Author Topic: βαζελος - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 08/03/15 ώρα 16:30 novasports3  (Read 861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline savage republic

• Βασικός
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Για το γοητρο.

Και τις μανουλες των βαζελων.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΜΠΑΘΑΝΑΪΚΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline bozik

• Αλλαγή
Μετα αν δεν μας παει το αποτελεσμα θα φταιει η παναγια και εμεις θα την βριζουμε...
α ρε πουσταριο παπατζη γαμο τον βαζελο σου βαρδινογιαννοπαιδο

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείτε τόσο μεγάλο θέμα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει χωρίς τον Κάτσε επτά αγωνιστικές...", είπε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να αφήσει τον Αλβανό μέσο εκτός του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ας θυμηθούμε τα ματς που δεν έπαιξε ο Κάτσε
ΠΑΟΚ - Καλλονή 1-1 (1η αγωνιστική)
Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 1-0 (Κύπελλο)
Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 1-1 (Europa League)
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-0 (11η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0 (19η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-2 (21η αγωνιστική)
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 (22η αγωνιστική)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline george4

• Αλλαγή
για το μπασκετ ειναι αυτο το θεμα
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline bozik

• Αλλαγή
σι πεις εμενα μπασκετ  :'( :'( :'(

για μπαλα δεν βρισκω τοπικ..ανοιξε george
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ελλάδα ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
γελοία χώρα, γελοίο πρωτάθλημα. κάντε τον τελικό των πούστηδων και μην μας ζαλίζετε τα αρχίδια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
χρονια τωρα capri......για πες για εμας που δεν το ειδαμε......διαιτησια all time classic φανταζομαι ε;
εν τω μεταξυ επειδη ο βαζελος απο περυσι ειναι για τον πουτσο τον πανε καροτσακι και γινονται ολο πιο ακραια και γελοια πραγματα!

Υ.Γ. θελω πολυ να μαθω απο που ψωνιζουμε σερβακια στυλ βουτσιτσεβιτς και σιναντινοβιτς!

Offline savage republic

• Βασικός
1ον) Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο δεκάλεπτο αντί να είμαστε στο +10, πήγαμε ισόπαλοι.
2ον) Δημήτρη Διαμαντίδη, πάρτους απ' το χέρι και πέστους να μην σου δίνουν φάουλ κάθε που παίρνεις τη μπάλα. Ξεφτυλίζεσαι κι εσύ.
3ον) Ακόμα και με 80-20 διαιτησία, κρατήσαμε τη διαφορά. Αν είχαμε έναν/δύο παίκτες ακόμα και δε χάναμε κάτι αστεία ματς στην Πελοπόννησο και με λήκι, θα μας χρησίμευε.
4ον) Θέλω εκδίκηση στα πλέυ οφ.

ΥΓ: Παππού, μιλάμε για σημεία και τέρατα. Απίστευτες καταστάσεις. Γελάνε κι οι πέτρες.

Offline bozik

• Αλλαγή
γελοία χώρα, γελοίο πρωτάθλημα. κάντε τον τελικό των πούστηδων και μην μας ζαλίζετε τα αρχίδια

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
σμρ πηγα οακα να δω το ματς...

εφυγα απο το κλειστο κ απορουσα αν οι βαζελοι στο μπασκετ εχουν καταντησει πιο προβατα απο τους γαυρους στη μπαλα... μονο που δε μιλουσαν για σφαγη τους...οπως μου φανηκε εμενα μεσα απο το γηπεδο αν δεν ματωνε δικος μας δεν επαιρνε φαουλ...

για τις δυο τεχνικες ποινες τι ναπεις... αν εδιναν αυτες τις τεχνικες ποινες σαν του τσοχλα κ του δεδα στον μεγιστο θρι ντι (γαμω τη μανα του) αυτος επρεπε να αποβαλλεται χωρις να κανει κανενα φαουλ και μονο απο τεχνικες ποινες... ψοφο σε οτι αγαπανε τα κορακια που μας επαιξαν σμρ..

αληθεια.. αυτη η θυρα 13 Βορρα που βρισκεται??

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Καμια εκπληξη, κλασικα δινανε ενα χερακι στα βαζελια οταν το χρειαζονταν.

Εχουμε βελτιωθει αρκετα στη ρακετα και σημερα μπηκαν και περισσοτερα τριποντα. Μπορουμε ακομα την τριτη θεση.

Οι βαζελοι ειναι γαυροι χωρις τιτλους ή οι γαυροι ειναι βαζελοι με τιτλους, οπως το δει κανεις.

Η θ13 βορρά είναι στο Σβάλμπαρντ, κοντά στο όριο του πολικού κύκλου.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline EIMAI PSIXAKIAS

• Κερκίδα
  • *
και εγω καισαρα......αηδιασα....ότι εχει ο γαυρος στη μπαλα εχουν αυτοι στο μπάσκετ.......οσο για τη θυρα 13 βορρα τσεκαρε τους στα σαιτς και στο φβ....ιδιως στις σερρες εγριξα με αυτά που ειδα...κοιμούνται εκει πανω;

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
Μονο κοιμούνται φιλε? Τον ύπνο του δικαιου λέμε... Δε φτάνει που έμειναν πάνω κάτω μονο οι ff να κρατάνε τα προσχήματα στη χειρότερη κρίση που έχει περάσει ποτε ο οπαδικος ΠΑΟΚ,θα αρχίσουμε να τους κράζουμε κιόλας (ένα κομμάτι τους τελοσπάντων) επειδή οι βάζελοι του βορρά (ήμαρτον) δείχνουν γαμάωταo στα fb και στα sites (ήμαρτον). Και από την άλλη να το πάρεις οι εποχές,δυστυχώς η ευτυχώς, έχουν αλλάξει, δεν μπορείς να περιμένεις από πόλεις όπως η βέροια,σέρρες,κιλκίς κλπ τα ίδια με πριν από 20 χρονια όταν ο άλλος έχει τον προσωπικό του ασφαλίτη έξω από το σπίτι περιμένοντας να μπει μέσα.Δεν ξέρω εγώ θα ντρεπόμουν να κράξω αυτούς που ήταν πολωνια στο basket η τραβιόντουσαν μέσω τουρκίας στη μυτιλήνη
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH