παμε οι κυβιστησεις σιγα σιγα. δεν θυμαμαι εγω αλλη ομαδα να χει χλευαστει οσο η φετινη σε ενα αθλημα με δυο διοργανωσεις παντελως αδιαφορες τα τελευταια 15 χρονια. γτ χαναμε στα φιλικα και τρωγαμε πολλους ποντους. μια ομαδα με κορμο πιτσιρικαδες νιγκαζ, περιμεναμε να δεσει σε 2 βδομαδες.
4 νικες σερι πλεον, με εμφανως βελτιωμενη αμυνα απο κει που τρωγαμε 90 στα φιλικα.
σιγα σιγα θα ακολουθησουν κ οι κωλοτουμπες και για συγκεκριμενους παιχτες που εχουμε βγαλει βιζον.
εμενα ο χλευασμος για την ομαδα αυτη μου σκαει παρα πολυ ασχημα. δε μπορεις στη μπαλα να προστατευεις τα καμαρια μας που ομοιως με το μπασκετ δεν εχουν πετυχει τπτ εδω και χρονια και να ξεφτιλιζεις τους παιχτες του μπασκετ.
σχολιαζετε τις φασεις λες και βλεπατε το υπερθεαμα τα τελευταια 10 χρονια. οταν εκραζε ο παππους ομως βγαινατε κ υπερασπιζοσασταν την ομαδα και του σουλη με λυσσα. φετος απο τα φιλικα κριθηκε αξια χλευασμου η ομαδα, αντε να γυρναει σιγα σιγα το κλιμα. οχι οτι θα πετυχουμε τπτ, αλλα το να βλεπω ΠΑΟΚ και να γελαω με τους παιχτες ειναι καταντια δικη μου πρωτα απ'ολα και μετα της ομαδας. το χω κανει και γω με ακραιες περιπτωσεις ποδοσφαιρικων διαμαντιων που μας γυρνανε τα μυαλα στη 5ετια γεμιστανα