Το συνεχίζω γιατί γουστάρω μπασκετική συζήτηση. Κατ' αρχήν, για σιναντινοβιτς, βουτσισεβιτς έχεις απόλυτο δίκιο, ακατανόητες κινήσεις και πεταμένα λεφτά. Για τους παίκτες που αναφέρεις τι να πω. Δες τι καριέρα έκαναν μετά τον ΠΑΟΚ και πες μου ότι άξιζαν παραπάνω ευκαιρίες.
Ο γιαννακίδης πχ που συμπαθώ και βασικός ήταν και καλή χρονιά έκανε το 10-11 (παίζει να ήταν και αρχηγός), αλλά την επόμενη σεζόν που ήταν η μεγάλη του ευκαιρία ήταν μετριότατος και από τότε βολοδέρνει σε κάτι κόροιβους.. ο αποστολίδης πιτσιρίκι;; σοβαρά τώρα;; δεν θεωρώ ότι είναι καν καλύτερος του τσόχλα.. είπες και τον σαλούστρο αμούστακο, 24 χρονών γομάρι, μια χαρά βασικότατος είναι όμως κι αυτός. ο παπαντωνίου τι έκανε φέτος στην αεκ; όλη τη χρονιά άσσο έψαχναν.. καλά για τον καλλέ και το υστερόγραφο δεν έχω λόγια, σκέτο κλάμα. Ο λιάπης σύμφωνοι, αξίζει περισσότερο χρόνο και εμπιστοσύνη, για τον κωττα ομως μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν έχει δείξει ότι αξίζει κάτι παραπάνω από αυτό που παίρνει.. με εξαίρεση ένα φοβερό καλάθι μέσα στους ρώσους, σε όλες τις συμμετοχές του είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Από παίκτες που εκ του αποτελέσματος κάναμε λάθος που τους αφήσαμε να φύγουν μου έρχονται στο μυαλό ο παππάς και ο κριστμας.
Δηλαδή προτιμούσες ο μαργαρίτης να πάει στην αεκ. οκ.
Ο μαρκόπουλος προφανώς και κάνει λάθη και έχει κολλήματα όπως όλοι οι προπονητές αλλά μήπως αυτο με το "ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ" να το σκεφτείς λίγο και εσύ; μόνο που δεν τον έχεις κατηγορήσει γιατί δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο.. υμνείς μάλιστα την περσινή ομάδα, ενώ η φετινή έχει πετύχει περισσότερα και με πολύ πιο αντίξοες συνθήκες! πωτς γενεν ατο; τέλος, έχεις σκεφτεί ποτέ πως ένας απ'τους λόγους που παίκτες νεαρής ηλικίας όπως οι σαλουστρος, τσαιρελης, μπογρης, κασελακης κλπ έρχονται γιατί θέλουν να δουλέψουν μαζί του; το έχουν πει οι ίδιοι κατά καιρούς..
Στην τελική στ αρχίδια μου αν ένας παίκτης είναι 20, 25, 30 χρονών. Ένα γαμημένο νούμερο είναι. Στ αρχίδια μου και αν είναι έλληνας ή από το κατάρ. Αυτό που θέλω είναι όποιος παίζει για τον ΠΑΟΚ να ιδρώνει την φανέλα και να ξέρει λίγο μπάσκετ.