Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Ερπετιάρης Κυριακή 7/6/15 ώρα 18:00 (NS2 & NS2 HD)  (Read 977 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Δεν εχουμε απαιτησεις ακριβως γι'αυτο τον λογο που εγραψες......αλλα αλλο αυτο και αλλο να κρινεις τα σκατα που εχει ο αλλος στο κεφαλι του!

Offline savage republic

• Βασικός
Στηρίζουν ελάχιστοι, έχει πολύ χαμηλό μπάτζετ, πληρώνει με το άρθρο 99 τα γαμησιάτικα του παντελονάτου κι εσείς κράζετε; Δεν πάτε καθόλου καλά. 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
pappou η περισυνή ομάδα βασίστηκε στο λαχείο κούπερ και στην καλή χημεία/ισορροπία του υλικού. Όμως φαίνεται ότι παραήταν καλοί οι παίχτες
για τα δεδομένα τα δικά μας και για αυτό οι περισσότεροι την κάνανε για αλλες πολιτείες με πολύ περισσότερα λεφτά. Έτσι σίγουρα δεν χτίζεις για το μέλλον. Η προτασή σου φαινομενικά δεν ακούγεται άσχημη απλά όποιο ταλέντο και να προωθήσουμε ..... θα μας το πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί όπως πχ τον κόνιαρη.
Όταν κάποια στιγμή μπορέσουμε να σταθούμε καλύτερα στα πόδια μας οικονομικά τότε το ξανασυζητάμε. Έως τότε άποψη μου είναι ό,τι η παρούσα διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό παρά την πολύ μικρή συμπαράσταση του κόσμου που όταν δεί πάλι πανηγύρι τότε ίσως ξανάρθει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
capri δεν θελω να πλατιασω και να κουρασουμε θα γραψω μονο ενα πραγμα......ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ οτι ο κονιαρης (μιας και τον ανεφερες) πριν τα 22 δεν θα επαιζε πανω απο 3 λεπτα οπως συμβαινει και τωρα με τον λιαπη.....οπως ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν εκεινη την ευλογημενη μερα τον αφηναμε να παει στον γαυρο(γαμω την καταδικη μου) κατι αγραβανηδες,παπαπετρου και κατσιβεληδες θα ειχαν ξεχασει το χρωμα της μπαλας!!!35 λεπτα θα επαιζαν σπανουλης και πριντεζης!!ο δε σλουκας κανα 10λεπτο το πολυ!!!!

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Έχει πλάκα πάντως που κατακρίνουμε τόσο πολύ μια ομάδα που παλεύει ολομόναχη απέναντι σε όλους και μάλιστα μετά από νικηφόρο ματς..
Πέρα από τα όσα είπε ο biv που συμφωνώ, να προσθέσω ότι σε πολλές περιπτώσεις έβγαινε μαρκάρισμα Δέδα-Βεζένκοφ το οποίο αν συνεχιστεί θα το πληρώσουμε, αφού ο μπόμπερ μας δεν είναι για να παίζει άμυνα ούτε στο Ποσειδώνιο.. επίσης, ναι πολλά τα τρίποντα αλλά πρώτον μας τα έδωσε ο πριχτης ή πωςτονλενε αυτόν τον πουθενά παίκτη-προπονητή που έχουν και το πλήρωσε και δεν τον χάλασε και καθόλου, και δεύτερον, αυτά βγήκαν μετά από ψυχωμένες άμυνες που έδωσαν και το μομέντουμ. Μεγάλη η διαφορά στο πώς σουτάραμε πριν την 4η περίοδο και κατά την διάρκειά της. Τέλος, εγώ προσωπικά κρατάω ένα ακόμα come back όπου η ομάδα έδειξε αρχίδια κι ας μην έπαιξε καλό μπασκετ. Αυτό μετράει πιο πολύ σ αυτά τα παιχνίδια.

Παππού επειδή δεν θέλω να πιστέψω ότι κατηγορείς τον Μαρκόπουλο επειδή τραυματίστηκε ο Τζούτζου, μπορείς να μας πεις γιατί τον βρίζεις που έβαλε στην αποστολή έναν πιτσιρικά; (Χονδρογιάννης νομίζω)

Μερικές σκέψεις περί "συνταξιοδοτήσεων": Έτσι όπως έχουν καταντήσει το μπασκετ, με παίχτες γυρολόγους και συμβόλαια 1 μήνα, εγώ γουστάρω που έχουμε παίκτες που θα κλείσουν εδώ την καριέρα τους και παίζουν χρόνια στην ομάδα γιατί γουστάρουν που παίζουν για τον ΠΑΟΚ. Πέρα απ'το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια που είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας των -όποιων- επιτυχιών έχει καταφέρει αυτή η ομάδα, ας κοιτάξουμε τι κενό έχει αφήσει πίσω του ο Μπίδης αλλά και πόσες φορές έχει ξεκολλήσει την ομάδα ο Δέδας. 'Ετσι όπως το βλέπω εγώ, με τα σημερινά δεδομένα, ή θα έχουμε νεαρούς όπως ο Τσαϊρέλης που έχουν ταλέντο και περιθώρια εξέλιξης αλλά μετά από 1-2 χρονιές θα κατεβαίνουν αθηνα, ή νεαρούς παίκτες της σειράς, όπως ο Σαλούστρος που έχουν χτυπήσει ταβάνι στα 24 τους και είναι παντελώς ανίκανοι να σκοράρουν (αναπολούμε τον Κασελάκη ρε, αν είναι δυνατόν) ή 30άρηδες έμπειρους που ξέρουν τα βασικά και αντέχουν την φανέλα.

Συγκεκριμένα για τον Μαργαρίτη, πέρα απ'το λογικό της υπόθεσης, αφού για να χτυπήσεις μια καλύτερη πρόταση οικονομικά προφανώς και θα προσφέρεις διάρκεια συμβολαίου, το αξίζει 1000% το νέο συμβόλαιο και εύχομαι να τον βλέπω σε 10 χρόνια στα επίσημα όπως τώρα τον Γιαννούλη και να λέω "να ένα δικό μας παιδί ρε". Σε αντίθετη περίπτωση θα είχε πολλή φάση να έβλεπα πόσοι θα έκραζαν τον Μπάνε που άφησε τον παίχτη να πάει στο χανουμι και τώρα μας πειράζουν τα 3 χρόνια.  :'( 13 χρόνια έπρεπε να υπογράψει ρε η ΨΥΧΑΡΑ, μακάρι να είχαμε 12 τέτοιους 35άρηδες

never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
την περσινη ομαδα χαιροσουν να την βλεπεις

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline bane

• Αλλαγή
παντως εγω απαιτησεις εχω ακομη και απο το ψυγειο μου να παγωνει καλα τις μπυρες οχι αν θα εχω απο τον μπασκετικο ΠΑΟΚ .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ