Απίστευτο ματς από όλη την ομάδα. Εκπληκτική άμυνα από όλους με αποκορύφωμα τον Κάρτερ και τον Σαλούστρο που εκμηδένισε τον Διαμαντίδη, ο οποίος το έπαιζε νταής γιατί κάποιος τον πήδηξε αγωνιστικά και παρακαλούσε τα κοράκια να μην τον ακουμπάνε.
Μαργαρίτης απίστευτη εμφάνιση και πολύ πάθος, Λάνγκφορντ τρομερά βελτιωμένος εδώ και καιρό βοηθάει πάρα πολύ.
Ένα αρνητικό έχω να πω για σήμερα. Η ομάδα και κυρίως οι άσοι της (Όντουμ,Μπρέμερ,Τσόχλας) είχαν τρομερό πρόβλημα να παίξουν το pick'n'roll. Βγαίνανε συνεχώς 2 του βάζελου να πιέσουν στην περιφέρεια και ποτέ μα ποτέ δεν πέρασε ένας άσος μας την μπάλα μέσα, η μπάλα πάντα έσπαγε σε διπλανό.Θέλω να πω ότι με Κούπερ π.χ. θα βγαίνανε τουλάχιστον 10 pick εύκολα. Όμως, ακόμα κι έτσι, πάρα πολλές φορές η ομάδα δημιούργησε μις ματς στην επίθεση (π.χ. ο Σλότερ χρεώθηκε 4 φάουλ σε 4 φάσεις που έκλεινε 2 κεφάλια ψηλότερο παίχτη δικό μας).
Μπήκαν και 1-2 τρίποντα εκεί που έπρεπε, Σούλης είχε διαβάσει απόλυτα το ματς και ξεφτίλισε τον Ιβάνοβιτς στην κυριολεξία.
Βέβαια, προφανώς και δε θα είναι κάθε ματς με βάζελο έτσι, παίξαν και με Μακάμπι αυτοί προχθές, μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η πούτσα ήταν Βουλγάρικη και σκληρή.Και πρέπει να παραμείνει και για το επόμενο ματς με ίδια προσέλευση με το χανούμι αντίπαλο, που είναι πολύ δύσκολο ματς.
Θετική η προσέλευση του κόσμου, εγώ ψιλοψόφια την άκουσα την κερκίδα (ίσως κάνω λάθος), ούτε ένα ξέσπασμα, κάτι.. που να χάναμε κιόλας..
Ευτυχώς δεν είχαμε ηλίθιες ρίψεις ή τίποτα τέτοιο αχρείαστο και μπράβο.
Εκδίκηση για το κλεμμένο διπλό στο ΟΑΚΑ τότε με Μάρσαλ με τρομερή απόδοση Δεμερτζή (ρεκόρ καριέρας 9 πόντων) και ο πουσταράς ο Διαμαντίδης πήρε μούφα φάουλ κάνοντας τον νεκρό. Και πόσα άλλα σπόρια.
Εκδίκηση για την περσινή αμίμητη σφαγή στα 2 ματς του ΟΑΚΑ στα playoff, ειδικά στο 1ο ματς που τους ξεφτιλίσαμε και νταηλίκι τα κοράκια τους το δώσανε.
Εκδίκηση για το ματς που κατέβηκαμε με 5 παίχτες στο ΟΑΚΑ, επειδή κάναν απεργία όλοι οι Έλληνες του πρωταθλήματος εκτός από τους πούστηδες του βάζελου και του γαύρου, και ο βάζελος δε σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ. Σκόραρε κατά ριπάς στο τελευταίο δεκάλεπτο ο πούστης ο Διαμαντίδης το καλό παιδί σε ένα ματς παρωδία στο οποίο κάναμε σύνολο 10 φάουλ..