι για να σταματήσει η πιπίλα από ορισμένους ότι είμαστε ορισμένοι εδώ μέσα όχι μόνο νοσταλγοί του Άγγελου, αλλά έχω κατηγορηθεί και ότι "είμαι Άγγελος" και όχι ΠΑΟΚ.
Το κόλλημα που έχω εγώ, ο Λάρισας, ο Λιάκος και άλλοι που δε μου έρχονται τώρα στο νου με τον Αναστασιάδη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Εγώ θέλω μόνο να υπενθυμίσω ότι μέχρι την έλευση του Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο, το αβατάρ μου εδώ μέσα (θα θυμούνται οι παλιότεροι) ήταν ο Άγγελος με λεζάντα "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" και δεχόμουνα διαρκώς θύελλα αντιδράσεων. Με το φτωχό μου το μυαλό δεν πίστευα εκείνα τα μαύρα χρόνια σε τίποτα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ, πλην του Άγγελου, όσα και να του χρεώθηκαν. Μόλις όμως έγινε επιτέλους η ανάσταση του ΠΑΟΚ μας με την έλευση Ζαγοράκη, τα πράγματα άλλαξαν για όλους μας (όπως και τα αβατάρ)... Ας πάψει αυτή η πιπίλα, κανείς πλέον δεν ασχολείται μαζί του, ας είναι καλά εκεί που είναι, έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και εμείς για αυτόν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

MetroStar

• Guest
Ο Άγγελος πλησιάζει....

Δεν έρχεται βέβαια στην Θεσσαλονίκη αλλά προς Σέρρες μεριά.

BLACK DOG

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Οχι ειρωνεία σε άλλα μέλη
« Last Edit: December 09, 2008, 20:39:23 by tsakalaki »

MetroStar

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Οχι ειρωνεία σε άλλα μέλη και μην κάνετε άσκοπα ποστ γιατί θα διαγράφονται
« Last Edit: December 09, 2008, 20:41:24 by tsakalaki »

BLACK DOG

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Οχι ειρωνεία σε άλλα μέλη και μην κάνετε άσκοπα ποστ γιατί θα διαγράφονται
« Last Edit: December 09, 2008, 20:42:59 by tsakalaki »

aggeloskylo_skioni

• Guest
ΑΓΓΕΛΕ γυρνα στον ΠΑΟΚ. εχουμε λιγο προπονητη

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Φιλε σαν πολυ φουριοζος δεν ηρθες στο φορουμ?

Προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι ο δον φερναντο. Αμα δεν γουσταρεις γινε εθνικη κυπρου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

GeorgT

• Guest
χεχεχεχεχεχεχε

Offline babis36

• Αλλαγή
Τι ειναι παλι τουτο.Αγγελοσκυλο εισαι φιλε ή ΠΑΟΚ.Γιατι εδω βασικα ΠΑΟΚ και μιλαμε.Εκτος αν αυτο σε εκνευριζει........
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
τι να σ πω ρε φιλε  >:(

giannis80

• Guest
Έλα ρε,τσιμπήσατε όλοι τώρα.Απορώ τι κάθεστε κι ασχολείστε.Κατέβηκα λίγο περίπτερο και είπα θα το αφήσω ανοιχτό να δω πόσοι θα απαντήσουν,γυρνάω και βλέπω έχετε ορμήξει όλοι.Αδιαφορία,υπάρχουν πολλοί πιο σοβαρά θέματα περί ΠΑΟΚ να ασχολήθουμε.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΑΓΓΕΛΕ γυρνα στον ΠΑΟΚ. εχουμε λιγο προπονητη

Φαντασματα παντου..Η Ομαδα Ε κυβερναει τη γη και το 2013 θα ερθει το τελος του κοσμου..
« Last Edit: December 10, 2008, 21:28:18 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

LFPADRAM

• Guest
To 2012...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Με τους ελοχειμ ....? χαχα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ