Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - κηφισια Σάββατο 13/12/14 ώρα 17:00 novasports2  (Read 526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
3 ματς ΦΩΤΙΑ!αυτο,μετα με μπουντσνοστ για την 2η θεση στον ομιλο και τελευταιο ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ με βαζελια!
εδω θα δειξουμε τι μπορουμε να κανουμε.....σημαντικο παντως ειναι απο αυτο το ματς ο κοσμος να βρεθει κοντα στην ομαδα ΚΑΙ για να ΝΤΟΠΑΡΕΙ την ομαδα ενοψει ημιτελικου!

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω παππού , αλλά μετά το ματς με την ventspils , νομίζω πως θα κάνουμε 3 φλόκους.
ελπίζω να βγω ψεύτης ,  αλλά προχθές απογοητεύτηκα

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
εγω εχω απογοητευθει πολυ πριν το προχθες που λες εσυ οποτε δεν με απογοητευεις.....και πιο συγκεκριμενα απο το τελος καλοκαιριου......περυσι πιστεψα οτι κατι αρχισε να αλλαζει αλλα δυστυχως.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
βουγιουκας ελευθερος απο γαλατα.. καλη προσθηκη νομιζω, παππου τι λες;

λογικα θα παιζει κ με βαζελο

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
παικτες βρισκεις λεφτα ομως που θα βρεις;
κατα την γνωμη μου επειδη εχουμε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ μετα απο 15 χρονια να παρουμε το κυπελο πρεπει να παει η διοικηση και να ζητησει βοηθεια απο τον σαββιδη......ο ιδιος ειχε πει στον γερο πως οτι θελεις ζητησε το μου......να πανε και να παρουν 2 παικτες......και δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε τοσο 5αρι οσο 4αρι....βασικα χρειαζομαστε παικτες σε ολες τις θεσεις καθως παντου εχουμε μισες λυσεις αλλα στο 4 ποναμε πιο πολυ......εκει θελαμε τον ΦΑΓΙΕ οπως ελεγα ολο το καλοκαιρι που γαμαει.....για οσους δεν εχουν "εικονα" να το κανω πιο κατανοητο....θελουμε εναν παικτη τυπου ΝΤΟΖΙΕΡ.......
βεβαια οτι και να λεμε αν δεν ζητησουν βοηθεια απο τον σαββιδη οπως ειπα τοτε το κυπελο θα γινει μια ΧΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και η ευθυνη θα ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ του γερου!

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε παππού, είναι και οι ισορροπίες. Είπαμε, μετά από τόσα παρακάλια έβαλε πέρυσι 200 χιλιάρικα. Πόσο κάτω να πέσει ο Μπάνε και να παρακαλάει διαρκώς; Ντροπή, μόνο που το συζητάμε. Έχουνε για μένα όλοι τους (και ο γέρος) άφεση αμαρτιών όσο είναι σ' αυτή τη θέση.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
παππού άμα είναι να βοηθήσει ο σαββίδης το πολύ πολύ να φέρει κανέναν παπαγιαννόπουλο του μπάσκετ.

υ.γ ντόζιερ θέλουμε ...μαζί σου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Ελα ιβαν,μπανε εδω,ακουει?

-Ντα

Λοιπον ακου θελω 2-3 παιχτες που να κανουν τη διαφορα για να χτυπησω το κυπελλο με βαζελο.

-Τι ειν'αυτα που λες ρε μπλιατ τρελαθηκες?

Μα ρε ιβαν εσυ ειχες πει οτι θελουμε εισαι δω διπλα μας.

-χαχαχαχα μα σε καλο σου,λοιπον χορατατζη με εψησες,αυριο πρωι σου στελνω Hacobo,ειναι ψιλο παιδι θα σε βοηθησει,στο κατω κατω πρεπει να βγαλει καπως και αυτος τα λεφτα του ολοι πισω μας τον στελνουν.

Μα...

-Ντεν εχει μα με ευχαρισεις απο κοντα

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!

Απο το live που παρακολουθησα επαιξαν σχεδον ολοι καλα......4 παικτες με διψηφιο αριθμο ποντων!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
πρέπει να τανε η καλύτερη φετινή εμφάνιση. Φαίνεται να μπαίνει κ ο μπρέμερ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΙΑΚΟ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Εξαιρετική η ομάδα, Μπρέμερ και Κακαρούδης μού έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Αυτή η ομάδα ξεκούραστη άνετα βγαίνει τρίτη και φυσικά χτυπάει το σίχαμα για να πάει τελικό.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline agraf

• Αλλαγή
Αυτός ο Μπέμερ μοιάζει να είναι καλή προσθήκη. Μακάρι.
Την άλλη Δευτέρα ξεσηκώστε όσους ΠΑΟΚτσήδες μπορείτε. Μήπως και τα καταφέρουμε και πάμε τελικό.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
πολύ καλή εμφάνιση . Η ομάδα έδειξε μεταμορφωμένη από την τετάρτη
Αν είχαμε έναν καλό άσσο να περνάει την μπάλα στους ψηλούς όταν πρέπει, θα ήταν όλα οκ.
Μπράβο , συνεχίζουμε.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
χθες πάντως ήταν καλύτερα από κόσμο

λέω εγώ τώρα
η ομάδα πάντως ήταν πολύ καλύτερη