Ο κάθε ένας έχει την άποψή του.. Για μένα ο ΠΑΟΚ δεν κάνει καλά ματς, τα καλοκαιρινά δεν τα είδα αλλά αυτά που είδα δεν με εντυπωσίασε.. Κλασικός ΠΑΟΚ έχει τις αναλαμπές του αλλά η ομάδα ΔΕΝ κάνει κοιλιά, πάει από την αρχή έτσι. Δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες.. Το σκουλήκι μέσα στην Τούμπα μας πήρε βαθμό, το ρίξαμε στο έλα μωρέ ένα ασήμαντο ματς κυπέλλου, τον γαύρο τον κερδίσαμε με δικό του γκολ, η τσέλσι μας πήρε βαθμό όχι γιατί έπαιξε μπαλάρα, αλλά γιατί μπήκαμε με την ουρά στα σκέλια και γκολ δώρο. Το έχω αναφέρει πως αυτή η τύχη που μας περιτριγυρίζει φέτος κάποια στιγμή θα μας εγκαταλείψει και θα χάσουμε την γη κάτω από τα πόδια μας.. την είχαμε σε όλα μας τα ματς. Ακούω συνέχεια πως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει 2 ενδεκάδες.. που είναι; το ότι συμπληρώνω 2 ενδεκάδες μετράει η αν μπορούν να αντεπεξέλθουν αγωνιστικά αυτές; Υποτίθεται πως η ομάδα χτίστηκε για να έχει συμμετοχή στο CL και ο ΠΑΟΚ όχι μόνο για τέτοια διοργάνωση δεν ήταν έτοιμος αλλά διαλέγει (?) και παιχνίδια που θα δώσει περισσότερη σημασία.. Τελικά τι έχει περισσότερη σημασία, Ευρώπη, Κύπελλο η Πρωτάθλημα; Γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν διαλέγουν παιχνίδια κάθε βδομάδα.. μπαίνεις σε όλα σαν ΟΜΑΔΑ και τα δίνουν όλα..
Αφήνει έξω Ουάρντα, Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς και συνεχίζεις να μου έχεις μέσα τον Πέλκα.. που πλέον εγώ βλέπω ότι πέφτει σε εγκληματικά λάθη που μπορεί να καθορίσουν όλο το ματς.. Πραγματικά αν η ομάδα δεν σοβαρευτεί θα γελάνε και οι πέτρες...
Θυμηθείτε μόνο την χρονιά που ήμασταν στο +9 αν δεν κάνω λάθος και πως προσγειωθήκαμε ανώμαλα με τις γκέλες σε Ξάνθη και Γιάννενα...
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω τι κάναμε καθώς έκλεισα την τηλεόραση πριν μπει το 2ο γκολ...