Author Topic: Σύνδεσμος βάζελων στη Θεσ/νίκη & Βάζελοι στη Β.Ελλαδα  (Read 5343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
kala les..giafto den grafomoun toso kairo!!!
alla k ti na stelna?gia ton galatsopoulo kai ton kyr taki?afta mas apasxoloun eki pou katantisame..
ti les re su;;; ???
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει δεν χρειαζεται τοση καχυποψια ρε σεις...δηλαδη αν ρωτουσε που ειναι ο συνδεσμος του ΠΑΟΚ στην αθηνα,τι θα πρεπε να πουμε?? ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

xirokrini4

• Guest
kala leei o sabbath.pou na lega k gia ton panellinio

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
ενταξει ρε φιλε αυτο που σου λενε ειναι οτι υπαρχουν πιο σημαντικα θεματα αυτη τη στιγμη να ασχοληθεις και εσυ εισαι εισαι εκτος τοπου και χρονου.δηλαδη θεωρεις πιο σημαντικο το θεμα σου και κοροιδευεις τις συζητησεις για το μπασκετ?

Offline Català

• Αλλαγή
Είπα να ξαλαφρώσω λίγο το "Βάζελος: αυτή η σιχαμερή και αηδιαστικά κωλόφαρδη ομάδα", μιας και μάλλον κολλάει πιο πολύ εδώ.
Προκλητικότατο εξώφυλλο σήμερα 15-10-09 από εφημερίδα της οικογένειας "οι εφτά νάνοι" ή αλλιώς "Κόκκαλης του μπάσκετ". Από τη σημερινή "πράσινη" λοιπόν:

ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ
και στη Μακεδονιά!

Υποδοχή Πρωταθλητών (αυτό δηλαδή που ο βάζελος ΔΕΝ είναι εδώ και πολλά χρόνια!) ετοιμάζουν από το Σάββατο στην αποστολή του τριφυλλιού. Ναυλώθηκαν χθες δύο τσάρτερ από Αθήνα αλλά και πολλά πούλμαν!

Πολύ λίγα τα 3.280 εισιτήρια για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών
(βέβαια, εξάλλου η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο παρελθόν έχει πληρώσει για να μετακινηθούν και να κοιμηθούν πολύ περισσότεροι βάζελοι και μάλιστα στο εξωτερικό)

Τα σχόλια δικά σας...

MetroStar

• Guest
Για που ρε όλα αυτά?

Offline Català

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή
Τσάρτερ για Καβάλα ? Μάλιστα....φοβερή εκδρομή... :smack:
Υποδεχτείτε τους όπως τους αρμόζει  ;)

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω παντως αυτο που ξερω ειναι αυτο που βλεπω τους τελευταιους μηνες...

Ειναι προκλητικοτατοι οι βαζελοι...στο λεοφωρειο με φορμα του βαζελου...χτες στα καρφουρ παλι ενας ψωνιζε με φορμα ολοσωμη του βαζελου...στα αρχιδια τους εντελως...

Στην ηλιουπολη πριν κατι μηνες βρεθηκαν κολλημενα αυτοκολητα των γαυρων....

Τι ειναι αυτα ρε?παμε καλα?

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ελα μωρέ με τους φοιτητόβλαχους...
μόλις τους απειλήσεις λίγο,το σκατό πάει στην κάλτσα και αρχίζουν να κλάνουν μαλλιά και να χέζουν πόμολα.
Βλακάκοι είναι.Όχι προκλητικοί.Δεν ξέρουν.Αλλά αν πέσουν σε τίποτα "καλά" χέρια,η φάπα πάει σύννεφο.και το κλάμα επίσης.
Για καμιά σφαλιάρα και χλέπα είναι,όχι για να ασχοληθείς παραπάνω.....
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Αν ειναι να περιμενουμε ολα απο αυτα τα "καλα" χερια τοτε ας κατσουμε σπιτακι μας και να τα περιμενουμε ολα απο τους αλλους!!!
Αν δεν ασχοληθεις τωρα που περνουν αερα ποτε θα το κανουμε;
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Πες τα ρε opromithea ...Δηλαδη επειδη ειναι μια φαπα ανθρωποι να τους αφηνουμε να σουλατσαρουν στην πολη με φορμες και μπλουζες και να μην κανουμε τιποτα...
Δηλαδη οι Αθηναιοι ειναι πιο μαγκες που δεν αφηνουν τιποτα να πεσει κατω...

Το κακο παραγινε εγω αυτο ξερω οχι συνδεσμοι οχι αυτοκκολητα οχι καφετεριες που μαζευονται ολοι να βλεπουν τα ματς τους,οχι προκλητικα ντυμενοι με τα γαμωδιακριτικα τους.....Ενταξει αν παμε με αυτο το σκεπτικο να τους αφηνουμε να μας πηδηξουν κιολας γα το καλοσωρισμα...

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline maria-mtb

• Βασικός
oσο καιρο ειμαι κομοτηνη (2 μηνες τωρα) ρωταω Παοκτσηδες και μη τι γινεται με το συνδεσμο των βαζελων στην κομοτηνη κ γιατι ειναι στο απυροβλητο.(βασικα τρωγομαι μαζι τους καιρο χεχε). η απαντηση που επαιρνα ηταν "ελα μωρε δεν ανοιγουν ποτε, παντα κλειστοι κτλ κτλ"
σημερα πηγα απο το συνδεσμο του ΠΑΟΚ και οπως εφευγα με το αμαξι μου ο δρομος με εβγαλε τελικα (γιατι υπηρχε μια μετακομιση κ εκανα μια παρακαμψη) μπροστα απο το συνδεσμο του βαζελου. μια χαρα ανοιχτος ηταν Πεμπτιατικα με καμια 7-9 ατομα μεσα να σουλατσαρουν. τελικα δεν ειναι παντα κλειστοι απ' οτι φαινεται...

Ãñáê÷ïò

• Guest
Γεια σας παιδια χτες ο πατερας μου με αλλους  φιλους του ΧΧΧΧΧΧ στειλαν εμας τα παιδια τους να κοψουμε κινηση γυρω απο τα πανεπιστημια να δουμε αν οι λαγοι ειχαν στησει πανηγυρι στις 9΄30 τουλαχιστον που πηγαμε εμεις τζιφος αν εγινε τιποτα αλλο μετα της 10 που φυγαμε ας ενημερωσει.ΠΑΟΚ κυριαρχια.

Καλώς ήλθες στο φόρουμ,λίγη προσοχή μόνο στο τι γράφεται εδώ μέσα
  ;)
« Last Edit: April 13, 2010, 02:07:16 by Capricorn »

ive4

• Guest
Χάρηκα πάρα πολύ γι αυτό το πόστ.
Ελπίζω ο πατέρας σου να σου περάσει το μικρόβιο! ;D

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Γιατι να μην εχω τετοιον μπαμπα.....
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γιατι να μην εχω τετοιον μπαμπα.....

Aφού υπάρχουν γενικά τέτοιοι μπαμπάδες στον ΠΑΟΚ δεν πειράζει, ας μην είναι οι δικοί μας! Αρκεί που υπάρχουν.  ;)