Author Topic: Οκτωβρίου 13, 2004 Αποχώρησε ο Παγώνης, Πρόεδρος ο Γούμενος & ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ, ο Νο 2 καταστροφέας του ΠΑΟΚ  (Read 3159 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ìïõôæïýñçò

• Guest
Και ο κυρ' Θανάσης το χαβά του. Ο ένας στον Εxtra, ο άλλος στον μουστάκια. Τους έφαγε η βιασύνη και δίνουν
συνεντεύξεις. ???  ??? ???

Bayern4

• Guest

Τέλος, ο Βασίλης Παγώνης δήλωσε: «Τέλος για τις μετοχές μου, η θέση μου είναι γνωστή. Δε δίνω σε κανέναν τις μετοχές μου! Δεν έχουν αξία, παρά μόνο συμβολική της τάξης του ενός ευρώ. Θα τις κρατήσω για την ιστορία.... Τις απέκτησα με χρήμα και με αίμα, δεν έχω πρόθεση να διεκδικήσω ούτε ένα ευρώ, αλλά τις κρατώ για την ιστορία».

erwtisi ston vezyrtzi
Μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο κ. Παγώνης. Υπάρχει λόγος επικοινωνίας ή συνεργασίας μαζί του; «Με τον κ. Οικονομίδη έχουμε αποφασίσει και θα μιλήσουμε μαζί του για να του πούμε τις σκέψεις μας και να μάθουμε τις δικές του. Ναι, θα κάνουμε ραντεβού μαζί του...».

Offline sabbath

• Αλλαγή
Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά δημιουργήθηκε πρόβλημα καθώς ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βασίλη Παγώνη, που έχει το 38%, έθεσε ως όρο για να ισχύσει η αύξηση να καλυφθούν τουλάχιστον 6 εκ. ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση να μην μπορεί η διοίκηση να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα προέλθουν από την αύξηση και να γίνει νέα έκτακτη γενική συνέλευση.

δεν ξερω ρε μαγκες αυτος ο παγωνης πολυ υποπτος μου φαινεται....αφου ελεγε πως θελει να κρατησει τις μετοχες (και καλα)μονο για συναισθηματικη αξια.. τι μπαινει τωρα μεσα σαν τη πουτσα και θετει και ορους και μαλακιες????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

SKAILS

• Guest
[
δεν ξερω ρε μαγκες αυτος ο παγωνης πολυ υποπτος μου φαινεται....αφου ελεγε πως θελει να κρατησει τις μετοχες (και καλα)μονο για συναισθηματικη αξια.. τι μπαινει τωρα μεσα σαν τη πουτσα και θετει και ορους και μαλακιες????
[/quote]

polu swsth h skepsh sou file,sumfwnw apoluta

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
X8es ston metrolaki o dikhgoros tou pagwnh eipe oti to elleima afora thn
periodo kalokairi 2004 me 31-12-2005. Isxuei auto h pianei olh thn periodo
goumenou?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
radio file akouo.
i pae PAOK tha kinithei episima dikastika meso eisagelea me minitiria anafora sto prosopo tou goumenou..
@capri den eimai sigouros an kai nomizo oti einai apo kalokairi 2005 (metagrafi zagoraki) mexri simera.me epifilaksi panta

Offline arwstos

• Αλλαγή
Κωλογερε το νου σου.
Δωσε και συ τις μετοχες σου αμεσα.
Και επειδη δε προλαβαινεις μεχρι τη Δευτερα
μη τολμησεις και καταψηφισεις εστω και ενα κομμα ( , )
απο τις προτασεις της Διοικησης Ζαγορακη στη Γενικη Συνελευση.

Η ανεξηγητη ασυλια του κοσμου προς το προσωπο σου καποτε θα σταματησει.
Τα σχολια του τυπου " Ο Παγωνης εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ
και παρασυρθηκε απο τον κακο Γουμενο" ειναι για του φελλους,
τα μικρα παιδια και τα λαμογια τους δημοσιογραφους που προσπαθησαν
πολλες φορες να φτιαξουν το προφιλ σου στα ματια του κοσμου,
ακομη και πριν λιγο καιρο.
Εισαι και συ το και ιδιο ενοχος με το Γουμενο και θα δωσεις
τις μετοχες σου ειτε με το καλο ειτε με το κακο.
Και φυσικα δε θα παρεις ουτε μισο ευρω.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

thomas

• Guest
Κωλογερε το νου σου.
Δωσε και συ τις μετοχες σου αμεσα.
Και επειδη δε προλαβαινεις μεχρι τη Δευτερα
μη τολμησεις και καταψηφισεις εστω και ενα κομμα ( , )
απο τις προτασεις της Διοικησης Ζαγορακη στη Γενικη Συνελευση.

Η ανεξηγητη ασυλια του κοσμου προς το προσωπο σου καποτε θα σταματησει.
Τα σχολια του τυπου " Ο Παγωνης εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ
και παρασυρθηκε απο τον κακο Γουμενο" ειναι για του φελλους,
τα μικρα παιδια και τα λαμογια τους δημοσιογραφους που προσπαθησαν
πολλες φορες να φτιαξουν το προφιλ σου στα ματια του κοσμου,
ακομη και πριν λιγο καιρο.
Εισαι και συ το και ιδιο ενοχος με το Γουμενο και θα δωσεις
τις μετοχες σου ειτε με το καλο ειτε με το κακο.
Και φυσικα δε θα παρεις ουτε μισο ευρω.

Σωστός μην τον ξεχνάμε αυτόν....όλες οι μετοχές στη νέα διοίκηση για να προχωρήσει το έργο της

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Paidia o pagwnis exei apistefti stoiriksi,kirios apo tin dimarxara mas...pou tpu edwse OLH tin paralia gia mia axristi anaplash.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
K oxi mono!Kai ti dytiki eisodo tis polis exei analavei to gerontaki kathws k ta erga anaplasis stin alana tis Toumpas kai den xerw k egw ti allo!Ekloges erxontai k pali...Kanoniste na stirixete tis dikommatikes diadikasies..

Offline agraf

• Αλλαγή
Ton eida ton Pagwni prin 3 evdomades apenanti apo ton Lefko Pirgo, prwi, vgike apo to amaksi tou, monos itan. Imoun kai eknevrismenos, skeftika na ton vrisw, na tou pw na dwsei tis metohes kai na paei sto diaolo, telika den tou eipa tipota. Tha ginomastan noumero mesa sto kentro...Makari na kanei o Zagor oti hreiazetai kai na teleiwsoume me tin parti tou.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=565549

«Πουλάω, δεν χαρίζω»

ΤΩΝ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ & ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Σαν «αφεντικό» του ΠΑΟΚ, που άλλωστε παραμένει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Παγώνης εμφανίστηκε χθες στα γραφεία της στην Τούμπα και κατέθεσε την εξουσιοδότηση για την εκπροσώπησή του στην επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων του «δικέφαλου».

Μπήκε μέσα βιαστικά είδε για πολύ λίγο και άλλαξε μερικές κουβέντες με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και αποχώρησε γρήγορα. Και λίγο αργότερα μιλώντας στο «Goal» ξεκαθάρισε ότι μεταβιβάζει τις μετοχές του, αλλά μόνο σε αυτόν που θα του επιστρέψει τα χρήματα που θεωρεί ότι έβαλε στον ΠΑΟΚ.

- Καλησπέρα, κ. Παγώνη. Μάθαμε ότι πήγατε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Ποιος ήταν ο λόγος που βρεθήκατε εκεί;

«Πήγα να τακτοποιήσω κάποιες λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη».

- Είχατε κάποια συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

«Οχι, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».

- Εχει αλλάξει κάτι από τη δήλωση που κάνατε ότι δεν παραχωρείτε τις μετοχές;

«Οχι. Η άποψή μου δεν έχει αλλάξει. Τα πράγματα όμως στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει. Αν οι μετοχές έχουν ένα 1 ευρώ αξία, δεν κρίνω σκόπιμο να τις δώσω σε κανέναν. Και αναρωτιέμαι: "Μήπως όμως τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία;"».

- Αυτό σημαίνει ότι έχετε σκοπό να τις πουλήσετε έναντι κάποιου τιμήματος;

«Για 1 ευρώ σίγουρα όχι. Για οποιοδήποτε άλλο ποσό το συζητάω. Οσο ήμουν στον ΠΑΟΚ έβαλα πολλά χρήματα. Κάποια που φαίνονται στα βιβλία και κάποια που δεν φαίνονται. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι οι μετοχές μου έχουν αξία και ότι θέλει να τις αγοράσει, τότε, ναι, θα μπω σε διαδικασία συζήτησης. Το μόνο που θέλω είναι να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Τουλάχιστον αυτά που φαίνονται στα λογιστικά βιβλία».

- Πόσα χρήματα έχετε βάλει;

«Από τότε που μπήκα στον ΠΑΟΚ έβαλα αρκετά χρήματα. Δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό, αλλά αυτό μπορεί να φανεί από τα λογιστικά βιβλία. Από τότε μάλιστα κανείς άλλος δεν έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και αν κάποιοι έβαλαν ήταν σίγουρα λιγότερα από αυτά που έβαλα εγώ την εποχή που ήμουν στη διοίκηση. Οταν μπήκαμε στον ΠΑΟΚ αυτό που λέγαμε ήταν ότι θέλουμε να τον κάνουμε νύφη για να του βρούμε γαμπρό. Γι' αυτό και εγώ είχα πειστεί και έβαλα τα λεφτά μου. Ακόμη όμως τον γαμπρό τον ψάχνουμε. Δεν περίμενα όμως ποτέ να υπάρχει η εξέλιξη που όλοι ξέρουμε».

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Ante re apatewna, katse na ginoun ta dikasthria gia tis klopes pou kanate se sunergasia me ton Goumeno me entoli Beni kai 8a deis ti 8a kaneis. Oute efesh de 8a se swzei.