Author Topic: Π.Α.Ο.Κ-αελ καλλονής "μυτιλήνης/λέσβου" , Κυριακή 20-03-2016 17:15,NS2 & laola1  (Read 976 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ρε συ biv, εντάξει τώρα, αναφέρεις 4 mats που έπαιξες και ψιλοκαλα. Γιατί θεωρείς δεδομένο ότι του χρονου πχ θα έχεις 10 παραπάνω με αυτούς?
Εγώ λέω και σε συγκομιδή και σε εμφανίσεις λίγα περισσότερα μπορείς να περιμένεις.
Και αυτό φαίνεται 4 χρονια. Τι 10 βαθμοί τώρα με λες. Φυσικά θέλει σερί νικών που δεν μπορούν να κάνουν αυτοί, γιατί και τραυματισμούς και τιμωρίες και κούραση θα έχεις με τρεις διοργανώσεις.
Και ναι, ο τζαβέλας, ο κίτσιου κι ο Μαλεζάς δεν μπορούν να κάνουν σερί νικών ούτε επί Παπαγεωργιου,  Λαδακη, Ζιαμπαρη και Μπουκουβαλα. Πως να το κάνουμε δηλαδή? Τέσσερα χρονια το διαπιστώνουμε αυτό.

Κι όταν χάσεις όλους τους στόχους, γίνεται μπουρδέλο η ομάδα και ψαχνόμαστε να βρούμε σε ποσο μαλακα προπονητή πέσαμε πάλι γιατί τουλάχιστον τον Παπαγεωργιου, τον Λαδακη, τον Ζιαμπαρη και τον Μπουκουβαλα θα έπρεπε να τους kerdaei

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μια πιθανη 11αδα σε διαταξη 4-3-3 τυπου Βελλιδης Λεοβατς Τζαβελας Βιτορ Κιτσιου Τσιμιροτ Κατσε Τζιολης Μακ Ροντριγκεζ και Αθανασιαδης(με μικροαλλαγες αν θες αντε Πελκας αντι Κατσε για πιο επιθετικο σχημα και Μπερμπατοφ αντι κλαους) χωρις 500 θλασεις ανετα κανει και σερι και ανετα δε χανει βαθμους απο καφενεια σε αυτο το σαπιο πρωταθλημα που συμμετεχουμε και για μενα ξεκαθαρα εχει ταβανι την 2η θεση και οχι την 4η.. φυσικα ολοι θελουμε το κατι παραπανω και για αυτο χρειαζονται 3-4 πολυ ποιοτικες προσθηκες τυπου Τσιμιροτ-Μακ για παραδειγμα σε καιριες θεσεις στην 11αδα που και παλι δεν μπορουν να εγγυηθουν τιποτα οσο θα υπαρχουν  Σπαθες και Παππαδες...
« Last Edit: March 21, 2016, 20:39:48 by biv »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Κοίτα, προφανώς συμφωνούμε στο βασικό, ότι έχεις ταβάνι την 2η θέση σε πρωτάθλημα όπου δεν υπάρχει τρίτος.
Απλά με συν 20 βαθμούς κάνεις και πρωταθλητισμό...

Στο ήσσον μάλλον διαφωνούμε:
Στα ίδια περίπου με χανούμι και βάζελο είσαι από πλευράς δυνατοτήτων.
Η εντεκάδα που λες δύσκολο να κάνει σερί νικών για διάστημα μεγαλύτερο από ένα μήνα. Άλλωστε η ποιότητα του υλικού σου, όπως και του πρωταθλήματος, πάνω κάτω ίδια είναι τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να το έχω ψάξει, έχουμε κάνει πάνω από 4 σερί νίκες σε οποιοδήποτε σημείο οποιουδήποτε πρωταθλήματος (με εξαίρεση ίσως το περσινό πρώτο μισό) ;
Επίσης δύσκολο να βγάλεις τρεις διοργανώσεις με μια εντεκάδα.
Τέλος διαφωνώ ότι οι παίκτες που χρειάζεσαι για να πρωταγωνιστήσεις επιτέλους θα είναι ο νέος μακ κι ο νέος τσίμιροτ. Θες οπωσδήποτε παικτη με προσωπικότητα, και άρα παραστάσεις. Πχ Νατχο, Στοχ, Λούκας, Ινσα. Βέβαια γυρνάμε πάλι στα ίδια... Χωρίς συμβόλαιο 1+ εκατομμυρίο δύσκολα τέτοιος παίτκης.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τεσπα δεν προκειται να συμφωνησουμε κουβεντα να γινεται ομως γιατι βγαινουν συμπερασματα. Και σερι εχουμε κανει 7 σερι νικες περυσι και 16-1-0 ειχαμε στην Τουμπα με Στεφενς και φυσικα καμια σχεση δεν εχει η ποιοτητα του υλικου μας με τις υπολοιπες ομαδες πλην γαυρου αυτην την 4ετια(ελειπε και η αεκ μεχρι περυσι)

Προσωπικοτητα και παραστασεις ειχε και ο Κοστα και αποδειχθηκε πατατα μεγατονων, αντιθετως δεν ειχε ο Λουκας που τον αναφερεις που ηρθε απο μετρια ομαδα Ουκρανιας.. βεβαια φετος Λουκας λεμε και κλαιμε οταν προπερσι τον ξεσκιζαμε. Για Νατχο και Στοχ θα συμφωνησω αλλα μετα θα διαφωνησουμε παλι γιατι εγω λεω οτι τετοιου επιπεδου παιχτες και σε τετοιες ηλικιες δεν ερχονται ουτε με αγορα ουτε με συμβολαια για 3-4 χρονια στην Ελλαδα σε καμια αλλη ομαδα πλην του γαυρου. Σε εμας και στον βαζελο ετσι μπορει να ερθουν τιποτα σακατηδες που θελουν να κανουν restart στην καριερα τους και τιποτα 34χρονοι για τα τελευταια ενσημα και δεν το λεω εγω το ειπε 2 φορες και ο Αρνεσεν φετος σε συνεντευξεις του.

Να φτασουμε να λεμε οτι θελουμε παιχτες του 1+ εκ για να κανουμε τα αυτονοητα στο γιουναν με ξεπερναει.. ακομα και ο γαυρος με τα τοσα εσοδα καθε χρονια απο το τσου λου και τα αλισβερισια με τους μανατζαρεους που πουλαει τον καθε τιποτα για 5 και 10εκ ευρω δεν νομιζω οτι εχει πανω απο 2-3 συμβολαια του 1+ αν εχει και τοσα

Για μενα το πλανο θα επρεπε να ειναι 5-6 ποδοσφαιριστες τυπου Μακ-Τσιμιροτ-Ροντριγκεζ νεοι και εξελιξιμοι, 2-3 τυπου Μπερμπατοφ σε προχωρημενη ηλικια αλλα παιχτες αναγνωρισμενης αξιας οι οποιοι θα συμπληρωνονται απο τους υπολοιπους πιτσιρικαδες η λιμα η οπως αλλο θες πεστο που εχουμε.. και τοτε ξαφνικα μπορει και ο Κιτσιου και ο Χαρισης και ο Χατζηισαιας κτλ κτλ να φαινονται καλυτεροι παιχτες

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δεν χρειάζεται κιόλας να συμφωνήσουμε. Ούτε να μαλωσουμε φυσικά.
Τηλεγραφικά:
Εκτός θυμάσαι ρερκορ Στέφενς; Εναλλάξ παίζεις μεσα-εξω, οπότε όντως δεν είχες σερί.
Το περσινό πρώτο μισό ήταν σαφής εξαίρεση, για αυτό το έγραψα κιόλας.

Προσωπικότητα και μη παροπλισμένο. Μην λέμε τα αυτονόητα. Και ξαναλεω (φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να στο αποδείξω) και στοχ και νατχο κρατούσες με τα λεφτά που λέμε, ειδικά αν υπάρχει προοπτική Τσάμπιονς λιγκ. Ακομα πιο εύκολα 30ρηδες σαν τον Νομπόα. Δεν καταλαβαίνω γιατί από 25ρηδες πας στους σακατηδες παλαίμαχους.

Αυτονόητο έχει πολύ καιρό να θεωρηθεί για τον ΠΑΟΚ η διεκδίκηση πρωταθλήματος. Για αυτό συζητάμε, έτσι;
Ο δε γάβρος εκτός των συμβολαίων 1+ που λες, πόσα έχει 500χιλ-1εκατ; Εσύ έχεις ταβάνι τα 350 χιλ σήμερα. Με τα σημερινά δεδομένα θέλεις 4 παίκτες 1+. Αν αλλαξεις την εικοσαδα σου, το ξαναβλεπουμε, οκ.

Παραδόξως στην τελευταία παράγραφο λες αυτά που σκέφτομαι κι εγώ. Τώρα αν θα είναι 3 ή 4 κι αν θα είναι 28, 30 ή 34 χρόνων, είναι δευτερεύον. Και λόγω του παραδείγματος μπερμπατοφ που αναφέρεις, φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για 1+
« Last Edit: March 21, 2016, 22:40:49 by liakos »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
για μενα και το χω ξαναγραψει δεν μετραει το επιχειρημα για το τι παιχτες χρειαζεσαι δλδ για να κερδισεις τον μυγα και τον μπουκουβαλα.το χω ξαναγραψει το γιατι βαριεμαι να το ξανακανω ειλικρινα.ειναι αντιποδοσφαιρικης λογικης αποψη κατα την γνωμη μου.δεν χρειαζεται καποιος να  προσπαθησει να μου εξηγησει το "λαθος" της αποψης μου.

περα απο αυτο την υποθετικη αποψη την εγραψα οχι γιατι σημαινει οτι την ενστερνιζομαι αλλα για να δειξω την διαφωνια με την υποθετικη αποψη του νταρκ λορντ.με αυτους τους παικτες δεν θα κερδιζες 10-15 βαθμους παραπανω με ιβιτς προπονητη ειναι η δικια μου γνωμη οτι συστημα κι αν επαιζες.εδω ενδεχεται να εχω λαθος αλλα κανεις δεν μπορει να μου το αποδειξει γιατι δυστυχως μιλαει υποθετικα

το ρεαλιστικο της υποθεσης ειναι οτι 4 χρονια καποιοι παικτες αποδειξανε οτι δεν κανουνε να παιζουνε στον ΠΑΟΚ.με τις αλλαγες προπονητων(σωστα η λαθος) παντα ο επομενος θα πρεπει να κατσει να τους κρινει ξανα απο την αρχη

και για να μην το κουραζουμε η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον ηρθε ο ιβιτς το πιο σωστο απο ολα ειναι να ξεκινησει την επομενη χρονια με τις δικες του επιλογες σε αποδεσμευσεις και μεταγραφες.αντ'αυτου διαβαζουμε πως δεν περναει τετοια σκεψη απο τους διοικουντες.ακομα μια χρονια χαμενη λοιπον με ταυτοχρονο σαμποταρισμα και της επομενης.καθε χρονο τα ιδια γραφουμε...

Offline dave

• Αλλαγή
με αυτους τους παικτες δεν θα κερδιζες 10-15 βαθμους παραπανω με ιβιτς προπονητη ειναι η δικια μου γνωμη οτι συστημα κι αν επαιζες.εδω ενδεχεται να εχω λαθος αλλα κανεις δεν μπορει να μου το αποδειξει γιατι δυστυχως μιλαει υποθετικα

το ρεαλιστικο της υποθεσης ειναι οτι 4 χρονια καποιοι παικτες αποδειξανε οτι δεν κανουνε να παιζουνε στον ΠΑΟΚ.με τις αλλαγες προπονητων(σωστα η λαθος) παντα ο επομενος θα πρεπει να κατσει να τους κρινει ξανα απο την αρχη

καλυτερα δε θα μπορουσε να τεθει το θεμα, κ τελικα το γραφει πιο καθαρα απο ολους ο γιαννιωτης, τι αλλο θα δουμε..