Author Topic: Γριά - Π.Α.Ο.Κ. (7η αγων) Κυριακή 18/10/15 ώρα 20:30 novasports1  (Read 1684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Στημένο.......για εμένα αυτό ήταν.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΡΕ παπαρια καταλαβενετε οτι δεν μπορουμε να ηρεμησουμε? Γαμω τα λεφτα που περνετε μαλακες.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ξεφτιλισμενοι κ μιζαδοροι αυτο ειναι ολοι, τον ηρακλακο 17 χρονια ρε ? τον ηρακλακο του μποθκουκουβαλα  κ του μπουλουτ ουτε αυτον ρε αχρηστοθ, τουντορ εισαι για πολλες κλωτσιες, τον μαλεζακο ρε που τον εχετε ? εκει δν εχει μιζα ε παιζουν τα ταγαρια οι πορτογαλοι π ναι 5 κλασεις καλυτεροι ε ? φτου σας ξεφτιλες, σαμπο βασικος με το ζορι γτ εχει ευρο το καλοκαιρι ε φτου σας δημοσιοσχετιστες γαμημενοι μπασταρδοι

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (Ρομάνο 82'), Στάμου, Μπαρτολίνι, Μακρής, Ιντζόγλου (Περόνε 82'), Κυριακίδης, Βέλλιος, Μπουλούτ (Πουρτουλίδης 63'), Πασάς

Offline banis

• Αλλαγή
Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (Ρομάνο 82'), Στάμου, Μπαρτολίνι, Μακρής, Ιντζόγλου (Περόνε 82'), Κυριακίδης, Βέλλιος, Μπουλούτ (Πουρτουλίδης 63'), Πασάς

ΡΕ παπαρια καταλαβαινετε οτι δεν μπορουμε να ηρεμησουμε? Γαμω τα λεφτα που παιρνετε μαλακες.

:cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Η βλακεία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ μεσα σ αυτό το φόρουμ. Το κακό είναι οτι δυστυχώς αρχίζει κ μολύνεται κ το live απο τις κουταμάρες που γράφονται. Ο ένας γράφει για τον μίζα τον Δανό, ο άλλος για τον ανάπηρο τον Βούλγαρο, ο τρίτος για τον λίγο τον κροάτη. Μιλάμε για ολική φλεγμονή της βαλάνου του πέους.
Η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών, δηλαδή του γεγονότος οτι άρχισε πιο νωρίς απο κάθε άλλη φορά, οτι άργησε να προσθέσει έμψυχο δυναμικό, οτι ΔΕΝ πήρε τις πρώτες της επιλογές για ενίσχυση αφού οι προτάσεις έπεφταν και έτρωγαν άκυρα μέσα σε δίνη capital control κ βομβαρδισμού ξένων μμε οτι έρχεται το τέλος της χώρας, οτι αντιμετωπισε το συστημικό πρόβλημα να μην έχει τον παραμικρό στοιχειώδη κορμό τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές χρονιές γτ είχε μπλέξει με μουνόσκυλα, άσχετους κ τρύπιους, παίζει όμορφο ποδοσφαιρο, προσπαθεί κάθετα και ολοκληρωτικά. Αδυναμίες έχει κ φαίνονται, λάθη γίνονται, αλλά είναι η πρώτη φορά μετά απο 20 χρόνια αντιποδοσφαίρου, θλίψης και παντελούς απουσίας σχεδίου που σε κερδίζει οτι κάτι πάει να γίνει και θα γίνει αργά ή γρήγορα. Κ μόνο που χάνουμε ματς ενώ τους πατάμε όλους (πλην του ματς με γκει) ελπίδα δίνει.

Συνεχίστε τα γαμωσταυρίδια για τους μόνους 3 σοβαρούς ανθρώπους πιο πάνω, μόνο μην το κάνετε στο live, υπάρχει το βλακοφόρουμ που κάποτε ήταν paokworld, τώρα κατάντησε allaboutπετρωτός, redraptopoylospress και womenopolygriniazwgtexwperiodo.gr

@Κάποτε στο ίδιο γήπεδο, με βλαχορεβολούσιον, με 10.000 κομάντα να βολτάρουν στα κουλουάρ, πανηγυρίζαμε το χ. Τώρα με χαμένο πέναλτυ στο 92' κ ισοφάριση με φάουλ ορισμό επιθετικού στο 94', γαμωσταυρίζουμε την ισοπαλία. Η ομάδα αλλάζει κ σας συμπαρασύρει, είτε το θέλετε, είτε όχι
« Last Edit: October 19, 2015, 09:55:53 by lostinprobatopoihsh4 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
+ απειρο
Νταξ ξεθυμανατε στο φμπ? μπηκα πρωι πολλοι καναν κ 2ο κ 3ο ποστ ξερω γω. Οκ φτανει

Offline banis

• Αλλαγή
Το ότι η ομάδα μεσοεπιθετικά βγάζει πολλές φάσεις καταγράφεται στα συν της. Δεν μπορεί όμως να μην καταγραφεί στα πλην της, η έλλειψη συγκέντρωσης που δείχνει αμυντικά όπως και ο αστείος τρόπος που δέχεται γκολ στην πρώτη μάλιστα επίθεση των αντιπάλων στα καρέ σχεδόν σε κάθε ματς.
Σύγκριση νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει με το αντίστοιχο 1-1 στο παρελθόν. Για 2 λόγους. Πρώτον διότι το ρόστερ της γριάς χτες ήταν εμφανώς πιο αποδυναμωμένο σε σχέση με το 1-1 και δεύτερον διότι και τα 3 γκολ που φάγαμε ήταν δώρο. Δε μιλάμε ούτε καν για ένα αλλά για τρία. Λογικό είναι να υπάρχουν και νεύρα αλλά και προβληματισμός.
Η πίκρα είναι μεγάλη και δύσκολο να την καταπιείς, ειδικά όταν προέρχεται από ένα σερί συνεχόμενων αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Προφανώς όμως έχουμε περάσει και πολύ χειρότερες στιγμές στο παρελθόν.
Μαθημένοι είμαστε, θα ξανασηκωθούμε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εντάξει lost όπως εσύ λες ότι έχεις απογοητευτεί από το φόρουμ, έτσι κι εγώ δεν περίμενα τέτοια τοποθέτηση από σένα.
Και δεν μιλάω για Berbatov, Tudor, Άρνεσεν.

Αλλα από το post σου έβγαλα τα παρακάτω συμπεράσματα για το πως βλέπεις την κατάσταση:
1) Η ομάδα δεν έχει χτίσει κορμό λόγω τρύπιων, ασχετων και μουνοσκυλων
2) Η ομάδα δεν πήρε παίκτες φέτος λόγω capital control

Ο ρώσος που χωράει στην εξίσωση?
Ένας βλακάκος που του τρώνε τα λεφτά?
Δεν βλέπεις ότι είναι όλα συνδεδεμένα και μάλλον καθοδηγούμενα για να κερδίσει χρόνο χωρίς φράγκα ο ρώσος?
Όταν διάβαζα αποθέωση του Άρνεσεν μετά το χάνουμι, εγώ έβλεπα προσπάθεια να απομονώσουν τον ρώσο από οποιαδήποτε ευθύνη για το αγωνιστικό. Έκανε το καθήκον του ρε παιδί μου.
E λογικό μετά από μια-δυο αποτυχίες τον Άρνεσεν θα κατηγορήσουν.

Βασική θέση μου (με την οποια προφανώς διαφωνείς διαβάζοντας αυτά που γραφεις) είναι ότι στην πέμπτη χρονια ρώσου, είναι ο μονος υπεύθυνος για την χαμηλότατη ποιότητα του υλικού (και όχι οι τρύπιοι, οι στημένοι και τα μουνοσκυλα)
Αλλα με βάση το ένστικτο αυτοπροστασίας του συστήματος, ποιος λες να την πληρώσει? Tudor, Άρνεσεν λέω εγώ.
Καλά, ο Berbatov 6 μήνες, max 1 χρόνο θα μείνει. Και θα στρώσουν και το χαλι να φύγει ήρεμα και ωραία, όπως όλα τα ψηλά συμβόλαια.

Να τα βάζεις με κάποιον που είναι αγανακτισμένος επειδή έφαγες τρία μπαλάκια και δεν κέρδισες από ομάδα b εθνικής, είναι μάλλον μάταιο

Offline banis

• Αλλαγή
Λιάκο εντάξει αδελφέ. Την θέση σου την έχουμε χιλιοδιαβάσει. Έχεις πρόβλημα με τον Ρώσο.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
E ναι προσωπικό είναι το θέμα...
Εσύ πως τον βλέπεις τον ρώσο?

Offline banis

• Αλλαγή
Ας μεταφερθεί η κουβέντα στο αντίστοιχο τόπικ. Εδώ ας επικεντρωθούμε στον χτεσινό αγώνα.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως σχετικότατο το βρίσκω, ειδικά με την τροπή που είχε πάρει η κουβέντα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.superleaguegreece.net/el/game/iraklis-paok-1516053

όσοι δεν βλέπετε μπάλα με τους αγκώνες ρίξτε μια ματιά στα στοχεία του πίνακα και θα τα ξανα πούμε με πιο κρύο μυαλό αφού γλυτώσαμε το εγκεφαλικό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
Center back χθες.Κανατε τζαμπα μαγκες τις ανυπαρκτες σατανογριες....Ιδανικοί αυτόχειρες.Μια απ τα ιδια και φετος πριμαντονες :cwm23: :daxtylo:
ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.
« Last Edit: October 19, 2015, 10:40:29 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline banis

• Αλλαγή
Εγώ πάντως σχετικότατο το βρίσκω, ειδικά με την τροπή που είχε πάρει η κουβέντα.

τι θες να πεις δλδ, πως για το χτεσινό στραπάτσο φέρει ευθύνες ο Ρώσος ;

Για μένα θα φέρει αν δεν κάνει κάτι για να διορθώσει την εικόνα της ομάδας.

Για τα υπόλοιπα που αφορούν συνολικά τη συμπεριφορά του έχω τοποθετηθεί στο τόπικ του. Μπορείς να ανατρέξεις.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε συ banis, και για το στραπάτσο με το γιαννενο και για το παραλίγο με χάνουμι και για το χθεσινό φταίει το ελλειπέστατο υλικό. Αυτό είναι το προφανές. Όπως το γραφουν όλοι.
Και για το ελλειπέστατο υλικό την μοναδική ευθύνη έχει ο ρώσος, καθώς βρισκόμαστε στην πέμπτη χρονια με μεγαλομέτοχο.

Παρεμπιπτόντως, οι ελλείψεις δεν είναι μονο στην άμυνα. Απλά είναι πιο προφανείς λόγω του επιθετικογενους συστήματος με έξι παίκτες κάτω από τη σέντρα. Αν έπαιζες με σύστημα σάντου, μια χαρά θα φαινόντουσαν οι ελλείψεις και μπροστά

Offline banis

• Αλλαγή
Διαφωνώ. Εγώ δε βλέπω ελλειπέστατο ρόστερ μεσοεπιθετικά.
Συμφωνώ μαζί σου μόνο για το αμυντικό κομμάτι. Εκεί υπάρχει όντως θέμα, αλλά και ένας Φρανκ Άρνεσεν τον οποίο έφερε ο Ρώσος ακριβώς για να εντοπίζει αυτές τις αδυναμίες και να τις επιλύει.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Άρα θεωρείς ότι ο Άρνεσεν έχει στη διάθεση του ότι χρειάζεται (και προφανώς αναφέρομαι πρωτίστως σε χρήματα) για να κάνει τη δουλειά αυτή?
Και τα είχε και το καλοκαίρι που πέρασε και επέλεξε παίκτες από τους ατρόμητους της κροατίας και της σλοβακίας?
Εγώ λέω ότι ο ρώσος ορίζει το budget (που είναι προφανώς χαμηλό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, αλλιώς δεν θα έπαιζες με τζαβέλα, vitor, costa, κίτσιου, sabo και ξέρω εγώ ποιον άλλον) και ο Άρνεσεν εντός αυτών των οριων λίγα πράγματα μπορεί πλέον να κάνει.

Επίσης ρε συ banis, πολύ έκπτωση στις απαιτήσεις μας ρε γαμώτο.
Δυο με το ζόρι επιθετικούς, δυο με το ζόρι extrem, και 1,5 με το ζόρι κανονικά χαφ. Και λες ότι είσαι ok μεσοεπιθετικά?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
ΡΕ παπαρια καταλαβενετε οτι δεν μπορουμε να ηρεμησουμε? Γαμω τα λεφτα που περνετε μαλακες.
:o :o :o :o