Απογοήτευση... Ναι, αλλα για ποιο πράγμα?
Ο άλλος προφανώς είχε την απαίτηση ο ΠΑΟΚ του Tzandari και του Κίτσιου να περάσει στους 32 του UEFA. Και ρωτάει να του πούμε τι έφταιξε...
Εγώ λέω υπέρβαση ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα αυτό το υλικό.
Ο άλλος βάζει γράφημα που λέει το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεται. Αλλα στα παπάρια του. Την 13η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έχει παίξει φέτος 12 αγώνες (λόγω τις αναβολής) και δεν δίνει σημασία στο σημαντικότερο σημείο του γραφήματος του, ότι είναι +5 από τα ίδια mats πέρσι. Επίσης αδιαφορεί ότι η αντιστροφη μέτρηση για τον stevens άρχισε από τον Ιανουάριο δηλαδή όταν έγινε ουσία το +5 και άρχισαν οι σφαλιάρες από γαύρο και πλατανια...
Να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη. Μόλις πέσουμε από την πρώτη θέση, ο τσομπάνης λέω θα φύγει. Θα πετάει η ομάδα φαντάζομαι...
Επειδή μας πρήξατε τα παπάρια με άγγελο, προ αγγέλου έγγραφα αυτά:
Υπό τις παρούσες συνθήκες το μονο που θα περίμενα από έναν προπονητή, είναι να ξεβρακώσει τις επιλογές της διοίκησις, επιδεικνύοντας το ταβάνι της ομάδας.
Ο Μπόλονι το έκανε αυτό, ο stevens με μονο διασυρμούς στα εκτος δεν το έκανε.
Ούτε καλύτερα είμαστε μετά τι φυγή stevens, ούτε χειρότερα.
Αυτά βλέπω να γίνονται φέτος. Ξεβράκωμα βλέπω εγώ φέτος. Αλλα είπαμε αφού είπε ο άγγελος δεν μιλάει για μεταγραφές, προφανώς ο κατσίκας είναι ο Νέστα...
Κι αντί να ακούς ένα γήπεδο να βρίζει τον ρώσο, ακούς εμείς για μια ζωή. Οι ίδιοι είναι που θα διώξουν κλωτσηδόν τον προπονητή.
άλλωστε φαίνεται κι εδώ μέσα... Τέσσερις φορες περισσότερα υβριστικά/ειρωνικά post έχει το τοπικ του αγγέλου από τον ρώσο
Και είναι και δικαιολογημένοι, αφού πιστεύουν ότι ο λόγος που δεν παίζεις με Νέστα και Μέσι είναι ο άγγελος.
Παρεμπιπτόντως σε αντίστοιχη κουβέντα για δηλώσεις υπέρ των παικτών περίπου ίδια περίοδο επί stevens αυτά έγγραφα:
Εντάξει αρχίζει να θυμίζει την κουβέντα για αναστασιάδη που έλεγε ότι έχει 4 φοβερά αμ χαφ το 2004...
Εγώ θεωρώ αυτονόητο ότι οι επιλογές παικτών ήταν της διοίκησης. Έχεις διαφορετική άποψη λόγω των δηλώσεων που λες; Δλδ είναι ηλίθιος και δεν θα προτιμούσε άλλο αμ χαφ από τζιώλη ή άλλο σεντερ μπακ από κατσουρ; Ή έστω έναν επιπλέον για όταν λείπουν.
Τέλος έχω απορία, τι θα έπρεπε ρε γεωλόγε να πει το καλοκαίρι ο στεφενες;
Δεν αναλαμβάνω γιατί προφανώς δεν μπορείς να πας για πρωτάθλημα;
Ή πρώτη δήλωση, να ξέρετε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα γιατί το υλικό είναι για γέλια;
Ισχύουν και σήμερα μέχρι κεραίας.
Ψαχτείτε κι άλλοι τι γράφατε πέρσι στην ίδια συζήτηση. Η και πρόπερσι σε αντίστοιχες.
Και εντάξει ένα forum είναι εδώ, δεν θα λύσουμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ προφανώς. Αλλα τουλάχιστον να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ και ποιος άθελα παίζει το παιχνίδι του, e αυτό το μπορούμε.
Εκτος φυσικά αν προτιμάτε να συζητάμε αν πρέπει να παίζει ο Μαντούρο κι ο Martens για να πάρουμε διηπειρωτικό...