Author Topic: ολοι ΠΑΟΚ; Ολοι ΑΔΕΛΦΙΑ! ΚΟΙΝΑ ΦΟΡΟΥΜ  (Read 228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eloy4

• Guest
paok-athens.grΜεσα σε αυτο το site που ονομαζεται paokworld.com, «φιλοξενηθηκε» και ενα φορουμ ια το paok-athens.gr . Το paok-athens.gr χωρις να σβησει απο εδω μεσα το φορουμ που εχει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να το εχει και να μεινει, εφιαξε και μεσα στο δικο του site ενα φορουμ. Μεσα στο φορουμ του paok-athens.gr οπως υπαρχει εδω του paok-athens.gr , ετσι και εκει υπαρχει του paokworld.com . Αλλοιμονο αν φτασουμε στο επιπεδο συνδεσμων του ΠΑΟΚ που ο ενας κοιταει να βγαλει το ματι του αλλου, και αυτα τα λεω μετα μεγαλης μου λυπης! ποτε θα καταλαβετε οτι ολοι ΠΑΟΚ ημαστε και ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε;
« Last Edit: April 26, 2003, 11:48:27 by eloy4 »

papo

• Guest
Γεια χαρα!

Αν και νεο μελος, εχω ενθουσιαστει αρκετα με την προσπαθεια σας. Ας μου επιτραπει να πω την γνωμη μου μιας και γενικα εψαχνα καιρο την κατασταση που λεγεται δικτυακη παρουσια του ΠΑΟΚ.
Τα προηγουμενα χρονια ιδιαιτερα τα πραγματα ηταν λιγο δυσκολο, καθως ομως εχουμε μια αυξηση των Online communities ειδα με χαρα προσπαθειες σαν τις δικες σας. Επισης μετα απο λιγο ψαξιμο βρεθηκα και στο site της Αθηνας!

<Να πω οτι ειμαι και εγω ενας Αθηναιος Παοκτζης , μεσα σε δυτικες φωλιες αλλοθρησκων Αιγαλεω, Χαιδαρι.>

Αν μου επιτρεπετε θα ηθελα να σχολιασω το γεγονος υπαρξης ξεχωρου site απο το site της Aθηνας. Κατα καποιο τροπο μπορεις να το δικαιολογησεις γιατι οταν φιαχνεις ενα site Που στηριζεται πανω σε μια ομαδα ανθρωπων ειναι λογικο να θες να στηριξεις την κοινοτητα και με ενα forum στο ιδιο το site και οχι καπου αλλου. Σιγουρα υποθετω οτι υπαρχουν καλες προθεσεις και απο τις 2 πλευρες..και οπως εχει αναφερθει στα διαφορα ποστ , ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ σε ολα τα forum σε ολα τα site.

Κατανοω την παρακληση για οσο το δυνατον συγκεντρωση των forum σε ενα κομβικο σημειο , οπως πχ αυτο το site, Απο την αλλη βεβαια..πιστευω οτι επειδη ακομα ολα αυτα τα site ,οπως και αυτο ειναι σε περιοδο που ακομα αποκτουν νεα μελη...δεν εχουν ολοκληρωσει την βαση χρηστων τους..την πραγματικη βαση..καλο θα ηταν να αφεθουν λιγο ελευθερα οσο αναφορα τις δραστηριοτητες τους!

Αυτο που λιγο μου εκανε ασχημη εντυπωση ειναι οτι το frontpage του athens ειναι λιγο..ασχημα γραμμενη.(παιδια ελπιζω να δεχεστε κριτικη). Καποια λυση σε PHP ειδικα με ετοιμα script οποσ το POST-Nuke και το PHP-Nuke ..Μπορουν ευκολα..free..και με ελαχιστες γνωσεις να αποδωσουν πολυ ομορφα και οργανωμενα site.για κοινοτητες οπως αυτες!

Ευχαριστω για τον χρονο σας
Π.Α

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Kalws hr8es sthn selida mas papo.

Fysika kai dexomaste kritiki ka8ws 8eloume ola ta ÐÁÏÊôóÜêéá na symmetexoun energa sth dhmiourgia aytou tou site kai se eyxaristoume pou mas les thn apopsi sou.

Oson afora twra ta dyo sites (paokworld kai paok-athens) prepei na 3ereis oti einai sxetika kainourgia sites sto diadyktio. Me 10 kai 5 mhnes "zwhs" antistoixa, einai logiko akoma na ginontai la8h kai piramatismoi mexri na broume oloi mazi ti mas tairiazei perissotero...

Telos, 8a se parakalousame na diabaseis tous "kanones" tou forum sthn enothta "anakoinwseis" kai na symplhrwseis to "location" sto profile sou ka8ws ayto einai kati to opoio zhtame apo ola ta melh se mia prospa8eia na gnwristoume kallitera.

Na eise panta kala,

Filika,

Dikefalos
PAOKWORLD: Connecting ÐÁÏÊôóÜêéá  ;D
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι