Author Topic: ΠΑΟΚ-αστέρας Τρίπολης Δευτέρα 30/10/17 19:30 Novasports1,PAOKTV  (Read 938 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά, αν δεν καθόταν οι 2 σουτάρες μάλλον ακόμα θα αλλάζαμε πασούλες εκεί γύρω στην περιοχή με τσιγκολελέτα...

γενικα:
-σούπερ θετικό το σουτ εκτός περιοχής να βρίσκει στόχο. πόσο θετικό το να μπαίνει και γκολ...
-μέχρι το 10 έπρεπε να ήταν ήδη 2-0 το σκορ. ατυχία? στη μια φάση που σώζει στη γραμμή ο αστέρας... στην άλλη με το τετ α τετ του καντουρί τι να πω. αν δεν τελειώνεις αυτή τη φάση τι κάνουμε!
-ο αστέρας πίεσε, όπως και ο γκεύ τις προάλλες. η διαφορά? αλλάξαμε πραγματικά πολύ καλά πάσες και το παράτησε ο αστέρας γιατί βγαίναμε και κόντρες με καλές προυποθέσεις και από την πίεση αυτοί ήταν άδειοι πίσω και τη σακουλεύτηκαν ότι θα τρώγαν αλλά 2.
-δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με τις πάσες έξω από την περιοχή. το κάνει η μπάρτσα και είναι αξιοζήλευτο. με μια διαφορά αλλάζουν πάσες και κινούνται ασταμάτητα μέχρι να ξεμαρκαριστούν και να σουτάρουν. εμείς απλά αλλάζουμε πάσες και περιμένουμε να... τι?  αυτό το πράγμα θέλει φτιάξιμο.

γενικά το Β ημίχρονο μου έβγαλε άγχος. φοβάμαι τα τσαφ τσουφ και γκολ από τον αντίπαλο. και με άλλο αντίπαλο πιο κωλόφαρδο από τον αστερα ίσως το πληρώσουμε.

καλύτερα από άλλες φορές γενικά, αλλά έχουμε δρόμο.

βιερίνια for the record ανέβηκε και άλλο. θα είναι ακόμα καλύτερα σύντομα! μαουρίτσιο, αν είχαμε άλλους 2 θα είμασταν ήδη +5.

παίξτε σαν ομάδα στο ΟΑΚΑ και θα είμαστε καλά.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μονο με καραμπολα τυπου γαυρου θα φαμε γκολ απο την κουλα. Μπροστα θελει βελτιωση, δυσκολα τελειωνουμε τις φασεις. Παντως για κανενα μισαωρο στο πρωτο ημιχρονο, νομιζω παιξαμε την καλυτερη μπαλα που εχω δει φετος απο την ομαδα. Αυτη την αποδοση αμα την πιασουν στο οακα θα εχουμε τσοντα. Φοβαμαι κορακια και λουτσεσκου, μη του ρθει καμια 'επιφωτιση'. Ιδια 11αδα πλην Πελκα, που δε νομιζω πως εχει ψυχολογια για μεγαλα παιχνιδια. Θελει ενα πιο 'ψημενο' εκει
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Μέσα ο Λημνιός το πουλέν.