Author Topic: Συζήτηση για δημιουργία πανθεσσαλικού συνδέσμου φιλάθλων ΠΑΟΚ  (Read 1450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Μπραβο τα Λαρισινα..δεν τα περιμενα αυτα που γραφετε

Ε τοτε Καρδιτσα..εκει τι παιζει;
εχουμε κανεναν Καρδιτσιωτη εδω μεσα;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν ξεκινησαμε τιποτα
ηταν να κνουμε μια συζητηση τα χριστουγεννα που κατεβηκα, αρχιδια μας εφαγαν τα ξενυχτια
υπαρχει κοσμος και στην καρδιτσα αλλα ενεργοι ειμαστε 5 ατομα οι οποιοι παμε μεσα εξω σχετικα ΑΛΛΑ δεν μενουμε καρδιτσα
1 αθηνα, 2 σαλονικη, και γω καλαματα
και αλλοι 2 που μενουνε καρδιτσα εχουν 2ετη αποκλεισμο απο τα γηπεδα!
δεν καναμε λεσχη αλλα εγω βρηκα ολα τα παιδια και μιλησαμε τωρα στο μελλον δεν ξερω τι
εγω μεσα ειμαι για τα παντα βοηθω απο οπου χρειαστει θα ξαναμιλησω και με τους αλλους
εγω και ο cavenagi4 και αλλο ενα παιδι ειμαστε εδω μεσα γραμμενοι εκτος και αν ξεχνω κανεναν
σαν συνολο κοσμου ανενεργο στην καρδιτσα ξερω τουλαχιστον 30 και υπολογιζω μια 100αρια

Argonath4

• Guest
1 αθηνα, 2 σαλονικη, και γω καλαματα
και αλλοι 2 που μενουνε καρδιτσα εχουν 2ετη αποκλεισμο απο τα γηπεδα!

Na ypothesw logo xrisis anavolikwn e ??  ;D :lol:

Mpoumpoukia oi Karditsiwtes  ;)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αν και ειναι ευαισθητο θεμα νομιζω ειναι για κατοχη και χρηση φωτοβολιδας

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Να πω την άποψη μου για την δημιουργία συνδέσμου στη Θεσσαλία.
Επειδή είμαι από 15 χρονών ενεργό μέλος σε συνδέσμους και έχουν δει πολλά τα μάτια μου να σας πω πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όχι στο να ανοίξεις αλλά στο να κρατήσεις.
Καταρχάς από παλιά υπάρχουν πυρήνες στις πόλεις, θυμάμαι τον Βόλο πριν δεκαετία που μάζευε λεωφορείο  σε εκδρομές για Αθήνα, νομίζω πως οι περισσότεροι ήταν από Ν. Ιωνία αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Για τη Λάρισα δεν θα μιλήσω καθόλου, οι Λαρισινοί ξέρουν και ίσως είναι οι πιο οργανωμένοι από όλους τους Θεσσαλούς. Κρατάνε εδώ και χρόνια σύνδεσμο, με εκδρομές εντός και εκτός χώρας. Τώρα για αυτούς που θα αναρωτηθούνε γιατί δεν υπάρχουν γραφεία αυτό το ξέρουν οι ίδιοι και μάλλον και όλοι μας. Πάντως γνωστοί είναι σε όλη την πόλη, παραπάνω μέσω νετ δεν χρειάζονται.
Για τα Τρίκαλα νομίζω κάποτε ήταν στους Βόρειους, δεν είμαι σίγουρος αλλά θυμάμαι πως είχε γίνει εκεί μια συγκέντρωση. Ένας μαλλιάς ήταν τότε αρχηγός αν δεν κάνω λάθος 25άρης. Δεν νομίζω να κάνω λάθος και να μπερδεύω Τρίκαλα με Καρδίτσα, σε αυτή την περίπτωση αλλάξτε τις πόλεις στα πιο πάνω.
Αυτές ήταν οι αναμνήσεις μου από τη περασμένη και πριν δεκαετία, πάμε τώρα στο σήμερα η Λάρισα, και αυτά θα μας τα πει πιο καλά ο cure, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα έχει συσπειρωμένο τον κόσμο της, άτομα μεγάλα, σοβαρά και περπατημένα στα γήπεδα όπως και τσακαλάκια νεότερα που έχω γνωρίσει προσωπικά.
Για τις υπόλοιπες πόλεις απλά θα πω πως για καταστατικό θα χρειαστούν 20 η 30 υπογραφές ατόμων για το πρωτοδικείο, αλλά να έχετε υπόψη ότι οι νόμοι έχουν αλλάξει και δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζονται εγκρίσεις και τέτοια ώστε να πάρει κάποιος άδεια και να λειτουργεί νόμιμα.
Επίσης χρειάζονται λεφτά για την εκκίνηση, εγγυήσεις για νοίκια και ΔΕΗ, βαψίματα, ασφάλεια για την είσοδο. Κάποια χρήματα για την αγορά του πρώτου εξοπλισμού, καρέκλες ένα γραφείο κλπ.
Μιλάμε για τα σημερινά δεδομένα και φυσικά για να είσαι νόμιμος, υπάρχουν δεκάδες προβλήματα.
Γνώμη μου η συγκέντρωση όλων σας από όλες τις πόλεις για να συζητήσετε κάποια πράγματα, αν θέλετε να προχωρήστε μόνοι η μαζί, να δείτε την δυναμική σας να μετρήσετε δυνάμεις, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Πολλοί από τους δικούς μας έχουν σήμερα οικογένειες παιδιά και δουλειές και δεν θα είναι εύκολο να είναι παρών. Για εμένα προέχει η συσπείρωση και όχι η στέγαση τα άλλα έρχονται
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
τι γινεται με αυτο το θεμα ρε παιδια?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Την Κυριακη θα υπαρξει συναντηση των ΠΑΟΚτσηδων της Καρδιτσας για να δουμε τι θα γινει αν θα ιδρυθει συνδεσμος, λεσχη η ξερω γω τι. Χωρος διαθεσιμος το καλο ειναι οτι υπαρχει, μας μενει μονο να δουμε τι θα αποφασιστει τελικα.
Αντε σιγα σιγα..