Δεν έγραψα ότι δεν ξέρει μπάλα ή ότι δεν έχει ταλέντο. Αν δεν ήξερε δεν θα ήταν στο δυναμικό του Π.Α.Ο.Κ.. Ο τρόπος όμως που συμπεριφέρεται κάποιες φορές, μου δείχνει ότι είναι επιπόλαιος. πχ πρέπει να δώσει μια μπαλιά με μεγαλύτερη ταχύτητα, ή να καλύψει γρηγορότερα κάποια θέση, ή να απλουστεύσει μια ενέργεια και διαλέγει το περιττό, το δύσκολο και αποτυγχάνει. Σε κάτι τέτοια απλά και αυτονόητα είναι επιπόλαιος, ενώ θα έπρεπε λόγω ηλικίας (21 ετών) να είναι πιο σοβαρός, πειθαρχημένος και να προσπαθεί περισσότερο. Το χαζούλης πήγαινε περισσότερο στον τρόπο που αυτός και κάποιοι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν τα γκολ. Παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. είναι και θα πρέπει και αυτός όπως και οι υπόλοιποι όταν σκοράρουν να το σκέφτονται και να ενεργούν με τον απαραίτητο σεβασμό στην ιστορία της ομάδας. Βάζει γκολ με τον Παναιτωλικό, πανηγύρισε και δεν κατάλαβα τι έκανε. Αργότερα διάβασα, ότι εμπνεύστηκε από ένα ριάλιτι και τον τρόπο που κάποιος μάγειρας ρίχνει το αλάτι και το πιπέρι στο φαγητό. Τι μαλακίες είναι αυτές; Όπως βλέπω κάποιους να βάζουν γκολ και να τρέχουν να ανεβούν στα κάγκελα. Που πάτε ρε εσείς. Ο Νέτο Γκουερίνο ανέβηκε στο κάγκελο επειδή με εκείνο το γκολ με την ΑΕΚ το 1976 έβγαλε τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητή. Εσείς βάζετε ένα γκολ άνευ σημασίας με τον "Αστέρα Ραχούλας" και τολμάτε να ανεβαίνετε στο κάγκελο; Ή ο άλλος βάζει γκολ και βγάζει την φανέλα. Πως τολμάς να βγάλεις την φανέλα ρε γίδι; Αν ήμουν εγώ στην διοίκηση, θα τους έκανα μια προειδοποίηση και όποιος δεν συμμορφωνόταν θα έτρωγε πρόστιμο και πάγκο. Μπορεί να φταίω και εγώ, λόγω ηλικίας, επειδή με άλλες παραστάσεις μεγάλωσα και τότε οι ποδοσφαιριστές σέβονταν την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. και τον κόσμο του.