Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - pinar karsiyaka (Eurocup) Τεταρτη 19/11/2014 ωρα 19:00 novasports3  (Read 2072 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline KATISI4

• Αλλαγή
και παρουσια...

Offline Suicidal

• Βασικός
....γαλανολευκων πολλων....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Sez

• Αποστολή
  • **

Μάλιστα. Δε φτάνει που έχετε γράψει στα παπάρια σας ΟΛΟΙ το μπάσκετ μας  με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, έχετε το θράσος να πουλάτε και πνεύμα βάζοντας ταμπέλες και στα ΠΑΟΚτσάκια που τρέχουν και στηρίζουν γιατί ακόμα και χωρίς αυτούς θα ήταν σαν κεκλεισμένων το Παλατάκι. Η παράθεση δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε σένα γιατί απ όσο θυμάμαι ζεις στο εξωτερικό, αλλά κυρίως σε αυτούς που θα συμφωνήσουν μαζί σου είτε γράφοντάς το εδώ μέσα, είτε κρατώντας το απλά στη σκέψη τους.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Και για να μένουμε και όντοπικ. Τετάρτη ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ (πιο γραφική φράση για τη φετινή προσέλευση δεν υπάρχει) για να κλειδώσουμε τη πρόκριση. 300 χιλιόμετρα, 1 τσιγάρο δρόμος.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline savage republic

• Βασικός

Μάλιστα. Δε φτάνει που έχετε γράψει στα παπάρια σας ΟΛΟΙ το μπάσκετ μας  με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, έχετε το θράσος να πουλάτε και πνεύμα βάζοντας ταμπέλες και στα ΠΑΟΚτσάκια που τρέχουν και στηρίζουν γιατί ακόμα και χωρίς αυτούς θα ήταν σαν κεκλεισμένων το Παλατάκι. Η παράθεση δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε σένα γιατί απ όσο θυμάμαι ζεις στο εξωτερικό, αλλά κυρίως σε αυτούς που θα συμφωνήσουν μαζί σου είτε γράφοντάς το εδώ μέσα, είτε κρατώντας το απλά στη σκέψη τους.
Φίλε, με κάθε σεβασμό, αυτά τα ΠΑΟΚτσάκια δείχνουν ότι πρώτα βάζουν τα πολιτικά και μετά τον ΠΑΟΚ. Εδώ μέσα βάλαμε κομμάτι μέσα από φυλλάδιο κόμματος με οδηγίες για το πώς πρέπει να φέρονται και αυτό καυτηριάζεται εδώ από τον Μπίλυ. Εμείς όλοι δαγκωνόμαστε κάθε που κοιτάμε απ' έξω.

Offline Suicidal

• Βασικός

Μάλιστα. Δε φτάνει που έχετε γράψει στα παπάρια σας ΟΛΟΙ το μπάσκετ μας  με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, έχετε το θράσος να πουλάτε και πνεύμα βάζοντας ταμπέλες και στα ΠΑΟΚτσάκια που τρέχουν και στηρίζουν γιατί ακόμα και χωρίς αυτούς θα ήταν σαν κεκλεισμένων το Παλατάκι. Η παράθεση δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε σένα γιατί απ όσο θυμάμαι ζεις στο εξωτερικό, αλλά κυρίως σε αυτούς που θα συμφωνήσουν μαζί σου είτε γράφοντάς το εδώ μέσα, είτε κρατώντας το απλά στη σκέψη τους.

ε ναι ρε γιατρε, ποιος σε επιτρεπει να κρινεις ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τον λαο του Π.Α.Ο.Κ. που ναι μεν παταει στο παλατακι αλλα το στολιζει με γαλανολευκες;
Οκ, με λιγα λογια οποιος παταει στο μπασκετ εχει το ελευθερο επειδη απλα παταει, τι καλα.... πεταμε κι ενα <<δεν παει αποκλειστικα σε σενα>> και τελειωσαμε.
Ναι ρε αδερφε, μενω στο εξωτερικο, ΚΑΙ ; Αν ηταν τα παντα στο χερι μας πολλα θα ηταν διαφορετικα....ελα ομως που δεν ειναι. οτι μπορουσα να κανω απο δω που ειμαι το εκανα,
και στο μπασκετ και στον ερασιτεχνη, αλλο δεν μπορουσα να κανω. Και τωρα τι; Μοκο σε οτι και να γινει; οχι μεγαλε.....
Δεν εχεις ιδεα ποσο με ποναει η εικονα του μπασκετ εδω και πολλα χρονια, ειδικα που τα τιμημενα μας χρονια τα μπασκετικα (αρχες μεσα 90's) το παλαι ηταν το δευτερο σπιτι μου!

Τελος παντων η γνωμη μου δεν αλλαζει σχετικα με το θεμα μας ποιο πανω. Κι οντοπικ, ΠΟΥΤΣΑ στην καρσιγιακα να τελειωνουμε !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline objector4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδη ο κοσμος που πηγαινει στο μπασκετ (ακομη και αυτος ο ελαχιστος),στο συνολό του γουσταρει να βλεπει στο πεταλο γαλανολευκα πανια.? Ε δεν νομιζω.. Ή μηπως αυτοι δεν ειναι ΠΑΟΚτσακια ,Sez?
Και δεν βλεπω την ιδια ευαισθησια στο οτι ειναι διχαστικη η εμφανιση των πανιων αυτων για τον κοσμο της ομαδας, σε συγκριση με αλλα θεματα..

ΠΑΟΚαρα γαμα την καρσιγιακα την πουτανα..
ΠΑΟΚ ο ένας,στον κόσμο άλλος κανένας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καποιοι ρε σεζ μεγαλωσαμε με δυο σημαιες στο πεταλο μας την βρετανικη και την βουλγαρικη τι να κανουμε τωρα αυτες γουσταρουμε αυτες μπηκαν στο υποσυνειδητο μας

ακομα καλυτερα καποιοι λεμε κιολας δεν θελουμε καν σημαιες στο πεταλο μας.αυτο σε πειραζει εσενα;

Offline Sez

• Αποστολή
  • **

Φίλε, με κάθε σεβασμό, αυτά τα ΠΑΟΚτσάκια δείχνουν ότι πρώτα βάζουν τα πολιτικά και μετά τον ΠΑΟΚ. Εδώ μέσα βάλαμε κομμάτι μέσα από φυλλάδιο κόμματος με οδηγίες για το πώς πρέπει να φέρονται και αυτό καυτηριάζεται εδώ από τον Μπίλυ. Εμείς όλοι δαγκωνόμαστε κάθε που κοιτάμε απ' έξω.
Άλλο όμως το τι δείχνει κι άλλο το τι είναι ε. Εσύ κρίνεις χωρίς να έχεις στον περίγυρό σου τέτοια ΠΑΟκτσάκια (εικάζω). Προσωπικά ξέρω καλά αρκετούς και σε πληροφορώ ότι κάποιοι είναι από τα πιο αγνά και ανόθευτα μυαλά που έχω γνωρίσει όσον αφορά τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που λες για το κομμάτι φυλλαδίου κόμματος δε κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς και τι ακριβώς καυτηριάζει ο Μπίλι. Τώρα για το κόμμα που λες, επειδή  αναφέρεσαι στη χ.α λογικά, μη συγχέεις απαραίτητα τις σημαίες που βλέπεις στο γήπεδο με τη χ.α. γιατί πολύ απλά το ποσοστό που υποστηρίζει και τα 2 είναι πολύ κάτω από αυτό που πιθανόν φαντάζεσαι.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **

Μάλιστα. Δε φτάνει που έχετε γράψει στα παπάρια σας ΟΛΟΙ το μπάσκετ μας  με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, έχετε το θράσος να πουλάτε και πνεύμα βάζοντας ταμπέλες και στα ΠΑΟΚτσάκια που τρέχουν και στηρίζουν γιατί ακόμα και χωρίς αυτούς θα ήταν σαν κεκλεισμένων το Παλατάκι. Η παράθεση δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε σένα γιατί απ όσο θυμάμαι ζεις στο εξωτερικό, αλλά κυρίως σε αυτούς που θα συμφωνήσουν μαζί σου είτε γράφοντάς το εδώ μέσα, είτε κρατώντας το απλά στη σκέψη τους.

ε ναι ρε γιατρε, ποιος σε επιτρεπει να κρινεις ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τον λαο του Π.Α.Ο.Κ. που ναι μεν παταει στο παλατακι αλλα το στολιζει με γαλανολευκες;
Οκ, με λιγα λογια οποιος παταει στο μπασκετ εχει το ελευθερο επειδη απλα παταει, τι καλα.... πεταμε κι ενα <<δεν παει αποκλειστικα σε σενα>> και τελειωσαμε.
Ναι ρε αδερφε, μενω στο εξωτερικο, ΚΑΙ ; Αν ηταν τα παντα στο χερι μας πολλα θα ηταν διαφορετικα....ελα ομως που δεν ειναι. οτι μπορουσα να κανω απο δω που ειμαι το εκανα,
και στο μπασκετ και στον ερασιτεχνη, αλλο δεν μπορουσα να κανω. Και τωρα τι; Μοκο σε οτι και να γινει; οχι μεγαλε.....
Δεν εχεις ιδεα ποσο με ποναει η εικονα του μπασκετ εδω και πολλα χρονια, ειδικα που τα τιμημενα μας χρονια τα μπασκετικα (αρχες μεσα 90's) το παλαι ηταν το δευτερο σπιτι μου!

Τελος παντων η γνωμη μου δεν αλλαζει σχετικα με το θεμα μας ποιο πανω. Κι οντοπικ, ΠΟΥΤΣΑ στην καρσιγιακα να τελειωνουμε !
Μπίλι μη πηγαίνεις τη συζήτηση εκεί που θέλεις. Ποτέ δεν είπα ότι όσοι είναι στο εξωτερικό δε πρέπει να μιλάνε. Ο κόκκαλο ΠΑΟΚτσής που μένει μακρυά και αυτός που μένει σε επικίνδυνη περιοχή για μένα είχε πάντοτε τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου. Ίσα-ίσα που σου είπα ότι έχεις 100% ελαφρυντικό για τη μη παρουσία σου στο Παλατάκι, όποτε δε καταλαβαίνω γιατί το ανέφερες αυτό. Αν ήταν πάντα στο χέρι μας, ο καθένας θα έφτιαχνε έναν ΠΑΟΚ δικό του και θα είχαμε 1.000.000 ΠΑΟΚ. Μπράβο σου που παίρνεις και διαρκείας που ουσιαστικά δε θα σου χρειαστεί και ακόμα περισσότερο μπράβο που είσαι στον ερασιτέχνη. Εσύ κι εγώ έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για τα κοινά της ομάδας γιατί στηρίζουμε με πράξεις.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Δηλαδη ο κοσμος που πηγαινει στο μπασκετ (ακομη και αυτος ο ελαχιστος),στο συνολό του γουσταρει να βλεπει στο πεταλο γαλανολευκα πανια.? Ε δεν νομιζω.. Ή μηπως αυτοι δεν ειναι ΠΑΟΚτσακια ,Sez?
Και δεν βλεπω την ιδια ευαισθησια στο οτι ειναι διχαστικη η εμφανιση των πανιων αυτων για τον κοσμο της ομαδας, σε συγκριση με αλλα θεματα..

ΠΑΟΚαρα γαμα την καρσιγιακα την πουτανα..
Ο περισσότερος κόσμος αν κρίνω από αυτά που έχω ζήσει με τον ΠΑΟΚ δε τα γουστάρει και μεγάλο κομμάτι όχι απλά δε τα γουστάρει αλλά τα σιχαίνεται. Φυσικά και είναι ΠΑΟΚτσάκια, άστοχη ερώτηση εκτός κι αν την έκανες ρητορικά.Που είναι όμως αυτά τα ΠΑΟΚτσάκια? Αυτό είναι το ερώτημα. Για μένα, δε θα έπρεπε να θεωρείται διχαστικό ένα τέτοιο πανί. Αλλά έτσι όπως έχουμε μπασταρδέψει σαν λαός και με τη συνεχόμενη μανία μας να θέλουμε παράλληλα με τον ΠΑΟΚ να ανήκουμε και σε κάποια πολιτική ομάδα, ναι είναι. Και είναι ακόμα και ανάμεσα στα μέλη του ίδιου του συνδέσμου που συνδέει το όνομά του με κάτι γαλανόλευκο. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι στο Σ.Φ. Πανοράματος (τυχαίο παράδειγμα), είναι όλοι ελληνόψυχοι?

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
καποιοι ρε σεζ μεγαλωσαμε με δυο σημαιες στο πεταλο μας την βρετανικη και την βουλγαρικη τι να κανουμε τωρα αυτες γουσταρουμε αυτες μπηκαν στο υποσυνειδητο μας

ακομα καλυτερα καποιοι λεμε κιολας δεν θελουμε καν σημαιες στο πεταλο μας.αυτο σε πειραζει εσενα;

Γιαννιώτη μου απαντάς κάτι εντελώς άσχετο (εκτός κι αν μπορείς να μου αναλύσεις που κολλάει αυτό που έγραψα με τη δικιά σου απάντηση.) Ρε παλικάρι έλα εσύ στο γήπεδο (όχι εσύ προσωπικά που στη τελική είσαι και 300χμ μακρυά, ο καθένας που σκέφτεται έτσι) και βάλε και βουλγάρικη βάλε και την εβραϊκή, βάλε ότι θες στα παπάρια μου. Και επειδή με ρωτάς αν με πειράζει, με πειράζουν άλλα πράματα στον ΠΑΟΚ που είναι ζωτικής σημασίας και πολύ πιο ουσιώδη όποτε το συγκεκριμένο δε με απασχολεί απλά. Μπέσα.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Ρε παλικάρι έλα εσύ στο γήπεδο (όχι εσύ προσωπικά που στη τελική είσαι και 300χμ μακρυά, ο καθένας που σκέφτεται έτσι) και βάλε και βουλγάρικη βάλε και την εβραϊκή, βάλε ότι θες στα παπάρια μου.

Η τούρκικη σημαία πάντως δεν αντιμετωπίστηκε και τόσο καλά τελευταία φορά στο Παλατάκι.

Όλοι γήπεδο να ρεφάρει η ΚΑΕ και τα άλλα τα λύνουμε ( ; ) άλλη φορά

Offline agraf

• Αλλαγή
Συζήτηση επιπέδου Μαρίας Αντουανεττας. Στο Παλατάκι πάνε τρεις και ο κούκος, ψάχνουμε με μανία να βρούμε δικαιολογίες για να να μην πάμε στο μπάσκετ να φωνάξουμε ΠΑΟΚ και ανακαλύψαμε καινούργιο πρόβλημα: ποιά σημαία ξένης χώρας θα σηκώσουμε.
Ας βάλουμε τα ΠΑΟΚτήδικα πανώ και ας αφήσουμε τ'άλλα. Δεν κοιτάμε τα οπαδικά χάλια μας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Γιαννιώτη μου απαντάς κάτι εντελώς άσχετο (εκτός κι αν μπορείς να μου αναλύσεις που κολλάει αυτό που έγραψα με τη δικιά σου απάντηση.) Ρε παλικάρι έλα εσύ στο γήπεδο (όχι εσύ προσωπικά που στη τελική είσαι και 300χμ μακρυά, ο καθένας που σκέφτεται έτσι) και βάλε και βουλγάρικη βάλε και την εβραϊκή, βάλε ότι θες στα παπάρια μου. Και επειδή με ρωτάς αν με πειράζει, με πειράζουν άλλα πράματα στον ΠΑΟΚ που είναι ζωτικής σημασίας και πολύ πιο ουσιώδη όποτε το συγκεκριμένο δε με απασχολεί απλά. Μπέσα.

κοιτα το που κολλαει το καταλαβαινεις απλα το αποφευγεις να το απαντησεις

ειναι χαζο να καθεσαι να ασχολεισαι με σημαιες απο την στιγμη που δεν παει κοσμος στο γηπεδο

επισης ειναι χαζο να μην γνωριζεις και το που κολλαει μια ελληνικη πολεμικη σημαια

βασικα οι μονοι που την βαζουν ειμαστε εμεις και οι γαυροι.

τελος οπως μας πειραζουν καποια πραγματα πανω στην ηθικη της ομαδας οπως πχ ο κοντος

ετσι κι εμενα προσωπικα με πειραζει κατι που δεν εχει σχεση με την οπαδικη μου ιστορια σαν συμβολο

αν καποιος διαφωνει ας παραθεσει επιχειρηματα δεκτος ειμαι να ακουσω κουβεντα κανουμε και φορουμ ειναι

τελος ψιλοτρελαινομαι οταν καποιος κραζει στο ιντερνετ τον κοσμο που δεν παει γηπεδο και εγω δεν τον ξερω ποιος ειναι κι αν παει γηπεδο.ειναι λιγο ουτοπικο το κραξιμο στο ιντερνετ ειδικα μαλιστα σε ατομα που δεν γνωριζεις ποια μπορει ναναι.δεν το λεω για σενα προσωπικα γενικα μιλαω

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **

κοιτα το που κολλαει το καταλαβαινεις απλα το αποφευγεις να το απαντησεις

ειναι χαζο να καθεσαι να ασχολεισαι με σημαιες απο την στιγμη που δεν παει κοσμος στο γηπεδο

επισης ειναι χαζο να μην γνωριζεις και το που κολλαει μια ελληνικη πολεμικη σημαια

βασικα οι μονοι που την βαζουν ειμαστε εμεις και οι γαυροι.

τελος οπως μας πειραζουν καποια πραγματα πανω στην ηθικη της ομαδας οπως πχ ο κοντος

ετσι κι εμενα προσωπικα με πειραζει κατι που δεν εχει σχεση με την οπαδικη μου ιστορια σαν συμβολο

αν καποιος διαφωνει ας παραθεσει επιχειρηματα δεκτος ειμαι να ακουσω κουβεντα κανουμε και φορουμ ειναι

τελος ψιλοτρελαινομαι οταν καποιος κραζει στο ιντερνετ τον κοσμο που δεν παει γηπεδο και εγω δεν τον ξερω ποιος ειναι κι αν παει γηπεδο.ειναι λιγο ουτοπικο το κραξιμο στο ιντερνετ ειδικα μαλιστα σε ατομα που δεν γνωριζεις ποια μπορει ναναι.δεν το λεω για σενα προσωπικα γενικα μιλαω
Και τα χανουμια και οι βαζελοι μια χαρα τις εχουν σε μονιμο σημειο...Αυτο μονο εχω να επισημανω,κατα τα αλλα ΠΑΟΚΑΡΑ ριξε μια τσαπου στους πιναρογιακαδες να γουσταρουμε!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Το προβλημα ειναι αγωνιστικο. ΕΑΝ ο ΓΕΡΟΣ αντι των αμερικανοθρεμμενων λανγκφορντ κτλ επαιρνε ΠΑ ΠΑ ΝΤΩ ΝΙ ΟΥΥΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΜΟΥΡΤΟ ΣΛΑΦΤΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΑΜΑΤΖΙΟΛΑ ωπα σορρυ κεκτημενη ταχυτητα αντι των ΓΕΡΩΝ επισης μπιδη δεδα (που ο ενας χτες εβαλε 15 στα 16 τριποντα στην προπονηση και ο αλλος καμια τρια τεσσερα σερι απ το κεντρο) δε θα χρειαζοταν οι συνοπαδοι μας να νιωθουν θιγμενοι και να σηκωνουν απο αντιδραση ελληνικες σημαιες.
Ο ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ???

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΠΟΛΩΝΙΑ