Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - buducnost (Eurocup) Τεταρτη 12/11/2014 ωρα 19:00 novasports3  (Read 1058 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline bozik

• Αλλαγή
θα εχει μπουμπουνεσνοστ?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Θελω να ακουσω συνθημα απο Μπούντοτσνοστ .Δηλ τι λενε forza Μπούντοτσνοστ οεοεοε

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Λογικά θα έχει καμιά 200ρα όπως πέρσι..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Και θα έρθουν και θα φύγουν όπως πέρυσι; ή θα τους κάνουμε την ανάλογη φιλοξενία;;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
κανενα λινκ;;;

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Πολύ εύκολα 80-60, πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να μην περάσουμε στην επόμενη φάση.

http://live.euroleague.net/gamesjsuleb.aspx?ig=uleb_90&st=20&dp=FFHP5F26A7BB17242ZJNAF196&z=0&X-Forwarded-For=188%2e4%2e54%2e102

Άντε να δούμε πότε θα παίξει ο Κόττας ( μόλις 3 λεπτά ) και ο Λιάπης ( 7 λεπτά ).
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Καμια φοτο απο κερκιδα παιζει?

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
rosen ασε με να χαρω την ΑΝΕΤΗ νικη μας........μην με κουρδιζεις περισσοτερο γιατι ετοιμος ειμαι να σπασω το πληκτρολογιο.......κερδιζεις με 33 ποντους στις αρχες του 4ου δεκαλεπτου και δεν βαζεις τα παιδια να παιξουν;και εξακολουθουν καποιοι εδω μεσα να τον διακαιολογουν;μα και μονο απο την αποψη να ξεκουρασεις αυτους που τραβανε συνεχεια κουπι να το δεις......τι να πω;ο ανθρωπος δεν παιζεται!!

παντως ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μπραβο ρε ομαδαρα μεγαλη εμφανιση για 30 λεπτα ειδικα στην αμυνα με πολλα κλεψιματα και φοβερη πιεση πανω στον Κουκ τον βγαλαμε απο τον ρυθμο του αγωνα απο νωρις.. τους κοψαμε τα τρεξιματα και τους αιφνιδιασμους και εφτασε το ματς στους 33 ποντους.. μπηκαν στο τελος Τσοχλας, Κακαρουδης, Λιαπης Κωττας και αμα ειχε 2-3 λεπτα ακομα θα πηγαινε και μονοψηφια η διαφορα παλι καλα εγραφε ο Δεδας απο παντου.. ουτε ο Λιαπης ουτε ο Κωττας(φυσικα και οι Τσοχλας Κακαρουδης αλλα σε μικροτερο βαθμο) δεν αξιζουν να παιζουν παραπανω απο οσο παιζουν.. αντι να αρπαξουν την ευκαιρια εστω και την τριλεπτη σημερα πετουσαν αετο.

Κατα τα αλλα το καλυτερο ματς του Λαγκφορντ φετος οχι μονο επειδη σκοραρε 11 ποντους αλλα κυριως για την βοηθεια που εδωσε στην αμυνα και στα ριμπαουντ.. ας ελπισουμε να ανεβει η τουλαχιστον να μεινει σταθερος στα σημερινα στανταρ(κομματακι δυσκολο) επισης μ αρεσε πολυ ο Οντουμ δειχνει να συνερχεται απο τον τραυματισμο του.. σημερα εβγαλε την φαση του αγωνα τρομερο κλεψιμο και καρφωμα στον αιφνιδιασμο! Πρεπει να πιστεψει ομως λιγο περισσοτερο και στο σουτ του εκτος απο το καρφωμα μονο 2 προσπαθειες πηρε.Εξαιρετικος και ο Σαλουστρος αμυντικα πανω στον Κουκ του πηρε ταυτοτητες κλειδια τα παντα ολα.

Κλασσικα μικρη η προσελευση στο παλατακι αλλα μου φανηκε σημερα στο κομματι των οργανωμενων οτι ειχε περισσοτερο κοσμο και ειχε αρκετα καλη κερκιδα κατα διαστηματα

Ερχονται 2 πολυ δυσκολα παιχνιδια εντος εδρας και ειναι ευκαιρια να το γεμισουμε το γηπεδο αρχικα με βαζελο την ερχομενη Δευτερα και μετα την Τεταρτη με την Καρσιγιακα

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Περηφάνεια και τίποτε άλλο.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΔΗ...

ΓΑΜΙΟΛΑ ΙΒΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
biv δεν ειδα το ματς αλλα το παρακολουθησα λεπτο προς λεπτο απο το site του eurocup........δεν τα θυμασαι καλα τα πραγματα......8'.06'' πριν το τελος του ματς εχει παει η διαφορα στο +33......βγαζει βον,καρτερ και λοιπους(σωστο,να ξεκουραστουν και λιγο.....οι μαυροι) και περναει μεσα τα παπουδια.......εχει τωρα για 5αδα μπιδη,τσοχλα,δεδα,κακαρουδη,λανγκφορντ και σαλουστρο.....μεσα σε 1.12'' η διαφορα κατεβαινει στους 25 αλλλα μετα εβαλαν 2 τριποντα δεδας και μπιδης και τους κοπηκε ο βηχας.......αλλα η διαφορα biv επεσε οταν ηταν τα παπουδια μεσα που παιζουν αμυνα με τα ματια......παντως κι εγω αν εβλεπα σε ενα τοσο ευκολο ματς να με βαζει ο προπονητης μου 2.51'' πριν το τελος οχι αετο θα πετουσα αλλα μπορει να επαιρνα και πασατεμπο απο το κυλικειο!
Τελοσπαντων.....δεν θα το συνεχισω γιατι βαρεθηκα τις μικρες σουλιτσες(fans του σουλη) και επειδη θελω σημερα να χαρω την ΑΝΕΤΗ νικη μας(μιας και δεν εχω αυτην την χαρα συχνα)!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Καμια φοτο απο κερκιδα παιζει?

Τι να δεις έχουμε γεμίσει ελληνικές σημαίες  :tikitaka:

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μικρη Σουλιτσα να πεις τη μανα σου αντε σοβαρεψου μην μας γυρνας τα μυαλα εχεις γαμηθει με την εμπαθεια σου για Μαρκοπουλο ενω η ομαδα πεταει απο νικη σε νικη 20 ποντους για πλακα σημερα σε ματς που περυσι το πηραμε σε νεκρο χρονο με τριποντο Κουπερ και συ το μονο που εχεις να πεις ειναι γιατι δε παιζει ο Κωττας και ο Λιαπης, παραθετεις κλασσικα απο την galanis sport data λεπτο προς λεπτο σε παιχνιδι που δεν εχεις δει πετας και ενα μπραβο στο τελος και καθαρισες για να μην στην πει και κανενας οτι δε χαιρεσαι τις νικες.

Και στην τελικη το χω πει στα αρχιδια μου ο Μαρκοπουλος ο ΠΑΟΚ με ενδιαφερει και οσο παει καλα με αυτον στον παγκο δεν εχω παραπονο.. αγαπα την ομαδα και οχι τον Λιαπη, τον Σφεικο, τον Γιαννακιδη, τον Βεργινη, τον Παπαντωνιου, τον Κασελακη, τον Καλλε και τα αλλα αιωνια ταλεντα που αραδιαζεις εδω και χρονια που ολοι μαζι δεν κανουν μια τριχα απ τα αρχιδια του 39χρονου Χαραλαμπιδη!

Offline bozik

• Αλλαγή
εχει τωρα για 5αδα μπιδη,τσοχλα,δεδα,κακαρουδη,λανγκφορντ και σαλουστρο.....
τεχνικη ποινη και η μπάλα από έξω παππου  :'( :'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
κάτι άσχετο και συγγνώμη...
παππου το πουλέν σου ο καλές που παίζει τώρα ρε φιλε ? και τη στατιστικά έχει ?
πάντως ρε παππου ποσο λάθος στήριξη έδινες τότε στο παλτό...αυτός δεν έβαζε καλάθι ούτε στον σούλη στην προπόνηση,ήθελες να τον βάζει κιόλας  :'(

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Με την μέχρι τώρα πορεία μας στο μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα έπρεπε να είναι ο ένας πάνω στον άλλον... Αλλά και πάλι τίποτα... αν κατέβαζαν καμιά 200άδα όπως ακούστηκε, τότε τα περσινά 3 πούλμαν θα ήταν 10 φέτος...
Όμως τι να πεις, για μερικούς η λέξη ΠΑΟΚ ισούται μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...