Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. Handball Α1 Γυναικών περίοδος (2017-2018)  (Read 1807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
Νούλα και Προκοπίδου και τη νέα σεζόν

Το τμήμα γυναικείου χάντμπολ του ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μυρτώ Νούλα και την Ελένη Προκοπίδου.

Οι δύο αθλήτριες, που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας την περασμένη σεζόν, θα φορούν τα ασπρόμαυρα και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην προσπάθεια του Δικεφάλου να επιστρέψει στους τίτλους.

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/1966-%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%B6%CF%8C%CE%BD

Ανανέωσε η Τσαουσίδου

Το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Τσαουσίδου.

Η διεθνής εξτρέμ συναντήθηκε με τον έφορο του τμήματος, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και συμφώνησε να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου και τη νέα σεζόν.

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/1970-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85

μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
Με την Γκολια θα συνεχισουν και φέτος? Να ξερουμε αν θα επανελθει η ομαδα στους τίτλους ή οχι..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline george4

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

Έπειτα από συνάντηση του Προέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, με τους εφόρους των τμημάτων ανδρικού και γυναικείου χάντμπολ και αποφασίστηκε αμφότερες οι ομάδες του Δικεφάλου να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2017-2018.

Ο έφορος της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, κ. Γρηγόρης Πετρίδης, μίλησε στο acpaok.gr μετά από αυτή την απόφαση:
"Έπειτα από χρόνια, ο ΠΑΟΚ επανεμφανίζεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια γιατί δεν είναι δυνατόν ένας τόσο μεγάλος Σύλλογος να απουσιάζει από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Από την πλευρά του ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ κ.Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε:
"Με πολύ μεγάλη χαρά θα συμμετάσχουμε και οι δύο ομάδες στην Ευρώπη. Θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά να αξιοποιήσουμε αυτή την επένδυση".

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2026-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ριζικές αλλαγές με στόχο να κυριαρχήσει στη χώρα, «παίρνοντας» τα σκήπτρα από τη μεγάλη αντίπαλο, Νέα Ιωνία.
Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το INPAOK, ο Δικέφαλος αλλάζει προπονητή, με το Χρήστο Τζουβάρα να αναλαμβάνει το τμήμα ενώ η Γρηγορία Γκόλια θα παραμείνει από άλλο πόστο στο Σύλλογο. Πλέον, οι ασπρόμαυρες προχωρούν σε αλλαγές στο ρόστερ, που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.
Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκονται παίκτριες τόσο από τον ελληνικό χώρο όσο και από αυτόν του εξωτερικού. Μάλιστα, προχωρημένες είναι οι επαφές με διεθνή τερματοφύλακα που πρόκειται να είναι το νέο νούμερο «1» του Δικεφάλου.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρουν επίσημη μορφή οι κινήσεις, που θα προκαλέσουν αίσθηση στο χώρο του ελληνικού χάντμπολ.
Από inpaok.com

Καιρός ήταν, να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αυτα ειναι
ντου

Offline george4

• Αλλαγή
Ο Χρήστος Τζουβάρας στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Χρήστο Τζουβάρα, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Η τεχνική ηγεσία θα έχει τη νέα σεζόν την εξής μορφή:

Τεχνικός Διευθυντής: Στέλιος Σεϊρεκίδης

Τεχνικός Σύμβουλος και Υπεύθυνη Ακαδημιών: Γρηγορία Γκόλια

Βοηθός προπονητή και Προπονήτρια Τερματοφυλάκων: Σλάντζανα Τζέριτς

Στα πρώτα του λόγια σαν προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Τζουβάρας δήλωσε στο acpaok.gr:

"Ευχαριστώ τον κύριο Χασεκίδη για την πρόταση που μου έκανε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα πάντα πηγαίνει για τίτλους, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους. Έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Νέα Ιωνία και θα επιχειρήσουμε να "σπάσουμε" το σερί της. Σε συνεργασία με τον κ.Χασεκίδη θα κλείσουμε το ρόστερ τις επόμενες ημέρες. Θέλουμε να κάνουμε ποιοτικές κινήσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Επιθυμία μας πέρα από το κυνήγι των τίτλων είναι να παίξουμε όμορφο χάντμπολ και να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά η προπονητική καριέρα του Χρήστου Τζουβάρα:

1995-1996 Φίλιππος (ηλικιακά)

1996-1999 Ζαφειράκης Νάουσας (ηλικιακά)

1999-2004 Εθνική Γυναικών και Εθνική Νεανίδων

2004-2010 Ζαφειράκης Νάουσας (ηλικιακά, Α1 Ανδρών)

2010-2012 Αερωπός Έδεσσας (Α1 Ανδρών)

2013-2014 Εθνική Γυναικών

2013-2015 Φίλιππος Βέροιας (Α1 Ανδρών)

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2035-%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA

Offline george4

• Αλλαγή
Νίκολιτς και Σεραφίμοβα στον ΠΑΟΚ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 24/6/2017

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τις αθλήτριες Μαρίγια Νίκολιτς και Ματέγια Σεραφίμοβα.

Η Νίκολιτς είναι  24 ετών αγωνίζεται στη θέση της πίβοτ ενώ με τα εντυπωσιακά σωματικά της προσόντα,  (1.84 ύψος) αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Σεραφίμοβα είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας ενώ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα της στη θέση αυτή.

Και οι δύο αθλήτριες κατάγονται από τα Σκόπια και προηγουμένως αγωνίζονταν στη Μέταλουργκ.

Στα πλαίσια της συμφωνίας τους με το Δικέφαλο, οι δύο νέες παίκτριες του ΠΑΟΚ, μίλησαν στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

Νίκολιτς: "Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από τη χώρα μου για να παίξω χάντμπολ. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη νέα προοπτική στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και υψηλές φιλοδοξίες. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι εδώ για να γίνω πρωταθλήτρια με τον ΠΑΟΚ. Το μεγαλύτερο κίνητρο που θα μπορούσα να έχω είναι να δώσω τα πάντα για να φτάσουμε στους τελικούς και να γεμίσει το γήπεδο. Γνωρίζω για τον τρελό κόσμο του ΠΑΟΚ..."

Σεραφίμοβα: "Είμαι περήφανη για τη μεταγραφή μου. Θα παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως ο ΠΑΟΚ. Νομίζω πως όλοι μαζί θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν και ελπίζω πως στο τέλος θα είμαστε εμείς στην κορυφή. Θέλουμε με την απόδοσή μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι για μένα το βήμα παραπάνω στην καριέρα  μου".

Μετά την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών, ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

"Καλωσορίζουμε τις δύο νέες αθλήτριες που θα ενισχύσουν την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαι σίγουρος ότι με χαμηλούς τόνους, σκληρή δουλειά και περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας θα πετύχουμε τους στόχους μας."

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2043-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%BC%CE%BF%CE%B2%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA

Offline george4

• Αλλαγή
Μούρνου και το 2018!

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα γυναικείου χάντμπολ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ελένη Μούρνου.

Η διεθνής ίντερ που αναδείχθηκε MVP του τελικού κυπέλλου το 2016 και αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Γυναικών θα φορά τα ασπρόμαυρα και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2062-%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-2018

Offline george4

• Αλλαγή
Η Γκάτζιου στον ΠΑΟΚ!

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Βασιλική Γκάτζιου.

Η Γκάτζιου είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Γυναικών.

Η 20χρονη αθλήτρια που κατάγεται από την Καστοριά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Πανόραμα.

Μετά την οριστική συμφωνία με το Δικέφαλο η Γκάτζιου μίλησε στο acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Σχηματίζεται μία πολύ καλή ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Στόχος μας φυσικά είναι να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα άλμα στην καριέρα μου και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2066-%CE%B7-%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA

Offline george4

• Αλλαγή
Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Στοϊκόβτσκα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 3/7/2017

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα γυναικείου χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Σιμόνα Στοϊκόβτσκα.

Η νέα αθλήτρια του Δικεφάλου με ύψος 1.81, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας ενώ κατάγεται από τα Σκόπια.

Στα 24 της χρόνια, η Στοϊκόβτσκα την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Μέταλουργκ και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει άλλη μία λύση στο ρόστερ του Χρήστου Τζουβάρα.

Στα πρώτα της λόγια σαν παίκτρια του ΠΑΟΚ, η Στοϊκόβτσκα δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να δουλέψω σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ. Ελπίζω πως με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας θα φέρουμε και τους δύο τίτλους στην πόλη. Είναι σημαντικό για μένα, που ερχόμενη εδώ, θα βρω δύο πρώην συμπαίκτριές μου, τη  Μαρίγια (Νίκολιτς) και τη Ματέγια (Σεραφίμοβα).  Θα προσαρμοστώ άμεσα και θα είμαι έτοιμη να προσφέρω στην ομάδα ό,τι χρειαστεί".

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2075-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CF%84%CF%83%CE%BA%CE%B1

Offline george4

• Αλλαγή
Μάστακα και του χρόνου!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα γυναικείου χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελισάβετ Μάστακα.

Η 29χρονη διεθνής πίβοτ θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας στην προσπάθεια επιστροφής στους τίτλους.

Η Μάστακα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Γυναικών, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

http://www.acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2082-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85

Offline george4

• Αλλαγή
Ìáæß åðéóôñÝöïõìå óôïõò ôßôëïõò!

Ï Á.Ó. ÐÁÏÊ êáé ôï ÔìÞìá ×Üíôìðïë Ãõíáéêþí áíáêïéíþíïõí ôçí Ýíáñîç äéÜèåóçò ôùí êáñôþí äéáñêåßáò ãéá ôç óåæüí 2017-2018.

Ç ôéìÞ ôïõò áíÝñ÷åôáé óôá 10€ êáé ðåñéëáìâÜíåé üëïõò ôïõò åíôüò Ýäñáò áãþíåò ôçò ïìÜäáò óå ÐñùôÜèëçìá, Êýðåëëï êáé Challenge Cup (åÜí ÷ñåéáóôåß).

Ôñüðïé äéÜèåóçò:

Ãñáöåßá ÁÓ ÐÁÏÊ, èýñá 8 Ôïýìðáò (ôçë. 2310 988 000)

PAOK Sports Arena, Ðõëáßá (ôçë. 2315 550 760)

Áðåõèåßáò áðü ôïí Ýöïñï ôïõ ôìÞìáôïò, ÄçìÞôñç ×áóåêßäç (ôçë. 698 377 6060)

Ãéá ôïõò ößëïõò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ áíÞêïõí óôéò åéäéêÝò êáôçãïñßåò áíÝñãùí êáé ÁìÅÁ ç åßóïäïò óôï ãÞðåäï èá åßíáé åëåýèåñç ìå ôçí åðßäåéîç ôçò áíôßóôïé÷çò êÜñôáò.

To ôìÞìá êáëåß ïëüêëçñï ôïí ÐÁÏÊôóÞäéêï êüóìï íá óôáèåß óôï ðëåõñü ôïõ óôçí ðñïóðÜèåéá ç ïìÜäá íá âñåèåß êáé ðÜëé óôçí êïñõöÞ ôïõ åëëçíéêïý ÷Üíôìðïë.

"Ìáæß åðéóôñÝöïõìå óôïõò ôßôëïõò!"

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2093-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82

Offline george4

• Αλλαγή
Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Σαμολαδά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 17/07/2017

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ευγενία Σαμολαδά.

Η 17χρονη παίκτρια έχει ύψος 1.80μ., είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται στη θέση της ίντερ ενώ αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ.

Προέρχεται από την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, έχει αγωνιστεί στην ΑΕΣΧ Πυλαίας ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη κληθεί στην Εθνική Γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις σαν παίκτρια του ΠΑΟΚ, η Σαμολαδά ανέφερε στο acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον θα είμαι μέλος μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα στην καριέρα μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και με τις κινήσεις που γίνονται στο τμήμα, είναι εφικτοί οι στόχοι και των δύο τίτλων".

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στο acpaok.gr:

"Καλωσορίζουμε την Ευγενία στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να έχει μία πολύ καλή σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο του ΓΑΣ Κιλκίς και ειδικότερα τον κ. Βιολιτζή Κωνσταντίνο για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Επίσης, η συνεργασία μας με το ΓΑΣ Κιλκίς θα είναι πολύπλευρη σε αναπτυξιακό επίπεδο, με τις τυπικές ανακοινώσεις να αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα".

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2104-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AC

Offline george4

• Αλλαγή
Ξανά στα ασπρόμαυρα η Στρατάκη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 17/07/2017

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την επανέναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Νάνσυ Στρατάκη.

Η έμπειρη αθλήτρια, που ήταν παρούσα σε όλους τους τίτλους του ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα, επιστρέφει στην ομάδα μετά από διάλειμμα μίας σεζόν.

Η Στρατάκη αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας ενώ θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες Ελληνίδες αμυντικούς και αναμένεται να αποτελέσει άλλο ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια του Χρήστου Τζουβάρα, στην προσπάθεια του τμήματος να κατακτήσει και τους δύο εγχώριους τίτλους.

Στο παρελθόν η 30χρονη αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε Φιλώτα, Ελπίδες Δράμας, Αναγέννηση Βύρωνα, Ορμή Πατρών και Αμύντα Αμυνταίου.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2106-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7

Offline george4

• Αλλαγή
Στη Βοσνία οι γυναίκες

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Γεντίνστβο Τούζλα από τη Βοσνία για τον τρίτο γύρο του Challenge Cup.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου θα υποδεχθούν τις αντιπάλους τους είτε στις 11 είτε στις 12 Νοέμβρη στη Μίκρα ενώ θα ταξιδέψουν για τη Βοσνία μία εβδομάδα αργότερα (18-19/11)

Η συγκεκριμένη κλήρωση είναι αρκετά απαιτητική για τις ασπρόμαυρες όμως με το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωση

http://inpaok.com/368451/%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%83%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82/

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
ÐÑÏÃÑÁÌÌÁ Á1 ÃÕÍÁÉÊÙÍ

ÐñáãìáôïðïéÞèçêå ç êëÞñùóç ôùí ðñùôáèëçìÜôùí ôçò Á1 Ãõíáéêþí.

ÁíáëõôéêÜ ôï ðñüãñáììá ôçò Á1 Ãõíáéêþí ãéá ôç óåæüí 2017-2018:

14.10.2017 1ç ÁãùíéóôéêÞ – 10ç ÁãùíéóôéêÞ 03.02.2018

Ã.Á.Ó. Êáìáôåñïý – Ð.Á.Ï.Ê.

21.10.2017 2ç ÁãùíéóôéêÞ – 11ç ÁãùíéóôéêÞ 10.02.2018

Ößëéððïò ÂÝñïéáò – Ð.Á.Ï.Ê.

28.10.2017 3ç ÁãùíéóôéêÞ – 12ç ÁãùíéóôéêÞ 24.02.2018

Ð.Á.Ï.Ê. – Ï.Ö. Í. Éùíßáò

11.11.2017 4ç ÁãùíéóôéêÞ – 13ç ÁãùíéóôéêÞ 03.03.2018

Áìýíôáò Áìõíôáßïõ – Ð.Á.Ï.Ê.

18.11.2017 5ç ÁãùíéóôéêÞ – 14ç ÁãùíéóôéêÞ 10.03.2018

Ð.Á.Ï.Ê. – Ì. ÁëÝîáíäñïò Ãéáííéôóþí

09.12.2017 6ç ÁãùíéóôéêÞ – 15ç ÁãùíéóôéêÞ 31.03.2018

Á.Ó. ¢ñçò Èåóóáëïíßêçò – Ð.Á.Ï.Ê.

16.12.2017 7ç ÁãùíéóôéêÞ – 16ç ÁãùíéóôéêÞ 14.04.2018

Ð.Á.Ï.Ê. – HONDA Ðáíüñáìá

20.01.2018 8ç ÁãùíéóôéêÞ – 17ç ÁãùíéóôéêÞ 21.04.2018

Öéëþôáò Öëþñéíáò – Ð.Á.Ï.Ê.

27.01.2018 9ç ÁãùíéóôéêÞ – 18ç ÁãùíéóôéêÞ 28.04.2018

Ð.Á.Ï.Ê. – Áíáã. ¢ñôáò ÖÝôá ¹ðåéñïò

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2111-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-handball-premier-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B11-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline george4

• Αλλαγή
Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Τσιομπάνου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 19/07/2017

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Χριστίνα Τσιομπάνου.

Η 35χρονη παίκτρια αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας και πέρσι αναδείχθηκε κορυφαία σκόρερ της Α1 Γυναικών.

Τα προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Αμύντα Αμυνταίου ενώ έχει περάσει και από Αναγέννηση Άρτας και Παναιτωλικό.

Η Τσιομπάνου κατάγεται από τη Ρουμανία, έχει ύψος 1.78 και αναμένεται να αποτελέσει άλλη μία πολύτιμη λύση για τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Στα πρώτα της λόγια ως παίκτρια του Δικεφάλου, η Τσιομπάνου δήλωσε στο acpaok.gr:

"Ευχαριστώ το Σύλλογο που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.  Θα δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου εντός αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω πως έχουμε μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους". 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2112-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85

Offline george4

• Αλλαγή
Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Χατζηπαρασίδου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 20/07/2017

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Η 22χρονη πλέι μέικερ πέρσι σημείωσε 144 γκολ σε 14 αγώνες (3η σκόρερ στην Α1 Γυναικών) με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Η καριέρα της ξεκίνησε από το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (2009-2013) ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό της Ορμής (2013-2015).

Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στη Νέα Ιωνία (2015-2016).

Συνολικά στην Α1 Γυναικών έχει σκοράρει 685 φορές σε 121 αγώνες.

Στα πρώτα της λόγια σαν παίκτρια του ΠΑΟΚ η Χατζηπαρασίδου δήλωσε στο acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ σε έναν Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη Μίκρα και πραγματικά με εξιτάρει το γεγονός ότι πλέον θα έχω αυτό τον κόσμο στο πλευρό μου".

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2118-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85

Η Κρίτζαλη στον ΠΑΟΚ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 20/07/2017

O Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Βασιλεία-Κυριακή Κρίτζαλη.

Η νεαρή αθλήτρια είναι διεθνής με τις Μικρές Εθνικές και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Πανόραμα.

Αυτή το διάστημα, η Κρίτζαλη μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Κ17 στην Προσοτσάνη Δράμας.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2119-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA
« Last Edit: July 20, 2017, 18:45:20 by george4 »

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
Φέτος παει δυνατά η ομάδα για πρωτάθλημα.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν η Καβαζοπούλου

Ιούλιος 21, 2017

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Δικεφάλου ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Χριστίνα Καβαζοπούλου.

Η νεαρή αθλήτρια με συμμετοχές σε όλες τις Μικρές Εθνικές θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να υπερασπίζεται την ασπρόμαυρη εστία.

Στα 19 της χρόνια, η ταλαντούχα γκολκίπερ αναβαθμίζεται και πλέον θα είναι η δεύτερη τερματοφύλακας του Δικεφάλου.

http://acpaok.gr/nea-anakinoseis/item/2123-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85