Author Topic: γαυρος - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 23/11/14 ώρα 12:30 otesport3  (Read 1519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline agraf

• Αλλαγή
Έχω μία μικρή ελπίδα αύριο να τους παίξουμε στα ίσια και ό,τι βγει. Ο γαύρος κρατάει όσο κρατάει ο Σπανούλης. Εμείς πρέπει να κάνουμε ποιοτικό παιδομάζωμα κια να ετοιμαστούμε για τα επόμενα χρόνια.

ΠΑΟΚ πρωτάθλημα στο μπάσκετ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δηλαδη μεσα σε 48 ωρες η ομαδα θα πρεπει να παει Θεσσαλονικη και μετα Ζιελονα Γκορα για να ξαναπαιξει?
Πφφφ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
12.30 παιζουμε καυτερς, σε μια ωρα δηλαδη
Θα μας ανεβει η πιεση

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Στο 19-19 τρια καλαθια και φαουλ μια βηματα τσοχλα μια τεχνικη σουλη 35-23

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Πολυ κατωτερη απο περισυ η ομαδα. Φετος εχουμε πλεη μεηκερ για τσιρκο, οταν περισυ ειχαμε τον κουπερ παικτη-ορχηστρα. Δεν ξερω αν θα μπορεσει να δεθει σε ενα μηνα για να χτυπησει με οσες λιγες πιθανοτητες εχει το σημαντικοτερο ματς της σεζον. Επειδη η τυχη τα εφερε να διεκδικουμε εναν τιτλο μετα απο ν χρονια, θεωρω οτι θα πρεπει να κανουμε την υπερβαση και να βρουμε εναν σοβαρο ασσο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
80-55 τελικο σκορ..Στην αρχη της τριτης περιοδου χαναμε 40-31 αλλα εκει καταρρευσαμε

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline agraf

• Αλλαγή
Êáìßá ó÷Ýóç Êïýðåñ ìå ¼íôïõì. Áêüìá êáé ï Ôóü÷ëáò åßíáé êáëýôåñïò ôïõ ¼íôïõì, áõôü ôá ëÝåé üëá. Ï Ëáíêöïñíô ìÜëëïí ðáßæåé áììéóèß, áëëéþò äåí åîçãåßôáé üôé ôïí êñáôÜìå.
Ïé ãáýñïé Ý÷ïõí ïìÜäá åêáôïììõñßùí êé åìåßò ìå 60 € áðü ôá äéáñêåßáò åëðßæïõìå íá ôïõò ÷ôõðÞóïõìå.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε κάτι τέτοιους αγώνες φανερώνονται οι αδυναμίες που έχει η ομάδα. Μέτριοι πλεί μεικερ, μέτριο 3άρι και φυσικά ψηλοί που κανένας δεν μπορεί να παίξει με πλάτη, κάνοντας το επιθετικό παιχνίδι μας εντελώς μονοδιάστατο. 
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
O Cooper ήταν λαχείο που κάθεται μια φορά στα 10 χρόνια και αν. Ακόμα και πέρυσι με τον Cooper λοιπόν είδαμε τι έγινε στο εντός με γάβρο και στα play off με βάζελο. Δεν ξέρω γιατί είχατε την εντύπωση ότι φέτος έπρεπε να χτυπήσουμε τους 2 καρκίνους, επίσης υπερβάσεις κλπ για τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων δε νομίζω ότι χρειάζονται και μην πει κανείς "ναι αλλά αν δεν πάρουμε κούπα πώς θα έρθει ο κόσμος, χρειάζεται όραμα" κ.ά., είδαμε και πέρυσι και φέτος την ανταπόκριση του κόσμου στα παρακάλια του Μπάνε.

Παρακαλάμε οι βάζελοι να είναι σε άσχημη μέρα και εμείς στην καλύτερή μας και βλέπουμε.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
O ΠΑΟΚ αρνήθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για ενός λεπτού σιγή

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τη διάθεση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το τζάμπολ του ματς με τον ΠΑΟΚ για το Σέρβο φίλαθλο του Ερυθρού Αστέρα που έχασε τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη. Γιατί δεν τηρήθηκε.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλοξενούμενους πως θέλει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα που δολοφονήθηκε, σε επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο του ματς της Γαλατασαράι με τη σερβική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από τη γηπεδούχο ομάδα, ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν συμφώνησε, ενώ ενημέρωσε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα εμφανιστεί στο ματς. Μοιραία, δεν τηρήθηκε το λεπτό της σιγής.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/o_paok_arnhthhke_to_aithma_toy_olympiakou_gia_enos_leptou_sigh.3158259.html

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
O Cooper ήταν λαχείο που κάθεται μια φορά στα 10 χρόνια και αν. Ακόμα και πέρυσι με τον Cooper λοιπόν είδαμε τι έγινε στο εντός με γάβρο και στα play off με βάζελο. Δεν ξέρω γιατί είχατε την εντύπωση ότι φέτος έπρεπε να χτυπήσουμε τους 2 καρκίνους, επίσης υπερβάσεις κλπ για τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων δε νομίζω ότι χρειάζονται και μην πει κανείς "ναι αλλά αν δεν πάρουμε κούπα πώς θα έρθει ο κόσμος, χρειάζεται όραμα" κ.ά., είδαμε και πέρυσι και φέτος την ανταπόκριση του κόσμου στα παρακάλια του Μπάνε.

Παρακαλάμε οι βάζελοι να είναι σε άσχημη μέρα και εμείς στην καλύτερή μας και βλέπουμε.
Σίγουρα ήταν λαχείο ο κούπερ αλλά και οντουμ είναι στο άλλο άκρο. Μουτζούρης...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Κάτι τέτοια ματς είναι εντελώς ψυχοφθόρα για την ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚτσή. Όταν η διαφορά είναι τόσο εμφανής και μέσα μου περιμένω μια ήττα με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά, δε με πάει η καρδιά να το δω. Δε με αφήνει η ΠΑΟΚτσήδικη περηφάνια μου. Από επιλογή αποφάσισα να μη δω καν το ματς αν και με έτρωγε όλη την ώρα που ήμουν στη δουλειά να μάθω το σκορ

.Λίγο το κοράκι, που θα έπαιζε αν χρειαστεί φουλ γαύρο (επιβεβαιώθηκα διαβάζοντας αργότερα για κάτι αποφάσεις στο 19-19), λίγο η περιγραφή που θα ήταν θαρρείς και ο γαύρος παίζει με καμιά ξένη ομάδα και φυσικά το ενδεχόμενο μεγάλο σκορ με ανάγκασαν να μη το δω. Ίσως κάποιος άλλος αδερφός να παίρνει στραβά όσα γράφω και να μου τη πει για έλλειψη πίστης στην ομάδα, αλλά 15 χρόνια με ήττες συνεχόμενες με κατεβασμένα χέρια, είναι πολλά για να ελπίζω.

ΥΓ: Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα με την άρνηση του ΠΑΟΚ για μη τήρηση ενός λεπτού σιγής. Μια τέτοια απόφαση έχει τα + και τα - της.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Δεν νομίζω να έχουμε επιπτώσεις γιατί και ο Εσακε απέρριψε το αίτημα του γαύρου.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Και πέρσι, πάνω-κάτω τέτοιον καιρό πάλι γκρίνια υπήρχε. Κάντε λιγη υπομονή. Ο Όντουμ πριν τραυματιστεί έδειξε αρκετά καλά πράγματα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη η προσαρμογή των ρούκι. Κάντε λίγη υπομονή και περιορίστε τη γκρίνια γιατί με 400 και 500 εισητήρια δεν μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα Ευρωλίγκα.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από τη γηπεδούχο ομάδα, ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν συμφώνησε, ενώ ενημέρωσε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα εμφανιστεί στο ματς.

Η ενημέρωση βέβαια ήταν πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα εμφανιστεί στο τελετουργικό, αλλά λεπτομέρειες για τον πουτάνας γιο αρδ που το έγραψε. Προφανώς το να ρωτήσει και την φιλοξενούμενη ομάδα για το θέμα ήταν αχρείαστο.

edit, από την άλλη αν είναι το καλύτερό μας επιχείρημα να είναι στο στυλ

Όλοι γνωρίζουμε, πως αν στα επεισόδια που έγιναν ο Σέρβος μαχαίρωνε τον Τούρκο, κανένα αίτημα της ομάδας του Πειραιά δεν θα υπήρχε σήμερα.

τι να πω, καλύτερα να κρατούσαμε την ενός λεπτού σιγή.
« Last Edit: November 23, 2014, 18:27:55 by TheKingOfNothing »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
περιμενα απο αυτους που ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και ειναι ΣΟΒΑΡΟΙ να γραψουν 2 αραδες αλλα δεν........εγω δεν θα εκφρασω αποψη καθως δεν εχω κανενα απο τα 2 αυτα στοιχεια απλα θελω να εκφρασω καποιες αποριες και βεβαιως να δωσω αφορμη σε αυτους να γραψουν καθως γραφουν μονο οταν ειναι να απαντησουν στον ανθρωπο που μισει την ομαδα και ειναι γελοιος-καραγκιοζης που κανει δηθεν μπασκετικη αναλυση με στατιστικα!
Γραφτηκαν λοιπον τα κατωθι επιχειρηματα για την σημερινη εμφανιση:

Επιχειρημα 1ο:
"Οι γαυροι εχουν ομαδα εκατομμυριων κι εμεις παλευουμε με πενταροδακαρες".
Απορια: Περυσι(που χασαμε και τα 2 ματς στις λεπτομερειες) δεν ειχαν ομαδα εκατομμυριων;οσο για εμας.....εμεις εχουμε υψηλοτερο ή χαμηλοτερο μπατζετ απο περυσι;

Επιχειρημα 2ο:
"Μετριοι πλει μεικερ"
Απορια: Αν εξαιρεσεις την περσινη χρονια,απο τις υπολοιπες 4 χρονιες του μαρκοπουλου ποτε ειχες εστω κι εναν πλει μεικερ ανω του μετριου;

Επιχειρημα 3ο:
"Οι ψηλοι δεν μπορουν να παιξουν πλατη"
ΔΥΟ αποριες: Δηλαδη οι ψηλοι μας τα κανουν ολα τα αλλα καλα(ριμπαουντ,αμυνα κτλ.) και το προβλημα τους ειναι μονο αυτο;Επισης.........ποια απο τις προηγουμενες 5 χρονιες του μαρκοπουλου ειχες ξανα τετοιου επιπεδου ψηλους;(θυμιζω.....λαζο-γκετσε-ντρομπνιακ-ντοζιερ-γκορι-ντικουδη-χαριτοπουλο-τσαιρελη-μπογρη κτλ.)

Επιχειρημα 4ο:
"Με 400-500 εισιτηρια δεν μπορουμε να φτιαξουμε ομαδα ευρωλιγκα"
Αποριες: Και περυσι τα ιδια και χειροτερα εισιτηρια δεν ειχαμε;Επισης.....ποιος Παοκτσης ζητησε ομαδα ευρωλιγλκας;μηπως το να ζητας να ΜΗΝ χανεις με κατεβασμενα χερια απο Λοκομοτιβ κουμπαν και γαυρο ειναι το ιδιο με το να φτιαξεις ομαδα ευρωλιγκας;

Επιχειρημα 5ο:
"Καντε υπομονη θα φτιαξει η ομαδα"
Απορια: Σε ποιο ακριβως ακριβως θεμα να κανουμε υπομονη;Στον λανγκφορντ;στον κακαρουδη;στον τσοχλα;στον οντουμ;στον δεδα;σε ολους μαζι;ποτε θα κανει ξαστερια ποτε θα φλεβαρισει;

Αποριες(δικες μου):
Ο ΠΑΟΚ εχει το μικροτερο ροστερ στην Α1 και διπλα παιχνιδια.....ποσο καιρο θα αντεξουν να παιζουν αυτοι οι 10;(οι λιαπης και κωττας δεν παιζουν ουσιαστικα)
Και τελος.....ΑΥΤΗ η ομαδα οπως την βλεπετε πιστευετε οτι εχει πολλες ελπιδες να μπει στην 4αδα;

Αυτα....τωρα μπορουν να γραψουν οι σοβαροι και αυτοι που αγαπανε τον σουλη.....εεε συγνωμη....την ομαδα εννοουσα!

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
μηπως το να ζητας να ΜΗΝ χανεις με κατεβασμενα χερια απο Λοκομοτιβ κουμπαν και γαυρο ειναι το ιδιο με το να φτιαξεις ομαδα ευρωλιγκας;

Μήπως ναι;

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Για τους ψηλούς δεκτό αυτό που λες παππού, φως φανάρι.Και για το μικρό ρόστερ.
Το ότι πέρυσι χάσαμε 2 ματς στις λεπτομέρειες δε σημαίνει ότι κάθε χρόνο τα 300Κ θα κοντράρουν στα ίσα τα 10Μ.
Ο Όντουμ είναι άδικο να συγκρίνεται με τον εξωπραγματικό Κούπερ που με τη μία έσπασε το ρεκόρ ασσίστ την ιστορία της Α1.

Η ομάδα έτσι όπως είναι τώρα δεν είναι για μεγάλα πράματα. Με έναν ψηλό αντί Λάνγκφορντ δυνατό να παίζει με πλάτη να βοηθάει και στα ριμπάουντ, θα ανέβει πολύ.
Παρ'όλα αυτά, εσύ πιστεύεις ότι δε θα μπούμε 4άδα?
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..