Author Topic: Partizan Belgrade - Π.Α.Ο.Κ. (Ch.League-Play offs) Τετ 22/2/2017 ώρα 19:30 (NS2)  (Read 578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Έτσι πραγματικά με έρχεται να αναφωνήσω: Αντε γαμήσου Παρτιζάν
« Last Edit: February 22, 2017, 11:09:01 by banis »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
στομαχικες διαταραχες λεει εξω χατσερ και αλλοι 2-3
αυτα ειναι

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Π.Α.Ο.Κ. θυμήσου την πρόκριση την θέλουμε χιλιάδες οπαδοί σου.

ΥΣ. Νομίζω ότι σε αυτό το φόρουμ, πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στα μέλη του και να αποφεύγονται με κάθε τρόπο οι προστριβές, επειδή δεν οδηγούν πουθενά.
@banis, θα μπορούσες να ακολουθήσεις αυτόν τον κανόνα και η αναφορά σου να αναφερόταν σε νίκη του Π.Α.Ο.Κ. που άλλωστε ευχόμαστε όλοι, αλλά δεν καταλαβαίνω το υβριστικό εναντίον της Παρτιζάν. Βρίζουμε μια ομάδα, όταν αυτή στο παρελθόν έχει δώσει δείγματα πουστιάς και αυτή η ομάδα δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα εναντίον μας. Αντίθετα πολλοί συνοπαδοί μας έχουν φίλαθλα συναισθήματα προς αυτήν την ομάδα, όπως αντίστοιχα ισχύει το ίδιο για κάποιους οπαδούς της Παρτιζάν, ενώ υπάρχουν και κοινοί "αγώνες" εντός και εκτός γηπέδων.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Έχω δει κάτι "κοινούς αγώνες" στο φιλικό της Τούμπας το καλοκαίρι του 2008, άλλο πράμα. Να μπαίνουν ΠΑΟΚτσάκια στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν καμία φανέλα και να τους περιμένουν τα "αδέρφια" στο ταρτάν, να τους μοιράσουν ορθόδοξες καρπαζιές και να του τις ψειρίζουν.
Και στην τελική αδερφέ, με την Παρτιζάν παίζουμε, η Παρτιζάν επιδιώκουμε να γαμηθεί. Ο banis το έγραψε στο τόπικ του αγώνα και όχι σε κάποιο άλλο που θα μπορούσε να φανεί εκτός κλίματος ή/και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
οποιος γιουχαρει την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ειναι εχθρος μου.
Υ.Γ. ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

Offline t.b

• Αλλαγή
Έτσι πραγματικά με έρχεται να αναφωνήσω: Αντε γαμήσου Παρτιζάν

Σας χάλασε το πανηγυρακι και ουρλιάζετε; ρε την πίπα αλλόθρησκοι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Aστεια ομαδα οι λεξεις τσιρκο καφενειο ειναι μικρες να το περιγραψουν.. για ενα κλεψιμο στα 3δευτερολεπτα δε ζησαμε την χειροτερη ανατροπη στην ιστορια του συλλογου.. παρτε μπουλο απαντες γαμω τα παντα σας

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα στο τελος ολοι ειμασταν σιγουροι πως θα γυρνουσε ... χαρας το κουραγιο μας που βλεπουμε ακομα τετοιο μπασκετ

που ειναι ο παππους να τα πει ρε γμτ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Οι άλλοι γιουχάραν εμάς για να κερδίσει η ομάδα τους, καλά κάνανε.
Εμείς τα πουλιά πανηγυράκι κλαρίνο και αγκαλίτσες... θα σπάσει το αδερφόμετρο
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Το βλακόμετρο θα έλεγα εγώ..
ελπίζω και οι πιο ένθερμοι οπαδοί της "φιλίας" να κατάλαβαν σήμερα πως η ομάδα μας πάντα έρχεται πρώτα.

για το αγωνιστικό έχω να πώ μπράβο για την πρόκριση.....τραβάτε ψοφείστε όλοι σας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
ειναι κριμα που αυτη η ψυχανωμαλη ομαδα δεν εχει πορους για να ανεβει επιπεδο

ενω ειναι φανερο οτι προσπαθει, ειναι εξισου φανερο οτι το ταβανι ειναι χαμηλα

τρωμε κατι απιστευτα σκαλωματα μες στο παιχνιδι και καταστρεφουμε ο,τι φτιαχνουμε

τουλαχιστον προκριθηκαμε και μπορουμε ακομα να ονειρευομαστε f4 ή ο,τι σκατα προβλεπεται
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν ειναι σκαλωματα φιλε ειναι απλα τα πραγματα.. η ομαδα παιζει κατι σαν μπασκετ και οι αντιδρασεις της σε συνθηκες πιεσης ειναι αντιδρασεις παιδιων δημοτικου.. συν24 εισαι και φοβασαι μην αποκλειστεις απο ομαδα που της ελειπαν 4 βασικοι και ο προπονητης της.. οσο για το αν ονειρευομαστε φαιναλ φορ και αυτο ειναι για γελια.. η Τενεριφη ειναι 2η στην Ισπανια αυτη την στιγμη(ισοβαθμει στην 1η θεση με την Ρεαλ αλλα εχει ενα παιχνιδι παραπανω) και ετσι οπως παιζουμε δεν εχουμε καμια τυχη

Offline Euthemes

• Αλλαγή
εγω βλεπω κυριως την προσπαθεια απο αυτη την ομαδα, οπως και πολλοι που λενε καλα λογια παροτι θα γεμιζαν τομους αναλυοντας τις αδυναμιες της

ειναι τιμιοι ατζαμηδες που κανουν ντερμπι ολα τα παιχνιδια

κανεις δεν ονειρευεται ετσι τον ΠΑΟΚ αλλα για μενα και το οτι υπαρχει το τμημα αυτο ειναι ετσι και αλλιως ενα μικρο θαυμα

τα ονειρα για φ4 ειναι σαν το συνθημα παρτε το πρεφα, αλλωστε ακομα και σημερα πιθανοτερο μού φαινεται να προχωρησει στην Ευρωπη ο μπασκετικος ΠΑΟΚ σε μια δευτεροτριτοκλασατη διοργανωση παρα ο ποδοσφαιρικος στο γιουροπα λιγκ

Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
με μια σωστη προσθηκη τυπου λανγκφορντ στο 4 θα κρυβαμε πολλες αδυναμιες..παλι στον ποντο θα τα παιζαμε  :'( αλλα οσο να ναι θα νιωθες περισσοτερη ασφαλεια
τι να πω, ειναι το dna? ειναι το τρολλ ο σουλης που τα παει ολα τα ματς εκει και τα κερδιζει με την εμπειρια του? ειμαστε αχρηστοι? μα πως νικαμε?
εμενα μπραβο μου βγαινει να πω, παρολο που σε καθε ματς οταν προηγουμαστε με 15-20-25 το κλεινω γιατι δεν αντεχω αυτο που συνηθως ερχεται.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline banis

• Αλλαγή
Και με τις ευχές μας, η Παρτιζάν γαμήθηκε.

Κρίμα για όσους "συνοπαδούς" μας στεναχωρέθηκαν χτες.

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε