Author Topic: Ερπετιάρης - Π.Α.Ο.Κ. Τρίτη 9/6/15 ώρα 19:30 (NS1 & NS1 HD)  (Read 884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
αλώστε του νίκου γκάλη την τρύπα ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αντε γαμηστε τους να τελειωνουμε μια και καλη το Σαββατο με τους πουθεναδες

Offline bozik

• Αλλαγή
γιατι...ηταν πουτανααααα του νικου γκαλη η μανααααα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
https://www.youtube.com/watch?v=3F_GzoO_QKI&feature=youtu.be&t=1h1m35s 

ποσο σκουληκια
 δωσαμε αξια και στον ανυπαρκτο το γκαλη με τα μηδεν ευρωπαικα
τον γκαγκαλουδη των 90ς

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ψοφα ρε καραγκιοζη Σαλουστρο γαμω το iq ραδικιου σου σε υποστηριζουν κιολας εδω μεσα χειροτερε του Κασελακη και συ και τα πουστοκορακα που μας τελειωσαν τον Μαργαριτη πριν καν αρχισει το ματς.. ειναι πουτανα και του Γιαννακη η μανα!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Εξιμισι λεπτα μεσα ο Μαργαριτης, πεντε φαουλ... Το πεμπτο δεν ηταν σιγουρα κι εχω αμφιβολιες και για το δευτερο, που σφυριχτηκε ουτε ενα λεπτο μετα την εναρξη. Παρα τα διακοσια χαμενα τριποντα, οι χαμενες βολες μάς γαμησαν τελικα. Κριμα και θα ηταν μεγαλη παντοφλα να τους γυριζαμε ξανα παιχνιδι απο το -11.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
Αν η ομαδα ηταν πιο σοβαρη το παιρνε και με αυτη την διαιτησια, με το  ανεκδοτο σαλουστρο δεν πας πουθενα. 3ο,4ο φαουλ μαργαριτη αρπαραδεκτα.
Ειδικα το 4ο, ενω ρε πουστη ειναι σημαδεμενος για ευνοητους λογους απο τα κορακια ...(ειναι ο πιο μπασκετικος ψηλος μας μαζι με Λανγκφορντ σκοραει, παιζει αμυνα,ριμπαουντ, παλευει γενικοτερα, ψαχνεται να κλεψει μπαλες κλπκλπ)  παει να ταπωσει τον ριντ στον αιφνιδιασμο , περνα απο κατω ρε μαλακα αφου ακουμπας και σε σφυραν φαουλ. Το τριτο φαουλ διπλη μαλακια εκει...με καρτερ μαζι.
Η ομαδα γενικοτερα επιθετικα σε καθε ματς παθενει ενα ακραιο μπλακ αουτ , ενα νεκρο διαστημα πολλων λεπτων με κακες επιθεσεις και ειδικα τον τσοχλα χαμενο στο οργανωτικο.
Το ματς χαθηκε στα 36 δευτερολεπτα στο φαουλ του μπασκετικου Αινσταιν.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ρε ΣΑΛΟΥΣΤΡΟ δεν ντρεπεσαι να χαλας την προσπαθεια αυτης της ομαδαρας;εισαι η μοναδικη παραφωνια αυτης της υπερομαδας.......οταν μπαινεις μεσα χαλας την μαγεια και ΚΥΡΙΩΣ την χημεια αυτης της ομαδας.......τον κοπο αυτου του κοουτς που εχει ματωσει κυριολεκτικα για να παρουσιασει αυτο το υπερθεαμα που εχουμε την χαρα να βλεπουμε(ειδικα στα πλει οφ η ομαδα δεν χορταινεται) δεν τον σεβεσαι ρε τεντι μποι;
Αστο διαολο με τα αμουστακα που μαζευουμε.......αντι να εχουμε 12 35αρηδες οπως εγραψε και ενας προχθες εδω μεσα ;D
Μπασκετ πρεπει να παιζουν μονο οσοι ειναι ανω των 30 και να κοουτσαρουν οσοι ειναι ανω των 60!!!Οι υπολοιποι στην παιδικη χαρα ;D

Εκεινη την καταραμενη μερα 20 οκτωβριου 2014 (ημερα πενθους) την γλυτωσαν οι αγραβανης,παπαπετρου,κατσιβελης και καταδικαστηκαν οι λιαπης,κωττας και οποια αλλα παιδια θα ερθουν απο τα τμηματα υποδομης τα επομενα χρονια!

Α ρε θωμα(κωττα) καλα εκανες το καλοκαιρι και το σκεφτοσουν αν θα υπογραψεις αλλα πηρες την λαθος αποφαση!
« Last Edit: June 10, 2015, 08:07:16 by rebelpappous »

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Δεν είπε κανείς ότι ο "ΣΑΛΟΥ" είναι η μόνη παραφωνία, αλλά αν έβλεπες και κανέναν αγώνα πέρα απτα live score του γαμωτονεσακε ίσως καταλάβαινες ότι το παλικάρι δεν μπορεί, επιθετικά έχω να δω τόση έλλειψη ταλέντου απτον καλαϊτζίδη.. προχθές στο παλατάκι σηκώθηκε μόνος του απτο πλάι και πέτυχε μόνο ταμπλό α λα κούβελας... αλλά ξέχασα, φταίει ο τρισκατάρατος Μαρκόπουλος που τον έχει ευνουχήσει  ;D αν έρθει ο σλαφτσάκης του χρόνου θα στρώσει  ;D
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Γεια σου ρε μπασκετικε παππου σου θιξαμε και τον air Σαλουστρο τωρα μετα τα τοσα και τοσα λιμα που υπερασπιζεσαι εδω και χρονια επειδη ειναι Ελληνακια και πιτσιρικαδες.. εδω Βολο στα σχολεια που μαζευομαστε για μονο δεν θα τον παιζαμε καν τον φλωρο.. αντε στο Ρεθυμνο να παιζεις με τα φιλαρακια σου μλκ Σαλουστρε

Offline bozik

• Αλλαγή
στο τελος του αγωνα πάντως αυτό το φάουλ που κανει ειναι εγκληματικο..εκτος λοιπον  ότι είναι ταλέντο επιπεδου σαλφτσακη,είναι και από μυαλό μπασκετικό ψιλορανταπλαν..δηλαδή αυτό που έκανε ο διαιτητής στο τέλος και τον κράζαμε και μας άκουσε  ένα τετράγωνο,αυτός  το έκανε εσκεμμένα  :'( και μιλάμε μετά για μπασκετμπολίστα,ούτε για να βλέπει basket δεν κάνει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
o σαλουστρος χαντακωθηκε και απο τον σουλη και απο τον εαυτο του...πηρε πολλες ευκαιριες ως σταρτερ σε αμυντικους ρολους και με σουτακια κυριως απο τα πλαγια. κανενα πλέυ δε στηθηκε πανω του. οταν εχασε ψυχολογια του σουτ και ηρθε το ντεφορμαρισμα, εχασε και τη θεση και το χρονο...γενικα παντως ηταν ενας παικτης των 3 λεπτων περσι και ανεβηκε στα 10-12 λεπτα με το σουλη. με βαζελο εσπασε το τεντεξ στα αρνητικα (το λεω χωρις να εχω δει στατιστικα, αλλα ηταν απο κακος ως επιτηδες κακος)
ο λιαπης και ο κωττας (δεν πιστευω στον δευτερο ιδιαιτερα) χαντακωθηκαν απο τον σουλη και μονο. ο δε λιαπης εχει και γρηγορα ποδια και σουτ και μπορουσε να βοηθησει...κριμα κριμα κριμα

Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline dave

• Αλλαγή
καλα να γραψουμε καμια εκθεση ιδεων που να περιεχει κ αλλες μεταβλητες πχ αναδρομος ερμης, για να εξηγησουμε γτ ο σαλουστρος με μποι 2.01 ολομοναχος κατω απο το καλαθι πεταει τη μπαλα κουταλα. αμα δε βλεπετε τα ματς αφηστε τις θεωριες.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Για να κανουμε σουμα......καλλες,γιαννακιδης,λιαπης,κωττας,σαλουστρος,σλαφτσακης,παπαντωνιου,κασελακης,χρυσικοπουλος,βαρυτιμιαδης,αποστολιδης και ολα τα πιτσιρικια που ειναι μια ντουζινα τα τελευταια 6 χρονια και δεν τα ειδαμε ποτε ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!
Ολοι αυτοι λοιπον που ασπαζονται την αποψη του αγαπημενου τους προπονητη δεν δινουν ΚΑΜΙΑ εναλλακτικη σε ελληνες παικτες......βεβαια υπαρχουν και καποιοι σαν τον biv που θεωρουν παικτη τον δεδα.......οπως επισης υπαρχουν και αυτοι που θεωρουν οτι με δεδα-τσοχλα-μπιδη-μαργαριτη θα ειμαστε για τα επομενα 10 χρονια το οποιο βεβαια ειναι ενα πλανο με πολυ μελλον και ξεχειλιζει ταλεντου οποτε δεν εχω να πω κατι.....εκει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!
Ειναι σαφες οτι ασπαζονται την αποψη του αγαπημενου τους κοουτς οτι η ελλαδα σταματησε να βγαζει μπασκετμπολιστες πριν το 1997-98!

Βεβαια δεν ειναι διολου τυχαιο οτι οι παραπανω δεν εχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ για κατι σιναντινοβιτς,βουτσιτσεβιτς κτλ. ουτε για τα 3ετες σε 34αρηδες(που οσο ψυχη και να εχουν δεν εισαι ομαδα Β' εθνικης που θελεις να ανεβεις κατηγορια) και γενικα για τις οποιες στραβες επιλογες εχει κανει("ο προπονηταρας μας δεν κανει λαθη")!
Γιατι ως γνωστον ο καλυτερος τροπος για να καλυψεις κατι ειναι να το αποσιωπησεις,να μην το αναφερεις καν!

biv εσυ παιζεις μονο στον βολο και εγω στην πατρα.....την ηλικια την εχουμε με βαση ΤΟΝ κοουτς......δεν παμε;ασε που εγω επεστρεψα απο τραυματισμο σε 2 μηνες σε αντιθεση με τον μπιδη!
και μια και λες αυτο για τα μονα ρε εσυ biv για πες μου.....εσυ παιζεις το ιδιο καλα οταν πηγαινεις συνεχεια και το ιδιο οταν κανεις 2-3 μηνες να πας να παιξεις;επισης οταν παιζεις με αλλους που σε εμπιστευονται ως παικτη και σε αντιμετωπιζουν ως ισοτιμο και με αλλους που δεν σε εμπιστευονται και πρεπει να αποδεικνυεις σε καθε φαση οτι "κατι λες" , παιζεις το ιδιο καλα;τεσπα.......τα αυτονοητα καθομαστε και λεμε δυστυχως!

Υ.Γ. Θυμαμαι τον σκορδιλη πριν απο 2-3 χρονια οταν ηταν στον ικαρο που επαιξε αντιπαλος με τον καλλε και ο νικολακης τον ειχε σκισει........και φετος ηταν απο τους καλυτερους σεντερ ο σκορδιλης........δεν ξερω αν αυτο λεει κατι σε αυτους(προφανως οχι γιατι η αποψη ειναι ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ και δεν αλλαζει,ουτε βεβαιως οι παικτες αναλογα με τις συνθηκες) αλλα για μενα λεει πολλα(οπως και σε παρα πολλες αλλες περιπτωσεις).Αυτο ειναι ενα απειροελαχιστο παραδειγμα αλλα who gives a fuck?

« Last Edit: June 10, 2015, 21:18:53 by rebelpappous »

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Υ.Γ. Θυμαμαι τον σκορδιλη πριν απο 2-3 χρονια οταν ηταν στον ικαρο που επαιξε αντιπαλος με τον καλλε και ο νικολακης τον ειχε σκισει........και φετος ηταν απο τους καλυτερους σεντερ ο σκορδιλης

ΜΠΑΝΕ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ  ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Το συνεχίζω γιατί γουστάρω μπασκετική συζήτηση. Κατ' αρχήν, για σιναντινοβιτς, βουτσισεβιτς έχεις απόλυτο δίκιο, ακατανόητες κινήσεις και πεταμένα λεφτά. Για τους παίκτες που αναφέρεις τι να πω. Δες τι καριέρα έκαναν μετά τον ΠΑΟΚ και πες μου ότι άξιζαν παραπάνω ευκαιρίες.

Ο γιαννακίδης πχ που συμπαθώ και βασικός ήταν και καλή χρονιά έκανε το 10-11 (παίζει να ήταν και αρχηγός), αλλά την επόμενη σεζόν που ήταν η μεγάλη του ευκαιρία ήταν μετριότατος και από τότε βολοδέρνει σε κάτι κόροιβους.. ο αποστολίδης πιτσιρίκι;; σοβαρά τώρα;; δεν θεωρώ ότι είναι καν καλύτερος του τσόχλα.. είπες και τον σαλούστρο αμούστακο, 24 χρονών γομάρι, μια χαρά βασικότατος είναι όμως κι αυτός. ο παπαντωνίου τι έκανε φέτος στην αεκ; όλη τη χρονιά άσσο έψαχναν.. καλά για τον καλλέ και το υστερόγραφο δεν έχω λόγια, σκέτο κλάμα. Ο λιάπης σύμφωνοι, αξίζει περισσότερο χρόνο και εμπιστοσύνη, για τον κωττα ομως μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν έχει δείξει ότι αξίζει κάτι παραπάνω από αυτό που παίρνει.. με εξαίρεση ένα φοβερό καλάθι μέσα στους ρώσους, σε όλες τις συμμετοχές του είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Από παίκτες που εκ του αποτελέσματος κάναμε λάθος που τους αφήσαμε να φύγουν μου έρχονται στο μυαλό ο παππάς και ο κριστμας.

Δηλαδή προτιμούσες ο μαργαρίτης να πάει στην αεκ. οκ.

Ο μαρκόπουλος προφανώς και κάνει λάθη και έχει κολλήματα όπως όλοι οι προπονητές αλλά μήπως αυτο με το "ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ" να το σκεφτείς λίγο και εσύ; μόνο που δεν τον έχεις κατηγορήσει γιατί δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο.. υμνείς μάλιστα την περσινή ομάδα, ενώ η φετινή έχει πετύχει περισσότερα και με πολύ πιο αντίξοες συνθήκες! πωτς γενεν ατο; τέλος, έχεις σκεφτεί ποτέ πως ένας απ'τους λόγους που παίκτες νεαρής ηλικίας όπως οι σαλουστρος, τσαιρελης, μπογρης, κασελακης κλπ έρχονται γιατί θέλουν να δουλέψουν μαζί του; το έχουν πει οι ίδιοι κατά καιρούς..

Στην τελική στ αρχίδια μου αν ένας παίκτης είναι 20, 25, 30 χρονών. Ένα γαμημένο νούμερο είναι. Στ αρχίδια μου και αν είναι έλληνας ή από το κατάρ. Αυτό που θέλω είναι όποιος παίζει για τον ΠΑΟΚ να ιδρώνει την φανέλα και να ξέρει λίγο μπάσκετ.
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
καταρχην.......the kingofnothing μαλλον πρεπει να αλλαξεις το ονομα σου και να το πεις theTROLLofnothing αφου στο τρολαρισμα εισαι ασσος!βεβαια το σχολιο σου μου θυμιζει κατι "δημοσιογραφους" που πιανονται απο μια λεξη καποιου για να πουν αυτο που θελουν παρολο που ο αλλος ελεγε κατι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο......ο πρετεντερης εχει κανει ΣΧΟΛΗ!

blackbird θα γραψω 2-3 πραγματακια σε αυτα που ειπες γιατι αλλιως θα γραφω 2 μερες και θα αγανακτησουν εδω μεσα και δικιο θα εχουν........οσον αφορα τον γιαννακιδη.....δεν λεει ΚΑΝΕΙΣ οτι ειναι παικταρας......αλλα ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ λυση για 2ος σουτινγκ γκαρντ.....και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ......ποιοι πηραν την θεση του οταν τον εδιωξαν;θεοδωρακος-νικολοπουλος-βουτσιτσεβιτς-σιναντινοβιτς!δηλαδη η εναλλακτικη του μαρκοπουλου ηταν ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ-ΠΑΝΑΘΛΙΑ και οποιος πει το αντιθετο να ασχοληθει καλυτερα με αλλο αθλημα!
Ο αποστολιδης ΩΣ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ ειναι πολυ καλυτερος απο τον τσοχλα.....και ως γνωστον το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ προβλημα του ΠΑΟΚ στα χρονια του μαρκοπουλου ειναι ο πλει μεικερ(με εξαιρεση την χρονια κουπερ)......και το πιο σημαντικο.....ΠΟΙΟ το οφελος απο την εκδιωξη του αποστολιδη και το φυγε εσυ-ελα εσυ που ακολουθησε καθε χρονο;
Δεν θα αναφερθω σε αλλους γιατι θα νυχτωσουμε απλα ενα γενικο.......μιλαμε για ευκαιριες,αποτελεσματα,αμπαλους μπλα μπλα μπλα.....ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παραδειγμα απο τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στον μπασκετικο χαρτη μεχρι τα 29, δεν υπαρχει!Και το παραδειγμα του σκορδιλη ηταν ακριβως το ιδιο.......ανυπαρκτος,περυσι τον δουλεψε ο σφαιροπουλος και φετος ο βετουλας του εδωσε χρονο και εμπιστοσυνη και εκανε πολυ καλη χρονια.......
Το κακο ειναι οτι πολλοι εχουν στο μυαλο τους τα ταλεντα με την παλια εννοια.....αυτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....γενικα ταλεντα ειναι απειροελαχιστα......τωρα αυτα τα παιδια ξερουν 2 πραγματα και οσο παιζουν και τους δινουν ρολο τοσο παιζουν καλυτερα......θεμα δουλειας ειναι πλεον και οχι ταλεντου....οποιοι θελουν ας το καταλαβουν!
Οπως ειπα.....οι αγραβανης-παπαπετρου και λοιποι μικροι του γαυρου θα ξεχνουσαν το χρωμα της μπαλας του μπασκετ αν πηγαινε ο μαρκοπουλος εκεινη την ημερα(20/10/2014) στον γαυρο....τωρα ηταν τυχεροι γιατι πηγε ο σφαιροπουλος τους εδωσε ευκαιριες και εμπιστοσυνη και εχουν βγει στο προσκηνιο για τα καλα......αντιστροφα (για να λεμε και τα καλα) ο μαργαριτης αν δεν του εδινε την ευκαιρια ο μαρκοπουλος θα ηταν ακομα στην Α2 και πιθανον να εκλεινε εκει την καριερα του!
Οσον αφορα τους ελληνες και πιτσιρικαδες δεν ειναι θεμα κολληματος......αλλα η εναλλακτικη ποια ειναι;ειναι πολλοι ξενοι και 35αρηδες.......δηλαδη λογικη ραβε-ξηλωνε καθε χρονο ή καθε 2ο χρονο......επι μαρκοπουλου 6 χρονια δεν εχουμε καταφερει να φτιαξουμε εναν κορμο παικτων εστω και για δευτερους-παγκιτες(γιαννακιδης-αποστολιδης κτλ).......αυτο εγω το θεωρω ΤΡΑΓΙΚΟ για εναν προπονητη που ειναι 6 συνεχομενα χρονια σε μια ομαδα.....ενταξει βασικο κορμο δεν μπορεις να φτιαξεις λογω οικονομικων αλλα φτιαξε κορμο ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ(οι οποιοι μπορει να εξελιχθουν και σε βασικοι οπως ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ) αντι να παιρνεις κατι σερβακια του κωλου γαμω τον διαολο μου!

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
καταρχην.......the kingofnothing μαλλον πρεπει να αλλαξεις το ονομα σου και να το πεις theTROLLofnothing αφου στο τρολαρισμα εισαι ασσος!βεβαια το σχολιο σου μου θυμιζει κατι "δημοσιογραφους" που πιανονται απο μια λεξη καποιου για να πουν αυτο που θελουν παρολο που ο αλλος ελεγε κατι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο......ο πρετεντερης εχει κανει ΣΧΟΛΗ!

δεν είναι τρόλινγκ ρε παππού, τα δικά σου λόγια χρησιμοποιώ. έγραψες σε άλλο θρεντ "την περσινή ομάδα χαιρόσουν να τη βλέπεις", ε δε φταίω εγώ αν είσαι ένα βήμα πριν τη σχιζοφρένεια

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
δεν καταλαβα......αμφισβητεις οτι την χαιρομουν;ενα ελαχιστο δειγμα γιατι υπαρχουν πολυ περισσοτερα

22/5/2014
"ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!"

15/5/2014
"Αυτη η ομαδα με εχει συγκινησει πραγματικα!"

8/5/2014
"Δεν θα σταματησω να λεω ΜΠΡΑΒΟ στην φετινη ομαδα....στα λιονταρια μας!"

31/3/2014
"οπως ειπαν και οι πιο πανω αυτη η ομαδα παιζει με φοβερο παθος και δεν παρατει τιποτα.....ειναι κριμα που ο κοσμος της γυριζει την πλατη"

22/3/2014
"Ας το καταλαβουν ΟΛΟΙ οι ΠΑΟΚτσηδες....υπαρχουν τα γατακια του ποδοσφαιρου και τα λιονταρια του μπασκετ!Οι πολλοι ας πηγαινουν στα γατακια και αυτοι που ξερουν και αναγνωριζουν στο μπασκετ!"

15/3/2014
"Η ομαδα παει καλα και παλευει απιστευτα.....με στηριξη μπορει να παει καλα και στα πλει οφ!"

30/11/2013
"Δεν θα σταματησω να το λεω φετος.......ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!"

19/11/2013
"ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!"

27/11/2013
"ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ(ΜΟΝΑΧΙΚΑ) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!"

17/11/2013
"και παλι ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που παιζουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!"

6/11/2013
"απο φετος δειχνει μια αλλαγη φιλοσοφιας(οχι οσο θα επρεπε) και ελπιζω να συνεχιστει αυτο γιατι μονο ετσι θα υπαρχει συνεχεια,σταθεροτητα και θα εχεις ΟΜΑΔΑ!"