Author Topic: Π.Α.Ο.Κ -κιτρινόμαυρο μπουρδέλο του στάκη ,12-11-16 ,20:00,nοva2  (Read 460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Π.Α.Ο.Κ-κιτρινομαυρο μπουρδελο με στακη ,12-11-16 ,20:00,Νοva2 ΠΑΟΚ ΣΠΟΡΤΣ ΑΡΙΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Εύχομαι να έχουμε κανά 2.000 αρο κόσμο. Να βοηθήσει την ομάδα.

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
κατι κιτρινα τσουτσεκια ακουγα χθες εχουνε σιγουρη τη νικη,το θεμα λεει ειναι ποσο θα κερδισουν.Ριξτε τους ενα πουτσελο να το φχαριστιθουμε.gamo to aek
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
α οποιοι(1000-1200) πατε και κραξτε και για μενα τον ανυπαρκτο στακη που πριν χρονια εκλαιγα μαζι του στο μαρουσι.αλλος ενας οπως σχεδον ολοι οι ελληνες που πουλησαν παοκσηδιλικι σε μπαλα και μπασκετ,που αποδειχτηκαν παοκσηδες και οχι ΠΑΟΚτσηδες.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΒΟΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
υπαρχει κανενα λινκ??

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Γαμω τις βολές μου γαμω.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εκατσα πρωτη φορα να δω την ομαδα φετος γιατι τρομαξα απο οσα περιγραφανε οι περισσοτεροι

κολλεγιακη ομαδα μπασκετ με λαθη απειριας,σφικτη αμυνα που οσο περναει ο καιρος θα σφιγγει περισσοτερο,που εχει παικτες που γνωριζουν τα βασικα και μπορουν να εξελιχθουν στο μελλον σε κανονικους μπασκετμπολιστες(πχ τειλορ).το εγχειρημα διωχνω ολη την ομαδα και καθομαι παλι απο την αρχη να φτιαξω μια αλλη δεν μπορει να σου δωσει καλη αρχη και πολλες φορες μπορει να χαντακωσει και την υπολοιπη χρονια.ομως εγω προσωπικα δεν ειδα τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα διαβαζα εδω.περσι ημασταν χειροτεροι...το θεμα ειναι καποια στιγμη να μην φυγει ολος ο κορμος και να κρατησεις παικτες για να χτισεις.εκει μπαινει το θεμα φραγκα,εκει μπαινει το θεμα διοικησης αλλα και βοηθειας του κοσμου

βασικα χασαμε απο το χανουμι λογω βολων,λογω μεγαλων σουτ που βαλανε οι δυο αμερικανοι τους πανω σε ασφυκτικη αμυνα και φυσικα λογω των γκρι.το να μην δινεις δυο φορες τεχνικη ποινη στον κλοουν που εχει η κουλα στον παγκο ειναι προσβολη στο αθλημα επειδη επιτρεπει στους κλοουν να το προσβαλλουν.αυτα συν το γαμω την νοβα,την πουστογρια που μεταδιδει αγωνες του ΠΑΟΚ και τον πουστη που δεν εχει παιξει ποτε μπασκετ και σχολιαζει επειδη τελειωσε στατιστικη

υ.γ εβγαλε ενας συνδεσμος ανακοινωση για τον μπανε και λιγο πολυ του ειπε να φυγει επειδη δεν εχει στοχους το τμημα.το ιδιο γραψανε και καποια αδερφια εδω μεσα και καποιοι το προχωρησανε στο να κλεισει το τμημα

εγω θελω να κανω ερωτηση ομως γιατι μου μπαινει το σαρακι.ανακοινωση να φυγει ο ρωσος γιατι το ποδοσφαιρο δεν εχει στοχους θα βγαλει ο ιδιος συνδεσμος;τα αδερφια που γραψανε εδω μεσα να κλεισει το τμημα υποστηριζουν το ιδιο για το ποδοσφαιρο;

τα δυο μετρα και δυο σταθμα στην αντιμετωπιση δεν την καταλαβαινω.τι ακριβως ΠΑΟΚ θελουμε ρε σεις;

προσωπικα ομαδα που απλωνει τα ποδια της μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα της και που δεν μου πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες την θεωρω ΠΑΟΚ 100% ακομα και αν δεν διεκδικει τιποτα.καποτε για να φωναξεις και να πουλησεις τρελα για τα τεσσερα γραμματα δεν χρειαζοσουν κινητρο τους τιτλους...και αυτο το λεω για την μπαλα και οχι για το τμημα που γεννησε μια ολοκληρη γενια.μην του γυρναμε ετσι απλα την πλατη και μην λεμε πραγματα ελαφρα τη καρδια.καταλαβαινω την πικρα για την εικονα,εξαλλου την ιδια εχω κι εγω που ανηκω σε εκεινη την γενια...οχι ομως τοσο χοντρα πραγματα δεν το αξιζει ουτε το τμημα ουτε ο ανθρωπος που την διοικει.αυτη ειναι η δικια μου γνωμη και δεχομαι καθε διαφωνια πανω σε αυτη

Offline Vorious

• Αλλαγή
εκατσα πρωτη φορα να δω την ομαδα φετος γιατι τρομαξα απο οσα περιγραφανε οι περισσοτεροι

..................
προσωπικα ομαδα που απλωνει τα ποδια της μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα της και που δεν μου πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες την θεωρω ΠΑΟΚ 100% ακομα και αν δεν διεκδικει τιποτα.καποτε για να φωναξεις και να πουλησεις τρελα για τα τεσσερα γραμματα δεν χρειαζοσουν κινητρο τους τιτλους...και αυτο το λεω για την μπαλα και οχι για το τμημα που γεννησε μια ολοκληρη γενια.μην του γυρναμε ετσι απλα την πλατη και μην λεμε πραγματα ελαφρα τη καρδια.καταλαβαινω την πικρα για την εικονα,εξαλλου την ιδια εχω κι εγω που ανηκω σε εκεινη την γενια...οχι ομως τοσο χοντρα πραγματα δεν το αξιζει ουτε το τμημα ουτε ο ανθρωπος που την διοικει.αυτη ειναι η δικια μου γνωμη και δεχομαι καθε διαφωνια πανω σε αυτη

πολυ δυνατο το τελευταιο φιλε!

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
υ.γ εβγαλε ενας συνδεσμος ανακοινωση για τον μπανε και λιγο πολυ του ειπε να φυγει επειδη δεν εχει στοχους το τμημα.το ιδιο γραψανε και καποια αδερφια εδω μεσα και καποιοι το προχωρησανε στο να κλεισει το τμημα

εγω θελω να κανω ερωτηση ομως γιατι μου μπαινει το σαρακι.ανακοινωση να φυγει ο ρωσος γιατι το ποδοσφαιρο δεν εχει στοχους θα βγαλει ο ιδιος συνδεσμος;τα αδερφια που γραψανε εδω μεσα να κλεισει το τμημα υποστηριζουν το ιδιο για το ποδοσφαιρο;

τα δυο μετρα και δυο σταθμα στην αντιμετωπιση δεν την καταλαβαινω.τι ακριβως ΠΑΟΚ θελουμε ρε σεις;