Author Topic: Μουνοπανόπουλος - Π.Α.Ο.Κ. (26η αγων - Superleague) Κυρ 31/3/19 ώρα 19:00 (ΕΡΤ)  (Read 1232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μπραβο μεγαλε ΠΑΟΚ
να γινω και λιγο κακος
φιεστες εδω φιεστες εκει φιεστα με λεβαδεια
φιεστα μετα τα γιαννενα
φιεστα γλεντια μετα
μην το γαμησουμε και παρει καμια κουλα το κυπελο...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Καλή ανά διαστήματα η ομάδα αλλά εμφανής για μένα η έλλειψη του χοντρου μάγου ή του Μαουρίτσιο αν και ο Σακχοφ ήταν πολύ καλός και προσπάθησε ενώ ο πελκας...προσπάθησε απλά.
Ενρίκε εμένα μου φάνηκε αλλού γι'αλλου παρά το γκολ.
Η άμυνα δεν εκτέθηκε..δεν είδα το γκολ που φάγαμε οπότε δεν έχω άποψη. Γενικά για Γιαννούλη: πρέπει να αρχισει να παίζει για να βρει ρυθμο, δεν είναι κακός αλλά δεν έχει μάθει να παίζει σε τέτοιο τέμπο.
Ακπομ προσωπικα μου φαίνεται άλλο επίπεδο παίχτης, καθόλου εγωιστής, μοιράζει μπαλα, αμύνεται, γενικά είναι παίχτης που κάνει τα πάντα. Κι ο Πολωνός όμως δεν υστέρησε παρά τα 2 αχαστα, ειδικά το 2ο...
Το κοράκι δεν φάνηκε να έχει δόλο, χάρισε μια κίτρινη στον ζαμπα, που χθες δεν ήταν καλός, αλλά το πέναλτι πάνω στον Ακπομ ήταν 10 φορές πιο πέναλτι από αυτο που έδωσε στον Παναιτωλικό!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Μπραβο μεγαλε ΠΑΟΚ
να γινω και λιγο κακος
φιεστες εδω φιεστες εκει φιεστα με λεβαδεια
φιεστα μετα τα γιαννενα
φιεστα γλεντια μετα
μην το γαμησουμε και παρει καμια κουλα το κυπελο...

Συμφωνω. Εχθες μου έκανε εντύπωση που μπήκανε κάποιοι δικοί μας μέσα μετά το τέλος και είδα τα μούτρα των παικτών μας έντρομα.Νομίζω η ομάδα αυτή την στιγμή ειναι πιο συγκεντρωμένη από τον κόσμο και θα πρέπει και ο κόσμος να κρατηθεί μέχρι ναφάμε και το κύπελλο. Τα θέλουμε ΟΛΑ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline agraf

• Αλλαγή
Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους. Ακόμα και τα Γιάννενα ίσως είναι για αυτούς παιχνίδι επιβίωσης.
Έχουμε και το κύπελλο, πρέπει να πάμε τελικό. Τα χανούμια έχουν πάθει ψύχωση, στα όρια του κόμπλεξ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αυτο το πραμα που 100 γιδοβλαχοι μπουκαρουν στο γηπεδο για να ψειρισουν φανελες, μπλουζες, καλτσες σορτσακια, μπαλες κλπ, γραφοντας στα παπαρια τους 7 χιλιαδες κοσμο, αναγκαζοντας τους παικτες να τρεχουν για τα αποδυτηρια οπως καποτε ο καμπελ στον περιβοητο ημιτελικο με γαυρο, χωρις να χαιρετησουν και να αποθεωθουν απο τον λαο που εκανε καταληψη στο γηπεδο δεν μπορω να το καταλαβω.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
+1000  Ακριβώς έτσι. Ψιλοξεφτίλα και δεν αφηνουν την ομάδα και το λαό να χαρούν ομορφα τη νικη μετά το τέλος του ματς.

Offline t.b

• Αλλαγή
Αυτο το πραμα που 100 γιδοβλαχοι μπουκαρουν στο γηπεδο για να ψειρισουν φανελες, μπλουζες, καλτσες σορτσακια, μπαλες κλπ, γραφοντας στα παπαρια τους 7 χιλιαδες κοσμο, αναγκαζοντας τους παικτες να τρεχουν για τα αποδυτηρια οπως καποτε ο καμπελ στον περιβοητο ημιτελικο με γαυρο, χωρις να χαιρετησουν και να αποθεωθουν απο τον λαο που εκανε καταληψη στο γηπεδο δεν μπορω να το καταλαβω.

Ταγάρια ολκης!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Θελετε και φιεστα  :'(
Επικο τουρλουμπουκι θα γινει

(Με τι καταντησαμε να ασχολουμαστε γιγαντα ΠΑΟΚ που δε χανεις ποτε...)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Matador

• Αλλαγή
Θελετε και φιεστα  :'(
Επικο τουρλουμπουκι θα γινει

(Με τι καταντησαμε να ασχολουμαστε γιγαντα ΠΑΟΚ που δε χανεις ποτε...)
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»