....γαλανολευκων πολλων....
Μάλιστα. Δε φτάνει που έχετε γράψει στα παπάρια σας ΟΛΟΙ το μπάσκετ μας με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, έχετε το θράσος να πουλάτε και πνεύμα βάζοντας ταμπέλες και στα ΠΑΟΚτσάκια που τρέχουν και στηρίζουν γιατί ακόμα και χωρίς αυτούς θα ήταν σαν κεκλεισμένων το Παλατάκι. Η παράθεση δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε σένα γιατί απ όσο θυμάμαι ζεις στο εξωτερικό, αλλά κυρίως σε αυτούς που θα συμφωνήσουν μαζί σου είτε γράφοντάς το εδώ μέσα, είτε κρατώντας το απλά στη σκέψη τους.
ε ναι ρε γιατρε, ποιος σε επιτρεπει να κρινεις ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τον λαο του Π.Α.Ο.Κ. που ναι μεν παταει στο παλατακι αλλα το στολιζει με γαλανολευκες;
Οκ, με λιγα λογια οποιος παταει στο μπασκετ εχει το ελευθερο επειδη απλα παταει, τι καλα.... πεταμε κι ενα <<δεν παει αποκλειστικα σε σενα>> και τελειωσαμε.
Ναι ρε αδερφε, μενω στο εξωτερικο, ΚΑΙ ; Αν ηταν τα παντα στο χερι μας πολλα θα ηταν διαφορετικα....ελα ομως που δεν ειναι. οτι μπορουσα να κανω απο δω που ειμαι το εκανα,
και στο μπασκετ και στον ερασιτεχνη, αλλο δεν μπορουσα να κανω. Και τωρα τι; Μοκο σε οτι και να γινει; οχι μεγαλε.....
Δεν εχεις ιδεα ποσο με ποναει η εικονα του μπασκετ εδω και πολλα χρονια, ειδικα που τα τιμημενα μας χρονια τα μπασκετικα (αρχες μεσα 90's) το παλαι ηταν το δευτερο σπιτι μου!
Τελος παντων η γνωμη μου δεν αλλαζει σχετικα με το θεμα μας ποιο πανω. Κι οντοπικ, ΠΟΥΤΣΑ στην καρσιγιακα να τελειωνουμε !