Είναι καθήκον όλων όσων αγαπούν τον ΠΑΟΚ να εγγραφούν ως μέλη στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Αλλά το θέμα του γηπέδου δεν είναι το μοναδικό θέμα του ΑΣ που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αν μας ενδιαφέρει μόνο αυτό, τότε θα καταλήξουμε να (ξανα)έχουμε 150 άτομα στις συνελεύσεις, όταν τελειώσει αυτό το θέμα. Η εγγραφή στον ΑΣ δεν είναι "μόδα" που έρχεται και φεύγει, είναι ιερή υποχρέωση μας που θα πρέπει να τηρούμε μέχρι το τέλος της ζωής μας, εφόσον φτερουγίζει στην καρδιά μας ο Δικέφαλος Αετός και θεωρούμε τους εαυτούς μας μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Διαβάζω συνεχώς ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι εγγραφούν μέχρι τις τάδε του μηνός!!!
Από που προκύπτει η ημερομηνία που δίνετε? Από τα ραδιόφωνα ή από κάποιους εκπροσώπους παρατάξεων? Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της συνέλευσης του ΑΣ και δεν το ξέρω?
Δίνω ένα υποθετικό σενάριο για να καταλάβετε τι εννοώ...
Αν η διοίκηση του ΑΣ παραιτηθεί τον Ιανουάριο 2009 και προκηρυχθούν εκλογές στα τέλη Φεβρουαρίου 2009, τότε πόσοι από όσους εγγράφηκαν τον Μάρτιο 2008 θα έχει δικαίωμα ψήφου? Κανείς!!!
Άρα ας μην βάζουμε dead line, στο θέμα εγγραφής.
Επίσης καλό θα είναι να μελετήσουμε πολύ καλά τις θέσεις όλων των παρατάξεων και να μην βιαζόμαστε να λέμε ότι οι "τάδε" τα λένε καλά και οι "τάδε" δεν αξίζουν. Το δικαίωμα ψήφου αποτελεί προσωπική ευθύνη του καθενός και καλό είναι να μην επηρεαζόμαστε από ραδιόφωνα και εφημερίδες που τόσα χρόνια "σώζουν" καθημερινά τον ΠΑΟΚ. Ψαχτήρι θέλει, καθαρό μυαλό και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι δεν αποτελούμε μέλος ενός "κοπαδιού", αλλά έχουμε την προσωπικότητα να κρίνουμε και να καταδικάσουμε ή να επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας. Ξέρω ότι τα παιδιά εκτός Θεσσαλονίκης είναι λίγο δύσκολο να ενημερωθούν σωστά, αλλά για αυτό τον λόγο υπάρχει το forum μας.
ΥΓ. Το όνομα μου δεν το βρίσκω στην λίστα. Μάλλον ξέχασα να το δηλώσω. Όποιος την ξαναγράψει ας με προσθέσει σε αυτήν.