Author Topic: Erik Sabo  (Read 4215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Erik Sabo
« Reply #60 on: December 03, 2015, 19:44:10 »
Το λεω για να υπαρχει καταγεγραμμενο.. απο τον νεο Ματιτς στο μελλον θα παρουμε πανω απο 5εκ ευρω..συνεχιστε να τον κραζετε

Μάτιτς ή Μπράντιτς ; ιδού η απορία...

ήθελα να βάλω πιπεράτο γκιφάκι τώρα...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #61 on: December 03, 2015, 19:45:34 »
Ελα η κωλοτουμπα να παει συννεφο σιγα σιγα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #62 on: December 03, 2015, 19:48:51 »
από τους λίγους αθλητικούς τύπους που έχουμε στην ομάδα. μπράβο αγόρι μου! και όσα έβαλες και όσα χαθηκαν είχαν πολύ καλά στοιχεία.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #63 on: December 03, 2015, 20:49:50 »
Συνεχισε ετσι,μπραβο...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #64 on: December 03, 2015, 22:09:16 »
δεν ειδα το ματς..αλλα ενταξει, αν εβαλε 3 γκολ ο σαμπο τα χανια ειναι μονο για διακοπες  :'(
βεβαια ειμαι ετοιμος για κωλοτουμπα αν ο papakon μου πει οτι ο sabo αρχισε να ανεβαινει και να θυμιζει λιγο ματιτς  :)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #65 on: December 04, 2015, 12:21:57 »
ΕΙΣΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ.

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: December 04, 2015, 15:31:39 »
δεν ειδα το ματς..αλλα ενταξει, αν εβαλε 3 γκολ ο σαμπο τα χανια ειναι μονο για διακοπες  :'(
βεβαια ειμαι ετοιμος για κωλοτουμπα αν ο papakon μου πει οτι ο sabo αρχισε να ανεβαινει και να θυμιζει λιγο ματιτς  :)

bozikαρε, αν είναι να δίνουμε βάση σε ματς σαν το χθεσινό, τότε να παρακολουθούμε και τα εσωτερικά διπλά...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #67 on: December 04, 2015, 16:48:00 »
Οταν εφαγες το ντορτι στο Θρασυβουλο εδινες βαση ομως ε? Εδωσες και περυσι με Καλαμαρια? Καποτε με Απολλωνα στην Τουμπα? Με Πανσερραικο στην Καβαλα? Ισως με Αγιο Νικολαο? η οπουδηποτε τελος παντων απο τις αμετρητες στιγμες παρανοιας που μας εχει χαρισει αυτη η ομαδα στο κυπελλο.. και για να τελειωνουμε κανεις δεν ειπε οτι γαμησαμε κανα μεγαθηριο χτες η οτι ξαφνικα γιναμε ομαδαρα.. τα αυτονοητα καναμε και πολυ καλα μαλιστα με 11αδα που δεν εχει ξαναπαιξει μαζι

Και επειδη ειμαστε και στο τοπικ του νεου(και σαφεστατα καλυτερου απο τον οριτζιναλ :'( :'() Ματιτς ηδη απο χτες εχει αρχισει ο καθε πικραμενος να λεει σας τα λεγα εγω θελει πιστωση χρονου, πρεπει να συνηθισει στο νεο περιβαλλον 1η φορα εκτος Σλοβακιας, ειναι παιχταρας θα το δειτε κτλ κτλ ενω απο τους ιδιους οι 11στους10 τον μπινελικωναν μεχρι αηδιας απο την αρχη της χρονιας..
« Last Edit: December 04, 2015, 17:01:53 by biv »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #68 on: December 04, 2015, 19:02:12 »
εχω αρρωστησει με την παρτη σου πουλεναρα. παμε ρε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #69 on: December 05, 2015, 14:35:07 »
Απολαυστική συνέντευξη του Έρικ Σάμπο στην ηλεκτρονική έκδοση της "pravda". Ο Σλοβάκος μιλά για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο... κλέβουν την παράσταση όσα λέει για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Γιατί χρειάστηκε τόσος χρόνος για να σκοράρει: "Ήμουν σε νέο περιβάλλον, με νέους συμπαίκτες, άλλο σύστημα από αυτό που είχα συνηθίσει. Είχα ευκαιρίες και σε προηγούμενα ματς, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκα, μου έλειψε λίγη τύχη παραπάνω. Όταν πέτυχα το πρώτο γκολ, μου έφυγε η νευρικότητα, η πίεση από το γεγονός ότι δεν τα είχα καταφέρει μέχρι τώρα. Ξαφνικά, όλα έγιναν πιο εύκολα".

Για την εξέλιξη του ματς στα Χανιά: "Ο αντίπαλος σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Ήταν πιο ενεργητικοί, εμείς λίγο εκνευρισμένοι καθώς αντιμετωπίζαμε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και όλοι περιμέναμε να κερδίσουμε. Όταν ισοφαρίσαμε παίξαμε πιο ήρεμα και ήμασταν καλύτεροι".

Για τα "μπράβο" των συμπαικτών του και του Τούντορ: "Μου έδωσαν συγχαρητήρια από το πρώτο γκολ που πέτυχα. Ο κόουτς ήταν χαρούμενος και με επαίνεσε, χάρηκε για τη νίκη".

Για το αν έκανε το δείπνο στον Μακ: "Το αντίθετο συνέβη. Το βράδυ με κάλεσε σπίτι του και ευχαρίστως αποδέχθηκα την πρόσκληση".

Για τον Ζάιρο που έχει περάσει από την σλοβακική Τρέντσιν και σκόραρε κι αυτός: "Ναι, και πέρα από αυτό έδωσε τις ασίστ σε δύο από τα γκολ μου και μία ακόμη σε ένα άλλο τέρμα που σημειώσαμε. Πραγματικά ξεχώρισε στο ματς".

Για τη δυσκολία στη γλώσσα και το αν αυτό τον φέρνει πιο κοντά στον Ζάιρο που πέρασε τρία χρόνια στη Σλοβακία: "Σέβομαι τον Ζάιρο γιατί προσπαθεί να μου μιλά στα σλοβάκικα. Ωστόσο, μέσα στην ομάδα οι περισσότεροι μιλάνε αγγλικά, είναι η κυρίαρχη γλώσσα και πρέπει να βελτιωθώ σ΄αυτό. Δεν είμαι και ο καλύτερος. Ειδικά στις πρώτες εβδομάδες μου ήταν πολύ δύσκολο να επικοινωνήσω, αλλά σιγά-σιγά, με τα αγγλικά, αρχίζω να μην έχω πρόβλημα".

Για το αν έχει συνηθίσει τον ελληνικό τρόπο ζωής: "Εμείς οι Σλοβάκοι ως λαός πάντα βιαζόμαστε. Οι Έλληνες, όμως, έχουν έναν πιο αργό, πιο ήρεμο τρόπο ζωής. Αυτό που πιθανόν δεν θα συνηθίσω ποτέ είναι η βόλτα με το αυτοκίνητο. Με ανησυχεί. Οι Έλληνες στο τιμόνι ή πάνω στη μηχανή είναι καταστροφή. Κάνουν ανταγωνισμό, δεν έχουν πρόβλημα να ανέβουνστο πεζοδρόμιο. Είναι πάντα άγρια η βόλτα με το αυτοκίνητο".

Για το αν έχει αντιληφθεί την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: "Δεν αντιλαμβάνεσαι την κρίση. Όταν πας το βράδυ έξω, όλες οι βεράντες, τα ρεστοράν και τα μπαρ είναι γεμάτα. Στους Έλληνες αρέσει να περνάνε καλά. Αγαπάνε το καλό φαγητό και χαίρονται τη ζωή".

Για το αν οι Έλληνες (σ.σ. ο ίδιος εστίασε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ) πηγαίνουν στο γήπεδο: "Στο πρώτο παιχνίδι το στάδιο ήταν γεμάτο. Μετά ήρθαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο αριθμός των θεατών μειώθηκε. Τώρα έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια μας, παίζουμε με τον Πανιώνιο που είναι τρίτος και πιστεύω να γεμίσει το γήπεδο. Η χωρητικότητά του είναι περίπου 30.000 θεατές. Οι οπαδοί ζούνε το ποδόσφαιρο, νιώθω ότι το αγαπούν".

Για το αν τα τρία γκολ τον βοηθήσουν να κερδίσει θέση βασικού: "Το πιστεύω. Ο κόουτς κάνει συχνά ροτέισιον. Τώρα αρχίζουμε όλα ξανά. Ό,τι έγινε, έγινε. Πάμε για το επόμενο ματς".

Για το αν η μόνιμη παρουσία στα ματς του ΠΑΟΚ τον βοηθήσει να πάρει μία θέση στην αποστολή της Σλοβακίας για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: "Σίγουρα, ωφελούνται όσοι παίζουν σταθερά. Ωστόσο, είναι απόφαση του προπονητή. Πρέπει να προσπαθήσω να παίζω καλά και μετά πιστεύω θα ανοίξει μία θέση για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος".

Για το τι θα προτιμούσε στην κλήρωση για τα τελικά του EURO 2016: "Θα ήθελα να είμαστε στον ίδιο όμιλο με τη διοργανώτρια Γαλλία και με την Τσεχία, δεν γίνεται όμως γιατί με τους γείτονες είμαστε στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/sampo-oi-ellhnes-sto-timoni-einai-katastrofh.3803524.html
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #70 on: January 06, 2016, 21:44:16 »
έπρεπε να μπεις εσύ στο 75 για να δούμε κόρνερ μας να πετυχαίνει συμπάικτη. Πάλι όμως την κυριακή ο χαρισης και ο πέλκας θα παίξουν, ξεκουραστηκε και ο αλεχάντρο. Ένας από τους 5-6 ποδοσφαιριστές που υπαρχουν στο ρόστερ, οι υπόλοιποι ειναι για τα τοπικά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #71 on: February 15, 2016, 18:56:55 »
πολυ καλος παιχτης

απλα χρειαζεται καμια 20αρια σαιζον δανεικος και μετα να ερθει ακομα καλυτερος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #72 on: May 19, 2016, 13:52:54 »
το αρχιδακι ζητησε και αδεια να παει στην εθνικη του... σε εκανε ανθρωπο ο μαλακας ο δανος, απο 20 χιλιαρικα πηγες στα 400 τον χρονο και αντι να σκυλιασεις κανεις ενα χρονο τουρισμο

αντε μπας κ σε ξεφορτωθουμε πιο ευκολα το καλοκαιρι παλτουδαρε κ εσυ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #73 on: May 19, 2016, 15:55:26 »
ΠΑΟΚ, το καταφύγιο για τον κάθε πικραμένο.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #74 on: May 20, 2016, 10:58:29 »
Χασαμε το κελεπουρι.Βρε ουστ....
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #75 on: May 20, 2016, 18:13:25 »
ÐÁÏÊ, ôï êáôáöýãéï ãéá ôïí êÜèå ðéêñáìÝíï.
¼÷é êáé ðéêñáìåíïò. Ìå 400.000€óå Ýíá ÷ñüíï êáé ôï ìïõ...íß ðïõ ðçäÜåé (áóýëëçðôï ôïýìðáíï made in Slovakia) ìéá ÷áñÜ åßíáé.
Íïìßæù ðÜíôùò üôé Ýðñåðå íá ðÜåé äáíåéêüò ôï ÄåêÝìâñéï óå êáíÜí Ðáíáéôùëéêü íá ðáßîåé ãåìÜôç ÷ñïíéÜ êáé ìåôÜ íá êñßíïõìå. Ôï ßäéï êáé ï ÆáÀñï.
ÌáêÜñé ôï êáëïêáßñé íá ðÜñïõìå ëéãüôåñïõò êáé êáëýôåñïõò.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #76 on: May 20, 2016, 18:27:08 »
Με το σχόλιο που εκανα πιο πάνω δεν μέμφομαι τον παίχτη και την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά τον ΠΑΟΚ γιατί παρόλο που έπαθε, δεν έμαθε. Στην πολύ κουραστική διαδικασία των πλέι οφ όταν ήδη στις 2 πρώτες αγωνιστικές μετράμε 3-4 απώλειες παιχτών το να δίνεις άδεια έστω και στον 20ο παίχτη σου δείχνει ότι είσαι ασόβαρος, γιατί συνήθως την διαφορά την κάνουν οι λεπτομέριες και απ'όσο θυμάμαι σε όλα τα πλει οφ που αποτύχαμε στις τελευταίες αγωνιστικές παίζαμε ο φούφωτος κι ο ξεσκούφωτος από τραυματισμούς και κάρτες. Δεν ξεχνώ άλλωστε ακόμα την έμπνευση του Χου Χου που δεν είχαμε τελευταίο ματς δεξί μπακ στα γιάννενα πρόπερσι και τρώμε σήμερα ακόμα τον κίτσιου 3ο χρόνο δεξί μπακ. Στα αρχίδια μας η εθνική σλοβακίας και η επιθυμία του παίχτη, μέχρι 32 Μαΐου φίλε θα είσαι εδώ μπορεί να χρειαστεί να μπεις 3 λεπτα στις καθυστερήσεις να κρατήσω ενα σκορ. Στο μυαλό μου αυτό κάνει μια σοβαρή ομάδα. 33 Μαΐου τράβα στο μουνί της μάνας σου και όπου γουστάρεις, κατάντησε ο ΠΑΟΚ να πούμε να κάνει χάρες σε κάθε πικραμένο να ζούνε αυτοί καλά και μεις να γαμιόμαστε από τις αποτυχίες και τις πούτσες.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #77 on: May 22, 2016, 10:03:54 »
Συμφωνώ απόλυτα. Για να συγκρίνετε, εδώ στην Ιταλία η Γιουβέντους επαιζε χθες τελικό κυπέλλου. Ο Μπονούτσι ηταν τιμωρημένος με κάρτες και δεν μορούσε να παίξει οποτε ο Κοντε (ομοσπονδιακός τεχνικός) ζήτησε να ενσωματωθει νωρίτερα στην εθνικη για την προετοιμασία για το Γιούρο. Η Γιουβέντους αρνήθηκε γιατι είπε οτι τον χρειαζόταν για ψυχολογία/αποδυτήρια (ως παλιοσειρά) και ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΠΛΑ. Οι συγκρισεις με μας προκαλούν δυστυχώς θλίψη...

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #78 on: July 03, 2016, 04:20:41 »
Θα'χει να λέει ότι έκανε και διεθνή καριέρα.. χωρίς να μιλάει γρι αγγλικά  :'(
CONCORDIA CHIAJNA.

πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #79 on: July 03, 2016, 13:36:44 »
κριμα το μποι του..παικτης με 1,90 υψος,γρηγορος σχετικα,με καλη τεχνικη,καλα σουτ,κοκ και να μην μπορει να σταθει..
ακομα πιστευω οτι αν ξεπερασει τα ψυχολογικα του θα κανει μεγαλη καριερα ως οκταρι.