Ειχα γραψει πριν λιγες μερες ενα ποστ σ αυτο το τοπικ για το ποσο ψημενος ειμαι με την ομαδα που φτιαχνει ο ιβιτς φετος
Μετα το φιλικο με τους ρουμανους ομως τα παιρνω ολα πισω.ο λογος ειναι απλος και δεν ειναι καν αγωνιστικος.αν ηταν καθαρα αγωνιστικο το ζητημα στον ΠΑΟΚ θα πετυχαινε και περσι ο τουντορ.μπορει να παιρνε και τιτλο ο σαντος...
ποτε στον ΠΑΟΚ η φαση δεν εχει να κανει με το αγωνιστικο.διαβαζω εδω περα αδερφια να γραφουνε πανω στην πικρα τους οτι ο ιβιτς ετσι αμα παιζει αυτος του χρονου.λες και φταιει κανας ιβιτς.θα μου πει καποιος να φυγει τοτε αμα δεν κανει αυτος κουμαντο..ναι θα φυγει αυτο ειναι δεδομενο γιατι ετσι τον εχω κοψει ως χαρακτηρα.επισης το ειδικο του βαρος αυτη την στιγμη ειναι φτερο στον ανεμο για την θεση που κατεχει.αρα ειναι ευκολο εξιλαστηριο θυμα.κατι παρομοια λεγαμε και περυσι για τον αρνεσεν(να φυγει αμα τον καπελωνουν) και τελικα εφυγε και αυτος.ενας απο τους τοπ τεχνικους διευθυντες παγκοσμιως.και δεν ειναι οτι εφυγε απλα.εφυγε ως μιζαδορος και αποτυχημενος...καπως ετσι θα γινει και με τον σερβο που τουλαχιστον στον ΠΑΟΚ δεν κοροιδεψε ποτε μεχρι σημερα.παμε παρακατω
στο καθαρα αγωνιστικο κομματι ειδα μια ομαδα που ξεκινησε κυριως με δευτεροτριτες επιλογες(στα δικα μου ματια) να διαχειριζεται παρα πολυ καλα το παιχνιδι για 30 περιπου λεπτα και απο ανικανοτητα ορισμενων ποδοσφαιριστων που τους ειπαν ολοι πανω κατω αλλα και απο ελλειψη προσωπικοτητας των περισσοτερων που παιζανε στο παιχνιδι εκεινη την στιγμη το ματς μεσα σε ενα τεταρτο γυρισε.και τι εγινε;μαλλον τιποτα..απλα ολοι ειδαμε οτι καποιοι δεν κανουνε συν οτι διαπιστωθηκε ακομα μια φορα οτι η ομαδα τα τελευταια χρονια και μετα την φυγη παιχτων προσωπικοτητων πασχει παρα πολυ στον χαρακτηρα της.
δεν ξερουμε τι θα βγουν οι μεταγραφες αλλα δεν μου φαινεται οτι ειναι αυτο ακριβως το στοιχειο που ψαχνανε να φερουνε.δυστυχως ομως χρειαζεται και ο παικτης που θα βγει μποστα οταν στραβωσει κατι στο ματς η στην χρονια μεσα και αυτο στον ΠΑΟΚ λειπει.και οχι ο τζαβελλας δεν κανει για τετοιο ρολο οτι κι αν γραφουνε οι ρουφιανοι...
και ερχομαστε στο ακομα μεγαλυτερο προβλημα.στους ρουφιανους.εδω και μια βδομαδα περιπου ξεκινησαν τα περιεργα γραπτα.κατι για το οτι η προετοιμασια απο δω και περα γινεται δυσκολη γιατι θα υπαρχουν γκρινιες για το ποιος θα παιζει,κατι οτι οι μεταγραφες ειναι μονο ξενοι,κατι οτι παροτι εσεις δεν το βλεπετε ο ταδε παιχτης ειναι ο νεος πιρλο και ο αλλος ειναι ανωτερος του μπουφον κτλ κτλ κτλ,πραγματα που στην ομαδα γινοταν παντα οταν δεν υπηρχε προσφορο εδαφος για πληροφοριες και κουμαντο στο εσωτερικο της..οταν οι ανθρωποι που αποτελουσαν το εσωτερικο της ομαδας συμβιβαζοταν και καναν τα χατηρια των ρουφιανων τοτε για ενα διαστημα σταματαγε το υπουλο ρεπορταζ μεχρι την ημερα που ο χ αναλωσιμος γινοτανε ανεπιθυμητος απο κοσμο διοικηση και εξωγενεις παραγοντες.και τοτε τελειωνε το παραμυθακι με τον κακο δρακο οπου δρακος ο χ αναλωσιμος.πολλα χρονια το ιδιο εργο απλα αλλαζουν οι πρωταγωνιστες στην διαρκεια αυτης της 20ετιας.μιας 20ετιας που εχει καταστρεψει το πιο ομορφο πραγμα στην ζωη μας,με την δικη μας ανοχη δυστυχως...
αυτα τα λεω με αφορμη το χθεσινο φιλικο και αυτα που γραφτηκαν μετα απ αυτο.πριν την στεαουα ειχες ομαδα που μπορουσε να στειλει σπιτι του τον γκουαρντιολα και να κουνιοταν το σεντονι στην τουμπα πρωτη φορα και μετα την στεαουα εχεις ομαδα-τουρλουμπουκι.οι ιδιοι ανθρωποι τα γραφουνε αυτα και δυστυχως στο τριπακι πεφτουμε η πλειοψηφια του κοσμου
για να καταληξω καπου και να τελειωσει η εκθεση ιδεων,με ενα απο τα γνωστα αγνα ΠΑΟΚτσακια της κερκιδας μας και της γενιας μου(ο ΠΑΟΚ του 2005

) ετυχε να βρεθουμε πριν κανα δυο βδομαδες.και πανω στα ξυδια τα μυδια και το φαι μιλαγαμε για το καλυτερο πραγμα της ζωης μας..και συμφωνησαμε σε κατι που πλεον το βλεπει και ο τελευταιος αμπλαουμπλας βλαχος,κατοικος της μοναδικης συμπρωτευουσας του πλανητη..ο ΠΑΟΚ σαν μεγεθος ειναι ανωτερος απο την πολη που τον φιλοξενει και η πολη ανεκαθεν προσπαθουσε και προσπαθει να τον φερει στα μετρα της,να τον κανει μικρο και να τον συγκρινει με την ρουλα της γειτονιας.στην πολη που ναι μιζερη και που εχει δεχτει την ασχημια της λαμαρινας στο κεντρο της για ενα υποτιθεμενο εργο που καποτε θα γινει(ποτε δλδ),η μονη πηγη αντιδρασης και ζωντανιας ηταν ανεκαθεν ο ΠΑΟΚ.μην τον αφηνουμε να βαλτωνει αλλο σε αυτην την μιζερη πολη..