Author Topic: Rapidshare.com και πως μπορούμε να «κατεβάζουμε» χωρίς όριο και δωρεάν  (Read 212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
isws na min tairiazei edw auto pou tha rwtisw alla einai krima na ftiaksw olokliro topic gia mia erwtisoula..

tha ithela na kserw an ginetai, kai pws na mporoume na katevazoume apo to rapidshare xwris orio.. ennow pws otan katevazeis meta apo ligo sou leei oti exeis kseperasei to orio gia tous tzaba xristes kai prepei i na plirwseis i na perimeneis tade lepta. kserei kaneis pws na to peritrigirisw ?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Gia dokimase na anoigokleiseis to modem sou kai meta 3anaprospa8hse
(afou katevaseis to prwto kommati).
An den exei on/off tote dokimase na to vgaleis ap'thn priza

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Αν έχεις απλό μόντεμ δεν έχεις παρά να αποσυνδεθείς και να ξανασυνδεθείς και είσαι οκ.
 Αν το μόντεμ σου είναι router, το κλείνεις, αφήνεις να περάσει λίγη ώρα, το ξανανοίγεις και είσαι οκ (δε σου το συνιστώ, είναι χρονοβόρο, ίσως να χρειάζεται να κλείσεις και να ξανανοίξεις και τον υπολογιστή για να δουλέψει, άσε που με το πολύ άνοιξε-κλείσε μπορεί να κάψεις κάνα μόντεμ...)
 Αν έχεις conn-x πληκτρολογείς στον Internet Explorer 192.168.1.254 και πατάς disconnect, αφήνεις να περάσει κανά μισό λεπτό, μετά πατάς connect και είσαι οκ.
  Αλλιώς 55 ευρώ το χρόνο (εγώ από του χρόνου το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα το βάλω σίγουρα) για Premium Membership και τότε είσαι ο ορισμός του ΟΚ!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
to dokimasa auto capricorn alla de doulepse, mou eipan oti einai epeidi exw router  :(

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 δούλεψε τίποτε από αυτά που σου πρότεινα?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
epeidi exw router exw kanei auto pou eipes diladi to xw kleisei gia 15 deuterolepta kai to ksananigw alla de douleuei..
isws prepei na dokimasw na to kleisw gia pio poli kairo i kai na kleisw to pc opws les ..

tespa thanx gia ti voitheia

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
αν δεν έχεις conn-x, πάρε τηλέφωνο στο τμήμα εξυπυρέτησης πελατών της εταιρείας provider σου και ζήτα το νούμερο που πρέπει να γράψεις στον explorer για το κέντρο διαχείρισης και ρυθμίσεων της σύνδεσής σου

polaret

• Guest
Φιλε γαλατη εκτος αποσυνδεσεως κλπ πρεπει να σβησεις και τα cookies νομιζω