Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - γαύρος, PAOK sports arena 18/12/2016 ,18:00, Nova2  (Read 612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
χωρις σπανουλη πριντεζη χακετ αυτοι
γαμηστε τους να παραμιλήσει ολη η ελλαδα

. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος της ομάδας για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του,

Offline Vorious

• Αλλαγή
Γαμηστε τους!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Πουτσο και ξυλο οπως αρμοζει στη βρωμοφαρα...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Επιτέλους μετά από καιρό να δούμε μπασκετικό με τον κωλόγαυρο

Offline agraf

• Αλλαγή
Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ πρέπει να δώσουν το παρών. Ελπίζω χωρίς συνθήματα για γαύρους με σκατά στα μυαλά. Το χειρότερο σύνθημα όλων των εποχών της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας. Κράξιμο στους γαύρους στην αρχή και μετά μόνο ΠΑΟΚ.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ο γνωστος ΠΑΟΚ

παλεψε αλλα δεν εχει ουτε ενα απιχτη που μπορει να βαλει την κρισιμη βολη ή το κρισιμο καλαθι νικης σε ματς με σοβαρους αντιπαλους
Το κυριοτερο βεβαια ειναι οτι η ομαδα δεν εχει νοοτροπια νικης εδω και χρονια

Παλια χανανε και τους ετσουζε. Τωρα μετα απο τοοοσα απειρα καροτα δεν κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη να χασεις αλλη μια φορα απο εναν μισητο αντιπαλο

κουραστικες καταστασεις, περιμενουμε resurrection νεκρων
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Στα 50 δευτερολεπτα με το σκορ 84-83 χανει ο Κλαντον 2 βολες και μετα σε 2 κατοχες δικες μας δεν σουταραμε καν την διναμε δωρο στον αντιπαλο.. ποσο πιο ΠΑΟΚ καταστασεις γαμω το σπιτι μου γαμω? Για τα κορακια δεν μιλαω καν εχουμε καταντησει γραφικοτεροι της λιμνης Πλαστηρα να τα λεμε τοσα χρονια και δυστυχως μονοι μας τα ακουμε

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Για άλλη μια Μπάνε μας έφερες στην ομάδα σέρβο που δεν κάνει ούτε για την Α2
Δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος είναι αληθινός σέρβος, μαϊμού είναι , έχει πλαστά χαρτιά
Αμ ο Σούλης πάλι ??? έκανε τα πάντα για να μας νικήσει μόνος ο λοτζεσκι. μπράβο σου

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
διατησια τραγικη, αλλα τι να περιμενεις οταν εχεις παικτες απο τα Lidl?

Αυτός ο stiebel μαυρακος σιγουρα ειναι μπασκετμπολίστας? Δεν το πιστευουν ακομα τα ματια μου.

Καλουτσικη κερκιδα αν εξαιρεσεις το αντιγκει χαζοσυνθημα

Ετσι ειναι ωραια ετσι ειναι ωραια, 2 φορες Μενιδι και μια Καλλιθεα...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Εχω βαρεθεί να ακούω κριτικές και ειρωνίες γι αυτή την ομάδα. Για "LIDL" για "ψευτοσέρβους". Για μια ομάδα που στήνεται καθε χρόνο με ελάχιστα χρήματα. Για μία ομάδα που ο κόσμος της πάει στο γήπεδο να τη στηρίξει μονο οταν μυρίζεται καμιά πιθανή νικη εναντιον του κωλόγαυρου ή του μισητού συμπολίτη. Γιατι φυσικά η Πυλαία "πέφτει μακριά και δεν έχει λεωφορείο/τραμ/μετρό/αεροπλάνο που περνάει απο κοντά"....

Offline savage republic

• Βασικός
+4

Και μην ξεχνάτε ότι η διαφορά μας ήταν πολύ μικρότερη από τους πόντους που τους χάρισαν τα κοράκια. Παλέψαν τα παιδιά, μόνο μελανό σημείο, η κακή επιλογή αμυντικού σε Λοτζίσκι.

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Εχω βαρεθεί να ακούω κριτικές και ειρωνίες γι αυτή την ομάδα. Για "LIDL" για "ψευτοσέρβους". Για μια ομάδα που στήνεται καθε χρόνο με ελάχιστα χρήματα. Για μία ομάδα που ο κόσμος της πάει στο γήπεδο να τη στηρίξει μονο οταν μυρίζεται καμιά πιθανή νικη εναντιον του κωλόγαυρου ή του μισητού συμπολίτη. Γιατι φυσικά η Πυλαία "πέφτει μακριά και δεν έχει λεωφορείο/τραμ/μετρό/αεροπλάνο που περνάει απο κοντά"....

επειδή είμαι μάλλον πιο μεγάλος σε ηλικία από σένα, εγώ να δεις πόσο έχω βαρεθεί να βλέπω μαζί με άλλους 500 μετά 350 και τώρα τελευταία 150-200 όλα τα ίδια και τα ίδια.Επειδή δεν γνωριζόμαστε, να σε πω αδερφέ ότι μερικοί που κάνουμε κριτική και γκρινιάζουμε , δεν το κάνουμε για ειρωνεία, αλλά επειδή κάθε φορά σκάμε από αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας στο παλατάκι και όχι από την γαμονόβα. Να μην μπορούμε να κερδίσουμε ούτε τα καφενεία (όχι το γαύρο και το βάζελο τον ρούλη και την ξαδέρφη)
Και όσο δεν κράζουμε και δεν την ακούν εκεί στην ΚΑΕ δεν πρόκειτε να αλλάξει τίποτα
Τέλος πάντων θέλω πολλά να γράψω και να πω αλλά, ποιος ακούει???

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
No offence θεμη αλλα τετοιον ακριβως κοσμο θελει ο Μπανε στο γηπεδο οπως δηλωσε προσφατα.. χωρις κριτικες, χωρις ειρωνιες, να χειροκροταμε στις ηττες απο Φαρους Λευκαδες κτλ επειδη η ομαδα προσπαθησε, να μαζευομαστε να κανουμε τα γενεθλια μας στο παλατακι και ολα μελι γαλα

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **

Μπερδεύεις την ειρωνεία με τη μεταφορική πραγματικότητα. ΝΑΙ εχεις τετοιους παιχτες και ΟΧΙ δεν πανε ολοι μόνο σε παιχνιδια με σκουληκι και γαυρο...

Άλλωστε συ είπας:
Για μια μια ομάδα που στήνεται καθε χρόνο με ελάχιστα χρήματα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή

επειδή είμαι μάλλον πιο μεγάλος σε ηλικία από σένα, εγώ να δεις πόσο έχω βαρεθεί να βλέπω μαζί με άλλους 500 μετά 350 και τώρα τελευταία 150-200 όλα τα ίδια και τα ίδια.Επειδή δεν γνωριζόμαστε, να σε πω αδερφέ ότι μερικοί που κάνουμε κριτική και γκρινιάζουμε , δεν το κάνουμε για ειρωνεία, αλλά επειδή κάθε φορά σκάμε από αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας στο παλατάκι και όχι από την γαμονόβα. Να μην μπορούμε να κερδίσουμε ούτε τα καφενεία (όχι το γαύρο και το βάζελο τον ρούλη και την ξαδέρφη)
Και όσο δεν κράζουμε και δεν την ακούν εκεί στην ΚΑΕ δεν πρόκειτε να αλλάξει τίποτα
Τέλος πάντων θέλω πολλά να γράψω και να πω αλλά, ποιος ακούει???

Μην είσαι και τοσο σίγουρος για την ηλικία   ;) 

Δεκτή η κριτική και δεν αμφισβητώ οτι ειναι καλοπροαίρετη και βασίζεται σε πραγματικά αγωνιστικά δεδομένα. Η αντιδραση μου ειναι πιο γενικη και ίσως άδικα περνάει ως  πιο προσωπική απο οτι ειναι. Εγω πιστεύω (και ας ακούγεται λιγο σκληρο) οτι ο ΠΑΟΚτσής δεν αξίζει (πολυ) καλύτερη ομάδα απο αυτη που βλέπει, με την εννοια οτι δεν εχει δείξει οτι εχει τη διαθεση να στηρίξει μια καλη προσπάθεια. Και με "στηριξη" δεν εννοώ να γεμίσει ασφυκτικά το παλατάκι στα ντερμπυ με σκουλήκια, γαυρους, βαζελους, κλπ. Αυτο ειναι το "ζουμί" της τοποθέτησης μου.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Άλλωστε συ είπας:
Για μια μια ομάδα που στήνεται καθε χρόνο με ελάχιστα χρήματα.

Μα, αυτό ακριβώς λέω, ποιος θα βάλει τα παραπάνω χρήματα, καποιος απο μηχανης Θεός; Ναι, η ομάδα ειναι φτηνή, αλλα ο κόσμος δεν εχει μεχρι τωρα δειξει οτι μπορει να υποστηρίξει μια πιο ακριβή ομάδα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
No offence θεμη αλλα τετοιον ακριβως κοσμο θελει ο Μπανε στο γηπεδο οπως δηλωσε προσφατα.. χωρις κριτικες, χωρις ειρωνιες, να χειροκροταμε στις ηττες απο Φαρους Λευκαδες κτλ επειδη η ομαδα προσπαθησε, να μαζευομαστε να κανουμε τα γενεθλια μας στο παλατακι και ολα μελι γαλα

No offence taken  ;)

Δεν ειπα να μην κανουμε κριτικη. Προφανως και οταν χάνουν απο τον ...Φάρο πρέπει να πέφτει κράξιμο. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι Μαρούσι. Αλλα απο την αλλη, η κριτικη πρεπει να μην ειναι και δυσανάλογη της στήριξης. Σε γενικές γραμμές (οχι απο εσας προσωπικα) εχω την εντύπωση οτι ειναι δυσανάλογη. Πολλοι κριτικάρουν, λίγοι στηριζουν.