1. Γραφετε συνεχως για στοχο.Ποιο στοχο ΜΠΟΡΕΙ να εχει μια ομαδα με διοικηση πρωτοδικειου δηλ. χωρις ιδιοκτητη που θα βαλει το χερι στην τσεπη;Επισης......στοχος για εσας ειναι μονο το πρωταθλημα;Η ομαδα ΟΛΑ αυτα τα χρονια ειναι στο χειλος του γκρεμου.Δηλ. για τους οπαδους μιας ομαδας δεν ειναι στοχος η σωτηρια της; Η διοικηση ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βγαλει την ομαδα απο το αρθρο 99 που την ειχε βαλει για να σωθει.
Για μενα ειναι σαφες οτι ο μεσος ΠΑΟΚτσης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τοσα χρονια σε ποσο δυσκολη κατασταση βρισκεται η ομαδα και μιλαει για στοχους.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Κι επειδη ΔΕΝ την βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ να σωθει την βοηθησε ο ρωσος παραμυθατζης βαζοντας τα χρηματα καθε μηνα για πληρωμη των χρεων της ΚΑΕ προς το Δημοσιο και μονο αυτα. Οποτε skyclad4 οχι στηριξη στον ΜΠΑΝΕ οπως εγραψες αλλα στην ομαδα για να σωθει.
2. Θελεις ΠΑΟΚτση μου καλυτερη ομαδα;Το εχω γραψει επανειλημενως.....με 6-7 χιλιαδες εισιτηρια σε ΚΑΘΕ ματς σε ελλαδα και ευρωπη κανεις ομαδα με μπατζετ 1+ εκατ.! Θελεις; Πηγαινε στο γηπεδο.Δεν θες; Παρε κακαρουδη. Θες επενδυτη με οραμα και ακριβες μεταγραφες; Παρε δροσο-πανελουδη και πληρωνε τα σπασμενα! Αποφασισε ομως τι θες ΠΑΟΚτση μου.........
3. Με τα δεδομενα που υπαρχουν εδω και πολλα χρονια η ομαδα μας τα τελευταια χρονια με ΑΥΤΗ τη διοικηση εχει παρει "το πρωταθλημα των φτωχων" επανειλημενως(3η θεση).Θες πιο πανω;Βαλε 7-8 εκατ.!Τα εχεις;
4. Ξεχασα να αναφερω τον κατσιβελη ο οποιος ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ προχθες.Μπορει να εκανε ενα καθοριστικο λαθος στο τελος αλλα πιο καθοριστικα ηταν το τριποντο του φαγε και η τεχνικη ποινη για το τιποτα που φαγαμε αμεσως μετα. Αν συνεχισει ετσι και τον κρατησουμε τοτε μαζι με τον κονιαρη θα εχουμε 2 πολυ καλα πλει μεικερ,θα απελευθερωθει για να σκοραρει περισσοτερο ο ντιλαρντ και στην περιφερεια γινομαστε ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ στις θεσεις 1-2-3! Το πρόβλημα ειναι στους ψηλους.Χρειαζομαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εναν για να μην πω 2.........παντως η μικρη συμμετοχη του κρουμπαλι(μολις 13 λεπτα) και η χρησιμοποιηση του τζοουνς στο 4 που τα πηγε καλυτερα απο τον "ολο πηδαω και τιποτα δεν κανω" μου δινει ελπιδες οτι μπορει να τον σουταρουν!
5. Απο την μια στα αρχιδια μας η ομαδα που δεν εχει στοχους και απο την αλλη ριχνουμε κεραυνους που εχασε απο σκουληκι και προμηθεα! Εγω παλι λεω οτι απο την στιγμη που δεν εχουμε αγωνιστικους στοχους υψηλους να δωσουμε χρονο γιατι εχουμε μια αλλαγη προπονητη μετα απο 8 χρονια και 10 καινουργιους παικτες........κατα τη γνωμη μου καλα εκανε η διοικηση και αλλαξε τον προπονητη γιατι τα τελευταια 2 χρονια η ομαδα ειχε πολυ κακη εικονα και δεν θα επρεπε να ηταν τετοια απο τη στιγμη που ειχε τον ιδιο προπονητη τοσα πολλα χρονια........ειχαμε φτασει στο σημειο να χανουμε απο κερατσινια,κηφισιες και λαυρια.....και φετος χασαμε απο τον αρη εκτος(και εγραψα πριν μερικες μερες τι ειχε συμβει πριν 4 χρονια) και απο τον προμηθεα που εχει πολυ καλο ροστερ κι εμεις παιζαμε χωρις τα 3/5 της βασικης πενταδας μας!η διοικηση ομως επεδειξε μεγαλη υπομονη με τον προηγουμενο προπονητη και το ιδιο καλειται να κανει και με τον νεο καθως οι ανθρωποι στην ΚΑΕ ειναι μπασκετανθρωποι και γνωριζουν πως τα αποτελεσματα δεν ερχονται απο την μια στιγμη στην αλλη! Δεν εχω καμια υποψια αν θα πετυχει ή οχι ο παπαθεοδωρου.....απλα δινω χρονο και περιμενω....το ροστερ παντως μου αρεσει και με την προσθηκη ή αντικατασταση ψηλου θα γινει πολυ καλο!
Υ.Γ. Τωρα τελευταια συμφωνουμε πολυ με τον γιαννιωτη......να ανησυχησω;