Author Topic: γαυρος - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 23/11/14 ώρα 12:30 otesport3  (Read 1510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Δεν θελω να γνωρισω ανθρωπους που δινουν πιστοποιητικα ΠΑΟΚτση και κρινουν απο το πληκτρολογιο ποιος αγαπαει την ομαδα....δεν σε θεωρω ΚΑΝ συνοπαδο μου......εγω προβατο οπαδος που καταπινει τους παντες αρκει να εχουν το σημα του ΠΑΟΚ στο στηθος δεν θα γινω.......πολλοι ανθρωποι δεν θελουν και στο ποδοσφαιρο τον σαλπιγγιδη ή τον σαββιδη και γενικα προπονητες παικτες κτλ. ολοι αυτοι δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδες;
Αυτα τα 5 χρονια στο forum δεν εχω βρισει ΚΑΝΕΝΑΝ εδω μεσα....σεβομαι ολους και την αποψη τους.......λυπαμαι πολυ που επεσα στην παγιδα να χασω την ψυχραιμια μου αλλα δεν δεχομαι ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ να μου θιξει το οπαδικο συναισθημα......ΚΑΝΕΝΑΝ!

Και περυσι για οσους ΔΕΝ ειναι εμπαθεις με την παρτη μου θα θυμουνται οτι δεν σταματουσα να δινω μπραβο στην ομαδα μου....δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σημασια για μενα που ηταν ο μαρκοπουλος στον παγκο......αν συνεχιζε στην ιδια φιλοσοφια με περυσι θα γινομουν και οπαδος του!ομως εβλεπα τον ΠΑΟΚ οπως τον θελω να ειναι......με ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και μολις 2 ξενους......εδινε ενα οραμα αυτη η ομαδα.....δεν ηταν τα αποτελεσματα......δεν ηταν αυτη η μιζερια να στηριζεσαι σε 40αρηδες και 35αρηδες!αυτην την μιζερια να περιμενεις τον γερο-μπιδη να πεσει πανω στον αμυνομενο να παρει βολες για να κερδισουμε τον καοδ ή δεν ξερω κι εγω ποιον!

Τελοσπαντων τι καθομαι και γραφω;Να εξηγησω τι και σε ποιον;αφου η αποψη εχει παγιωθει......ο παππους ειναι κολλημενος με τον σουλη,θεωρει τον καλλε τον τζαμπαρ της ελλαδας και η μοναδικη μπασκετικη αναλυση και κριτικη που μπορει να κανει ειναι να βαζει στατιστικα!
Αλλωστε εγω δεν γραφω για αυτους που εχουν φτιαξει την εικονιτσα που θελουν στο κεφαλακι τους.....γραφω για μενα και για 5-6 ανθρωπους που μου εχουν πει παππου συνεχισε να γραφεις γιατι γουσταρουμε να βλεπουμε την αποψη σου ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε.......
τελοσπαντων.....πολλα εγραψα παλι........βαριεμαι να δουλεψω κιολας...... 

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ενα δακρυ κυλησε αληθεια ειδικα στο κομματι του γραφω για τους 5-6 ανθρωπους

προφητης καποιος που ειπε για γεωργουτζο

απο το πληκτρολογιο ξερεις να βριζεις παντως και χαλιεσαι που καποιος σου λεει οτι δεν εχεις σχεση με ΠΑΟΚ;ελα να με γνωρισεις να σε γνωρισω κι εγω βρισε με απο κοντα να σου πω κι εγω απο κοντα τι σχεση εχεις εσυ με τον ΠΑΟΚ

τα λεμε σωτηρακη

https://www.youtube.com/watch?v=W_Vi2p717jI

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τα επί προσωπικού και τα μπινελίκια πλιζ με πμ......δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
το επόμενο άσχετο πόστ με το θέμα θα διαγραφεί.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
capri εχεις δικιο και ζητω συγνωμη απο τους φιλους εδω μεσα στο forum........οσον αφορα εμενα δεν προκειται να επαναληφθει!

Offline lik4

• Αλλαγή
Παππου παιζει να μην μπορεις να βαλεις καλαθι ουτε στο NBA JAM..ευγενικα θα στο πω..μαζεψου λιγο

Offline athens4

• Κερκίδα
  • *
το οτι ο σουλης δεν πηγε στον γαυρο τους εκατσε στο λαιμο και απο την αρχη μεχρι το τελος τον κοροιδευαν και τον εβριζαν τα κακομαθημενα του πειραια...στο ημιχρονο τα καλουδια(τσουκαλας και καποιοι αλλα κεφαλια)κανανε βολτες και ειχαν παει στην φυσουνα και ολα αυτα επειδη ο μπανε δεν τους εκανε το χατηρι...μας λενε μπουγατσες αλλα τελικα τους αρεσαν πολυ και τις εφαγαν αντι να μας τις πεταξουν οπως το ειχαν σχεδιασει..βεβαια δεν βλεπω πουθενα να γινεται αναφορα στα αντικειμενα που μας πεταξαν μετα το τελος του αγωνα.
PAOK ATHENS -ZOYME ANAMESA SAS

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δικαιη η οργη και τα αντικειμενα των γκεη, το λενε και δικοι μας αλλωστε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά