@t.b.: Όταν πριν καμιά οκταετία τόλμησαν τα ερπετά να τον προσεγγίσουν τους το ξέκοψε, λέγοντας "αφού ξέρετε ότι είμαι Τούρκος, μην περιμένετε να έρθω σε εσάς"...
Μη βλέπετε φαντάσματα πίσω από τη δήλωση για το ρούλη. Του ζητήθηκε να μιλήσει -όπως φαίνεται- επί παντός επιστητού. Να 'χαμε να λέγαμε.
Θέλω να επισημάνω και κάτι για να σταματήσει η πιπίλα από ορισμένους ότι είμαστε ορισμένοι εδώ μέσα όχι μόνο νοσταλγοί του Άγγελου, αλλά έχω κατηγορηθεί και ότι "είμαι Άγγελος" και όχι ΠΑΟΚ.
Το κόλλημα που έχω εγώ, ο Λάρισας, ο Λιάκος και άλλοι που δε μου έρχονται τώρα στο νου με τον Αναστασιάδη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Εγώ θέλω μόνο να υπενθυμίσω ότι μέχρι την έλευση του Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο, το αβατάρ μου εδώ μέσα (θα θυμούνται οι παλιότεροι) ήταν ο Άγγελος με λεζάντα "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" και δεχόμουνα διαρκώς θύελλα αντιδράσεων. Με το φτωχό μου το μυαλό δεν πίστευα εκείνα τα μαύρα χρόνια σε τίποτα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ, πλην του Άγγελου, όσα και να του χρεώθηκαν. Μόλις όμως έγινε επιτέλους η ανάσταση του ΠΑΟΚ μας με την έλευση Ζαγοράκη, τα πράγματα άλλαξαν για όλους μας (όπως και τα αβατάρ)... Ας πάψει αυτή η πιπίλα, κανείς πλέον δεν ασχολείται μαζί του, ας είναι καλά εκεί που είναι, έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και εμείς για αυτόν.