Author Topic: ventspils - Π.Α.Ο.Κ. (Eurocup) Τεταρτη 05/11/2014 ωρα 19:00 novasports3  (Read 982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ειδικά όταν μόλις πριν λίγες μέρες απέρριψε τον γαύρο και τα λεφτά του .....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ναι οσοι ασχολουνται με τον επαγγελματικο αθλητισμο εχουν αγνες προθεσεις και ειναι παρθενες......κατσε να αλλαξω πλευρο  :13:
τελοσπαντων εγω μια σκεψη εκανα.....δεν ξερω αν ειναι ετσι αλλα ενα ειναι σιγουρο.......οσοι ασχολουνται με τον επαγγελματικο αθλητισμο ειναι τιγκα στην βρωμια και εγω τουλαχιστον δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για κανεναν.....μα για κανεναν!οσοι εχουν μιλησει εστω και λιγο με 2-3 ανθρωπους που ηταν-ειναι παικτες ή προπονητες ή διαιτητες ξερουν τι παιζει........μπορει και να μην ισχυει αλλα κι εσεις μην πεφτετε απο τα συννεφα σαν πιτσιρικι που του ειπαν πως δεν υπαρχει αη-βασιλης!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
γιατι μηπως εχει πει ποτε τον ΠΑΟΚ δικεφαλο ρε μπιβ ο σουλης;ρε μια φορα να τον πει δικεφαλο δεν γινεται;

Offline bane

• Αλλαγή
το ποδοσφαιρο αλλα ειδικα το μπασκετ ειναι καθαρα αθλημα μανατζαρεων. αυτο δεν σημαινει οτι ο σουλης ειναι ετσι αλλα παιζει πολυ βρωμα.μα παρα πολυ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τελοσπαντων κακως ανοιξα τετοια κουβεντα γιατι δεν εχει νοημα....κανεις δεν μπορει να αποδειξει ουτε οτι ειναι ετσι ουτε οτι δεν ειναι......αλλα το ουσιαστικο ερωτημα παραμενει.....γιατι τοση εμπαθεια και απαξιωση στα παιδια της ομαδας;

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
... μην πεφτετε απο τα συννεφα σαν πιτσιρικι που του ειπαν πως δεν υπαρχει αη-βασιλης!

Τι εννοεις παππου? Μιλα ξεκαθαρα...!  :P

Offline banis

• Αλλαγή