Author Topic: Μπάσκετ 2019-2020 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 2579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Η λογική λέει ότι με 10 νίκες και με όλες τις διάφορες υπέρ μας σωζόμαστε.
Αν όμως στραβώσει ένα από τα 5 εντός, ειδικά με ανταγωνιστή δηλ. Κολοσσό, γριά , Πανιώνιο
την κάτσαμε τη βάρκα. Θα πρέπει να γίνει και μια νίκη εκτός σε Λήμνο, Ρέθυμνο, Πάτρα
κάτι που φαντάζει απίθανο βάσει αυτών που βλέπουμε στο γήπεδο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

κάτι που φαντάζει απίθανο βάσει αυτών που βλέπουμε στο γήπεδο.

Με βάση την τελευταία χθεσινή φάση παίζει να μη φαντάζει και τόσο απίθανο  :-\ :-\ :'( :'(

Offline banis

• Αλλαγή
Θα γίνει μάχη μέχρι τέλους, διότι εμπλέκονται πολλές ομάδες στην ιστορία του υποβιβασμού, οπότε κάθε βδομάδα θα αλλάζουν τα δεδομένα. Εκτιμώ πάντως πως η μία ομάδα που θα χαιρετήσει φέτος θα είναι ο Κολοσσός.
Από εκεί και μετά εμείς πρέπει να πασχίσουμε ούτως ώστε να πάρουμε όλα τα εντός (μιας και εκτός μας κόβω χλωμούς να παίρνουμε ματς) και αν μπορούμε φυσικά να καλύψουμε και τις διαφορές από τα ματς του πρώτου γύρου, κάτι το οποίο θεωρώ πως είναι πιθανό με το ραν εντ γκαν στυλ παιχνιδιού μας.
Επίσης, αν τυχόν ο Ιωνικός καταρρεύσει ίσως διευκολύνει την όλη κατάσταση για το ποιοι τελικά θα πέσουν. Πάντως μέσα στο κόλπο της πτώσης εξακολουθούν και είναι Λάρσα και Γριά μετά και τα χτεσινά τους κλαρίνα και πραγματικά θα το χαρώ ιδιαίτερα αν τους φωνάξουμε εμείς την τελευταία αγωνιστική το αποχαιρετιστήριο σύνθημα με το Αντίο.
Εννοείται πως και Ρέθυμνο, Νιόνιος καθώς και τα ερπετά είναι επίσης υποψήφιοι για φούντο.
Οπότε κοιτάμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά και ευελπιστούμε πως τελικά θα σωθούμε.
Την επόμενη πάμε στο Βάζελο, συνεπώς το πιο πιθανό σενάριο μετά το τέλος αυτής είναι να βρεθούμε στον πάτο της βαθμολογίας, αγκαλιά με τον Κολοσσό.

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς από ότι φάνηκε χθες (Λάρισα)και την προηγούμενη αγωνιστική(γριές) το σκουλήκι δεν θα το αφήσουν να πέσει.
Άρα δεν πρέπει να πιαστούμε εμείς μαλάκες (κάτι που δεν είναι σίγουρο, έτσι όπως κινούνται στην ΚΑΕ)
Για μένα για να  την γλιτώσουμε πρέπει να βάλουμε από κατω Ιωνικό, νιόνιο, γριές.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Εδώ και τουλάχιστο 3 χρόνια, υπάρχει τρελό στήσιμο για το ποια ομάδα-ες θα πέσουν.

Από πρόπερσι που την τελευταία αγωνιστική τα Τρίκαλα των 6 παικτών νίκησαν τελευταία αγωνιστική τον Κόροιβο, για να μείνει στην πρώτη κατηγορία ο Πανιώνιος;;;;

Ή πέρυσι με τα καραγκιοζιλίκια βάζελου και γαύρου, που δεν κατέβηκαν σε αγώνες με αποτέλεσμα να πέσει ο γαύρος Α2 και το Λαύριο αντί της Κύμης. Και ως εκ θαύματος το καλοκαίρι να έχουμε συγχώνευση του Λαυρίου με τη Κύμη.

Φέτος, απ' ότι φαίνεται, είναι η σειρά του Ιωνικού να πληρώσει τα σπασμένα, αλλά το θέμα είναι ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα. Και αυτή τη στιγμή 8 από τις 14 ομάδες έχουν μόλις 2 βαθμούς-νίκες διαφορά, με άλλες 10 αγωνιστικές να απομένουν.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Ï JaCorey Williams óôïí ÐÁÏÊ

Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé ôç óõìöùíßá ôçò ìå ôïí Áìåñéêáíü êáëáèïóöáéñéóôÞ JaCorey Williams ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôçò áãùíéóôéêÞò ðåñéüäïõ 2019-20. Ï JaCorey Williams âñßóêåôáé áðü ôï âñÜäõ ôçò ÔåôÜñôçò óôç Èåóóáëïíßêç êáé èá åíóùìáôùèåß áðü óÞìåñá ìå ôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ.

Ôï ðñïößë ôïõ JaCorey Williams

O JaCorey Williams ãåííÞèçêå óôéò 12 Éïõíßïõ ôïõ 1994 óôï Birmingham ôçò Alabama, Ý÷åé ýøïò 2.03 êáé áãùíßæåôáé óôç èÝóç ôïõ power forward.

¢ñ÷éóå ôçí êïëåãéáêÞ êáñéÝñá ôïõ áðü ôï Arkansas êáé áðïöïßôçóå ôï 2017 áðü ôï Middle Tennessee, ìå ôï ïðïßï óôçí ôåëåõôáßá ôïõ ÷ñïíéÜ åß÷å 17.3 ðüíôïõò (54.6% óôá äßðïíôá, 69.6% óôéò âïëÝò) êáé 7.3 ñéìðÜïõíô.

ÄÞëùóç óõììåôï÷Þ ôï draft ôïõ 2017, áëëÜ äåí åðéëÝ÷èçêå êáé Ýôóé Üñ÷éóå ôçí åðáããåëìáôéêÞ ôïõ êáñéÝñá áðü ôïõò Canton Charge, ôç èõãáôñéêÞ ïìÜäá ôùí Cleveland Cavaliers óôçí NBA G-League, Ý÷ïíôáò 15.6 ðüíôïõò (55.2% óôá äßðïíôá) êáé 7.7 ñéìðÜïõíô áíÜ áãþíá. Ôïí ÌÜñôéï ôïõ 2018, Ýðáéîå ãéá ðñþôç öïñÜ óôçí Åõñþðç, êáèþò õðÝãñáøå ìå ôçí Hapoel Gilboa Galil, ìå ôçí ïðïßá áãùíßóôçêå óå 14 ðáé÷íßäéá ôçò êáíïíéêÞò ðåñéüäïõ êáé ôùí playoffs ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ôïõ ÉóñáÞë, åß÷å 8.1 ðüíôïõò êáé 4.6 ñéìðÜïõíô óå 19.5 ëåðôÜ óõììåôï÷Þò.

Ôçí åðüìåíç ÷ñïíéÜ (2018-2019), åðÝóôñåøå óôïõò Canton Charge, ìå ôïõò ïðïßïõò áãùíßóôçêå óå 50 ðáé÷íßäéá êáé åß÷å 15.2 ðüíôïõò êáé 7 ñéìðÜïõíô áíÜ áãþíá, Ý÷ïíôáò 56.3% óôá äßðïíôá êáé 2.3 áóßóô. ÖÝôïò, Üñ÷éóå ôçí ÷ñïíéÜ óôçí Íüôéá ÊïñÝá, üðïõ Ýðáéîå óå 18 áãþíåò ìå ôçí Mobis Phoebus, Ý÷ïíôáò 5.7 ðüíôïõò êáé 3.6 ñéìðÜïõíô.

http://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/890-jacorey-williams?fbclid=IwAR3yflMCShZUuCTlv3kGHVrvUByoYggQJ7RDIJCjJyos5zon1L94ksPogpI

--------------------------------------------------------------------------------------

Óôïí ÐÁÏÊ ï M.J. Rhett

Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé ôç óõìöùíßá ôçò ìå ôïí Áìåñéêáíü êáëáèïóöáéñéóôÞ M.J. Rhett ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôçò áãùíéóôéêÞò ðåñéüäïõ 2019-2020. Ï M.J. Rhett èá åßíáé óôç Èåóóáëïíßêç óÞìåñá ôï ìåóçìÝñé êáé èá åíóùìáôùèåß áìÝóùò ìå ôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ.

Ï Malcolm Jaleel “M.J.” Rhett ãåííÞèçêå óôéò 15 Öåâñïõáñßïõ ôïõ 1992 óôï Hopkins ôçò South Carolina, Ý÷åé ýøïò 2.06 êáé áãùíßæåôáé óôéò èÝóåéò ôïõ power forward êáé ôïõ center.

¢ñ÷éóå ôçí êïëåãéáêÞ ôïõ êáñéÝñá áðü ôï Tennessee State êáé áðïöïßôçóå ôï 2015 áðü ôï Ole Miss, Ý÷ïíôáò 7.4 ðüíôïõò (57,3% óôá åíôüò ðåäéÜò êáé 75% óôéò âïëÝò) êáé 4.6 ñéìðÜïõíô áíÜ áãþíá.

Óôçí ðñþôç ôïõ åðáããåëìáôéêÞ ÷ñïíéÜ (2015-2016) áãùíßóôçêå áñ÷éêÜ óôç Ëåôïíßá ìå ôçí Barons Kvartals Riga, Ý÷ïíôáò 7.3 ðüíôïõò êáé 7.8 ñéìðÜïõíô óôç ÂáëôéêÞ Ëßãêá, åíþ óôç óõíÝ÷åéá Ýðáéîå óôéò Öéëéððßíåò êáé ÄïìéíéêáíÞ Äçìïêñáôßá.

Ôçí åðüìåíç ÷ñïíéÜ (2016-2017) Ýðáéîå óôçí Sigal Prishtina, ìå ôçí ïðïßá åß÷å 14.5 ðüíôïõò êáé 7 ñéìðÜïõíô áíÜ áãþíá óå 6 áãþíåò ôïõ FIBA Europe Cup. Óôç óõíÝ÷åéá Ýðáéîå óå Âñáæéëßá, ÔáúâÜí, ÁñãåíôéíÞ êáé ÐïõÝñôï Ñßêï, ðñéí áãùíéóôåß öÝôïò óôçí Cibona Zagreb, ìå ôçí ïðïßá åß÷å 3.8 ðüíôïõò óå 4 óõììåôï÷Ýò óôçí ÁäñéáôéêÞ Ëßãêá.

http://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/891-m-j-rhett?fbclid=IwAR0bYWvzSVHbtKSAjf20tmjBtvlwlb8KQFXfMOWY5AsM3WFr_aBPZuMXBIE

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Μεγάλο λάθος η αλλαγή του ουίγκινς, έπρεπε να φύγει ο Μπεστ. Δεν ξέρω πως σκατα το
εκτίμησαν

Offline agraf

• Αλλαγή
Έπρεπε να μείνει και κανένας στην περιφέρεια. Ας ελπίσουμε οι 2 ψηλοί που πήραμε να είναι καλύτεροι από αυτούς που έφυγαν.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Λειτουργουν σαν να τους εχει πει καποιος καντε οτι μαλακια σας ερθει στο κεφαλι φετος και δε θα πεσετε.. καταληγω σε αυτο το συμπερασμα γιατι η αμεσως επομενη ερμηνεια ειναι πως θελουν οντως να ριξουν την ομαδα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
https://inpaok.com/628975/sygkinitiko-antio-apo-ouigkins/

Ο Αντουέιν Ουίγκινς αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ζέιν Νόουλς, καθώς στις θέσεις τους ο Δικέφαλος πήρε τους Τζακόρει Ουίλιαμς και Μάλκομ Ρετ.

Ο Ουίγκινς αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του με μια συγκινητική επιστολή η οποία δημοσιεύτηκε στο SDNA.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΟΚ,

Παίρνω αυτήν την ευκαιρία για να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.

Δυστυχώς, από σήμερα δε θα έχω το προνόμιο και την τιμή να σας εκπροσωπώ στις κρίσιμες μάχες που υπάρχουν μπροστά μας.

Χρησιμοποιώ τη λέξη «μας» επειδή μπορεί να μην είμαι στο γήπεδο και να παίζω για μια άλλη ομάδα, σε κάποια άλλη χώρα, αλλά θέλω να γνωρίζετε, ότι θα είμαι εκεί, με την καρδιά μου και την ψυχή μου, με κάθε τρόπο, μέχρι την τελευταία μάχη.

Έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα και αυτό είναι κάτι που με κινητοποίησε πολύ και επιβεβαίωσα για ακόμα μία φορά στις βασικές αξίες της ζωής μου. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που τα χρήματα δε μπορούν να αγοράσουν. Και αυτά, είναι τα πιο σημαντικά. Αυτά που πραγματικά μετρούν. Η αγάπη και η υποστήριξη σας είναι ανεκτίμητες.

Η Ελλάδα είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου, καθώς αυτή ήταν η τρίτη σεζόν της ζωής μου, σε αυτήν την πολύ όμορφη γωνία του κόσμου.

Και αγαπητοί φίλοι του ΠΑΟΚ, θέλω να ξέρετε ότι αυτήν τη σεζόν, ήταν εντελώς δική μου απόφαση, να απορρίψω καλύτερες οικονομικές προτάσεις και να φορέσω τα ασπρόμαυρα.

Όπως γνωρίζετε, η ομάδα χτίστηκε τις τελευταίες ημέρες και αυτό δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Νιώθω καλά γιατί έδωσα τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση.

Σε κάθε επίθεση και σε κάθε άμυνα, επειδή αυτός είμαι. Παίζω πάντα με καρδιά.

Φίλοι του ΠΑΟΚ, ήξερα ποιοι είστε πριν έρθω στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω ότι σήμερα, ξέρετε κι εσείς, ποιος είμαι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Φλεβαράκη που με επέλεξε και τον κόουτς Χαραλαμπίδης που δούλεψε πολύ μαζί μου. Και οι δύο προσπάθησαν να βοηθήσουν εμένα και τους συμπαίκτες μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σταυρόπουλο, τον κ. Χορόζογλου, το γυμναστή μας και όλα τα μέλη του επιτελείου αλλά και των γραφείων. Η σκληρή σας δουλειά με έκαναν να καταλάβω τι σημαίνει PAOK Family.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και επιτυχίες.

Φίλοι του ΠΑΟΚ, είναι η στιγμή για να είστε ενωμένοι και όλοι μαζί, για τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Δε θα σας ξεχάσω ποτέ.

Ένας από εσάς,

Antwaine J. Wiggins».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Γιατί μόνο ο ΠΑΟΚ ρε γατιά μπορεί και διώχνει τον πιο φορμαρισμένο του παίχτη, τον μοναδικό που έπαιζε στοιχειώδη άμυνα και MVP της προηγούμενης αγωνιστικής! Έτσι απλά...Γιατί μπορεί!

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Δεν εχω ιδεα αν ηταν σωστη η αλλαγη, αλλα απο τα ελαχιστα ματς που αντεξα να δω φετος το παλικαρι δεν μπορουσε να ακολουθησει τον παικτη του σε κινηση χωρις την μπαλα, ποια στοιχειωδη αμυνα... Ο μονος που παλευει στην αμυνα ειναι ο Σχιζας, σαν ενας μικρος και τιμιος Μαργαριτης της σεζον 12-13.
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Ποιες αλλαγές παικτών ρε μάγκες, όλα παίζονται εκτός γραμμών γηπέδου.

Δεν βλέπετε τι κάνουν οι πατρινές πουτάνες;;;;

Θα κάνει και κανένα διπλό το σκουλήκι, αύριο, στον Ιωνικό και θα πάμε τελευταίοι.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Οι πατρινές πουτάνες κάνουν ό,τι κάνουν σε όλο το πρωτάθλημα, σέρνονται εκτός έδρας. Εμείς είμαστε οι μπούφοι που δεν πήραμε το παιχνίδι γιατί ο ένας είχε 1/2 βολές και ο άλλος έδωσε μπάλα στον πιτσιρικά για την τελευταία επίθεση.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς, χαιρετάμε.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν βγαινουν λογια.. μαυρη μερα για ολους στο συλλογο

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
αστειες καταστάσεις.
Εγώ ξέρω ότι αν ήθελαν να σωθεί, η ομάδα θα σωζόταν.
Εξόφθαλμα λάθη σαν κι αυτά του προπονητή δεν διορθώθηκαν σκοπίμως.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
κανονιστε να παιξουμε ετσι και στη λημνο

χτυπιομασταν και οι εκατο που ημασταν στο γηπεδο πώς γινεται να κανεις πελατη τη βοννη και να χαροπαλευεις στο γιουναν
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
O Ορισμός της ανωμαλίας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Άντε γαμώ τα σπίτια σας μαλακισμένα πουστόπαιδα παίξτε να σωθεί η κατηγορία, που μου τα δίνετε όλα στην πουτάνα την ευρώπη.

Ρίχνετε τον ΠΑΟΚ ρε μπάσταρδοι