Author Topic: Βεροια - Π.Α.Ο.Κ. Σαβ 21/2/2015 - 19.30 (NS1)  (Read 912 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Απ: Βεροια - Π.Α.Ο.Κ. Σαβ 21/2/2015 - 19.30 (NS1)
« Reply #20 on: February 22, 2015, 23:01:28 »
Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ή να λυπηθω που νθκησαμε χθες. Κατι μεσα μου με χαλαει πολυ, σρην χθεσινη νικη. Ισως θα επρεπε να πονεσιυμε τωρα, ελπιζοντας οτι θα πεσουν οι μασκες και θα αλλαξει κατι στο μελλον. Το να μεινουμε εκτος πλει οφ, ειναι αφενος καταστροφη. Ισως ομως να γινει και το εναυσμα να κοπουν κεφαλια στην παε και να δουμε μετεπειτα ασπρη μερα... Του πουστη, δεν θα ςξοργιστει ο χοσαδας; οσο βγαινουμε Ευρωπη, επαναπαυεται χειροτερα μου φαινεται... Δεν ξερω, ολα ειναι πολυ συγκεχυμενα...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #21 on: February 22, 2015, 23:20:06 »
Ποση αγωνιστικη σφαλιαρα ακομα να φαμε, τα τελευταια χρονια δεν τις προλαβαινουμε. Αν δεν ξυπνας οταν σε γαμανε, σιγα μην ξυπνησεις οταν απλα στον ακουμπανε. Βεβαια, εστω κι ετσι η φετινη παε ειναι πιο σοβαρη απο την περσινη και την προπερσινη, απλα πιο μιζερη.

Τιμη και δοξα στο δεξι μπακ της Βεροιας που παραλιγο να εξασφαλισει μεταγραφη για τον Σκονδρα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #22 on: February 23, 2015, 00:00:50 »
Εγώ πάντως δεν είδα και καμιά εμφανισάρα στην βέροια. Πολύ γιόμα, διώξιμο στο κουτουρού και 3 παίκτες μπροστά που ξέρουν μπάλα και κάνανε τα βασικά. Περέιρα δηλαδή κρατουσε μπαλα, έπαιρνε κανένα φάουλ και χτυπούσε πολύ επικίνδυνα στημένα, έβαλε και γκολακι αντί κλάους που μονίμως πατάει την μπάλα και την χάνει, δεν κερδίζει ουτε πλάγιο άουτ κάνει και πόσα επιθετικά φάουλ, ο γκολάσα στην θέση του κοντού κι αυτός καλός αλλά στην τελική προσπάθεια γκολ δεν βάζει ούτε σε άδειο τέρμα και μακ ο γνωστός, μπουκαδώρος επικίνδυνος ανά πάσα στιγμή για την αντίπαλη άμυνα. Ο νομπόα καλός αλλά κι αυτός έκανε αρκετά λάθη, αλλά στο κέντρο ξέρει μπάλα ο άνθρωπος, στις 10 μαλακίες θα κάνει 3-4 σωστά στο παιχνίδι. Κάτσε μέτριος, παπαγιανόπουλος δεν μπορεί να κριθεί, στόπερ είναι ο άνθρωπος, λίγα πράγματα από μπάλα πάντως και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Ελπίζω να μην τον ξαναδούμε σε εκείνη την θέση γιατί στην ανάπτυξη της ομάδας δεν μπορεί να συμμετέχει. Πίσω η άμυνα αστεία, ο κωνσταντινίδης νομίζω δεν κάνει όχι για ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορεί να σταθεί στην α΄ εθνική. Γατί με όλη τη σημασία της λέξης. Βίτορ καλύτερος από ρικάρντο κόστα, επικίνδυνος μερικές ο φορές ο ακριβός πορτογάλος. Σκόνδρας πίσω εκτός τόπου και χρόνου μπροστά δεν τον υπολόγιζαν και έκανε ζημιά. Ιτάνζ το γκολ πιανόταν νομίζω, αλλά εντάξυ δεν μπορείς να τον πεις γιατί το έφαγε, το έκανε καλά ο ποντιοσουηδοιταλορουμάνος.
Μέσες άκρες φάνηκε ότι κλάους και περέιρα στην ενδεκάδα δεν χωράνε,γιατί αναγκαστηκά πάει ένας στην γραμμή και κανεις τους δεν είναι για εκεί, έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου η χρησιμοποίηση κοντού αντί γκολάσα και χωρίς τζιόλη μαντούρο δεν υπάρχει άλλος σοβαρός αμυντικός μέσος και παίζει μαζί με νομπόα κατσε στο κέντρο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ