Author Topic: Απολλων π. - Π.Α.Ο.Κ. 6 Δεκεμβρίου 2014 17:00 NS1&NS2  (Read 657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
https://www.youtube.com/watch?v=vqo_rqMc8NA&list=PLDE4F2C12FDEEE2D7&index=37

Μαζι με τον πιο τρελο ΠΑΟΚτση τον γιο μου και αλλους 20,30,40,50 οσοι ειναι τελοσπαντων γιατι ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ γαμω την πουτανα μου!!!!!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Θέλω νικη και selfie με γερο
Μη και δω κανα πανι γερο φύγε μας ντροπιαζεις :'(
Δυνατά θέλω κερκιδαρα

Offline savage republic

• Βασικός
ρέμπελ παππού γερά, φώναξε και πάρτους τα αυτιά. Διπλό!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
παππού με τη νίκη
Φωνή και ελπίζω η ομάδα να μην σε πληγώσει ( για τον πιτσιρικά πιο πολύ, εμείς είμαστε συνηθισμένοι)

Αιντεεεεεεεεεεεεεε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Offline bane

• Αλλαγή
σε νοιωθω παππου ,ξερεις τι ειναι να ερχεται στην πολη σου η ομαδα ,τοσα χλμ μακρια. απιστευτη καυλα. περιμενεις πως και πως.για ολα τα αδερφια εκτος θεσ/νικης και ειδικοτερα στις πιο μακρινες περιοχες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Θέλω νικη και selfie με γερο
Μη και δω κανα πανι γερο φύγε μας ντροπιαζεις :'(
Δυνατά θέλω κερκιδαρα

;D

Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Χώμα. Δεν είναι μόνο η απουσία Χαραλαμπίδη. Η ομάδα βγάζει κούραση και θολούρα, μάλλον από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
μολις γυρισα......παιδια η ομαδα ειναι τραγικη.....χωρις αρχη μεση και τελος πραγματικα.......δεν ειδα 1 επιθετικο συστημα,ενα ευκολο καλαθι........ο μαρκοπουλος στο 3ο δεκαλεπτο που μας ειχαν διαλυσει ειχε βαλει τα χερια στην μεση και κοιτουσε!δεν ειναι μονο το ροστερ......δεν υπαρχουν συστηματα.....ΟΛΑ ατομικες ενεργειες......αλλα πλεον η ομαδα εχει εμφανως προβλημα ψυχολογιας......

ο κοσμος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ(και αρκετος,πανω απο 100 νομιζω)......ο γιος μου επαθε πλακα......ριξαμε πολυ φωνη και καλυπταμε τους απολλωνιστες ακομα κι οταν κεριδιζανε 21 ποντους........κριμα για αυτον τον κοσμο που δεν του αξιζε τετοια εμφανιση!

Υ.Γ. θελω να ψαξω και θα επανελθω ποσα χρονια εχει να χασει ο ΠΑΟΚ απο τον απολλωνα στην πατρα......αν θυμαμαι καλα 1 στα 10 χρονια αλλα θα επανελθω!

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Απ' ότι κατάλαβα το 3ο δεκάλεπτο ηταν καθοριστικό!Στα θετικά η προσπάθεια στο τελος και η πόρωση με την ομάδα παιδιων οπως αυτό του παππού που ζουνε σε μακρινους νομούς ;)!αιντε τωρα ισως με μπρεμερ επελθει βελτιωση!Συνεχιζουμε ΠΑΟΚαρα μου!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τελικα ειχαμε χασει και προπερυσι στην παραταση........η αμεσως προηγουμενη ηττα ηταν το 2005(βεβαια ηταν 3-4 χρονια και στην Α2 ο απολλωνας)........τεσπα......
Rolas αυτη η κατασταση που ειδα εγω δεν διορθωνεται με εναν παικτη........χρειαζεται πινακακι και να σχεδιαστει κανενα συστημα.......ρε εσυ στα πρωτα 17 λεπτα του ματς ειχαμε βαλει 18 ποντους!απλα στο πρωτο ημιχρονο που ειμασταν ανυπαρκτοι επιθετικα παιζαμε καλη αμυνα κι ετσι δεν ειχαν ξεφυγει.....στο 3ο δεκαλεπτο που δεν παιζαμε ΟΥΤΕ αμυνα εκει ξεφυγαν.....και τα κορακια γαμηθηκαν λιγο αλλα σιγουρα δεν εφταιγε αυτο......οταν οι πρωτοι σου σκορερ ηταν οι λακνγφορντ και τσοχλας καταλαβαινεις τι γινεται......τελοσπαντων τι να λεμε.....θα προσπαθησω να σβησω απο την μνημη μου αυτο το ματς......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Το χουμε πει οτι η ομάδα μετά από το φουριόζικο ξεκίνημα περνάει κάμψη. Ήρθε η αναταραχή με τον Σούλη κ ο τραυματισμός του μπίδη κ το γλυκό έδεσε. Στο 1ο ημιχ η ομάδα ήταν κακή άλλα στην 3η περίοδο .... δεν υπήρχε καν στο γήπεδο. Σίγουρα φιλότιμη κ αξιέπαινη η προσπάθεια να το γυρίσουν άλλα από το -22 κ να μένει μία περίοδος......δύσκολα είναι. Κι έτσι ακόμη χρειάστηκε να μπεί ένα απίθανό 3π στην εκπνοή της επίθεσης με τον παίχτη τους σκεπασμένο κυριολεκτικά συν 2-3 φαλτσοσφυρίγματα των γκρι για να μην το γυρίσουμε.
Χειρότεροι σήμερα οι θεωρητικά καλοί μας....κάρτερ κ βον,ενώ κανείς δεν ξεπέρασε την μετριότητα.
Μπράβο στον κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό.
« Last Edit: December 06, 2014, 21:09:34 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
scouser δεν μου αρεσω σε αυτην την φωτο....ανεβασε αλλη ;D

παντως παιδες εγω χθες ειδα τον γερο πελαγωμενο να μην ξερει τι να κανει......ηταν που ηταν η κατασταση χαλια ηρθε και ο τραυματισμος μπιδη και ηρθε κι εδεσε το γλυκο!
αλλα δεν του φταιει κανεις......ουτε για τις επιλογες στο ροστερ ουτε το μονιμο κολλημα του να παιζει μονοδιαστατα επιθετικα(μαρσαλ,λαζος,μπιδης κτλ)!
αποτελεσμα ολων αυτων ειναι να γινονται ανορθοδοξες επιλογες.......ο βον παιζει λιγοτερο απο τον λανγκφορντ.....και μπορει χθες να κερδισε καποιες μαχες αλλα τι να κανεις εναν ψηλο που παιρνει 1 ριμπαουντ!σκορδιλης και φιτζπατρικ ειχαν 20 ριμπ. κι απο την αλλη βον+λανγκφορντ ειχαν 5!!ο βον επαιξε 11 λεπτα λιγοτερο απο τον λανγκφορντ και ειχε 4 ριμπ. εναντι 1!!!ο βον ξεκινησε φουριοζος και στα τελευταια ματς τον βαζει λιγοτερο απο τον λανγκφορντ!!!!!δεν γινεται να βαζεις 20 λεπτα 5αρι τον λανγκφορντ!μπορει να το εκανε ο γερος για να τονωσει την αυτοπεποιθηση του λανγκφορντ που οντως ειχε καποια αποτελεσματα αλλα τι να το κανεις αν ο αλλος ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ! να μην μιλησουμε για την αμυνα αυτου του παικτη γιατι εκει ειναι πολυ χαλια.....οι 23 ποντοι και τα 12 ριμπ. του φιτζπατρικ τα λενε ολα!
ο τσοχλας εχει γινει ο βασικος πλει μεικερ αντι του οντουμ......αυτη η επιλογη δειχνει λογικη καθως ο τσοχλας παιζει καλυτερα απο τον οντουμ που βγηκε μαπα.......ομως βασικος πλει μεικερ που χθες για παραδειγμα ειχε ΜΗΔΕΝ ασιστ;
καλα για δεδα και κακαρουδη δεν μιλαμε γιατι ειναι ΠΟΛΥ ΦΥΡΑ.......απο την στιγμη που ο δεδας τελειωσε γιατι δεν δινει τον χρονο του στον μικρο τον λιαπη;ο μικρος δεν εχει αυτοπεποιθηση αλλα μπορει και να παρει μπρος ενω ο αλλος εχει τελειωσει.......ο κακαρουδης;διωξαμε τον καλλε και πηραμε αλλον!
τελικα -2 οι πιτσιρικαδες,-2 οι πιο πανω μενουν 7 παικτες να παιζουν ελλαδα-ευρωπη!αυτα που ελεγα απο την αρχη....με τοσο μικρο ροστερ σε ελλαδα και ευρωπη......βγηκαν μαπα 3-4,ηρθε τραυματισμος,ηρθε και η κουραση,γεια σας!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Με τον νέο παικτη χτες θα χάναμε; Υποθετικά έστω
Κάπου θα κάνεις ήττα