Author Topic: ΚΑΟΔ - Π.Α.Ο.Κ. Σάββατο 25/10/14 ώρα 17:00 /NS2 & NS2 HD/ Λ.π.  (Read 958 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δυσκολο ματς αυριο και η απουσια του Οντουμ το κανει δυσκολοτερο.. ειμαστε σε καλη κατασταση και ελπιζω οι Τσοχλας και Λιαπης να καταφερουν να ανταποκριθουν ωστε να μην φανει η απουσια του Αμερικανου. Με αυτους παιξαμε και στο κυπελλο τους κερδισαμε πολυ ευκολα στην Θεσσαλονικη αλλα στην εδρα τους παντα ειναι ανταγωνιστικοι αν και νομιζω φετος εχουν χειροτερο ροστερ απο περυσι

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
3 ωρες πριν τον αγωνα ούτε ενα ποστ.  Παραδοσιακά. Δύσκολο ματς σε καταραμενη έδρα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
κανένα link παιζει?
ας βοηθήσει κάποιος για μας που δεν έχουμε nova

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Αδερφε δεν εχει κατι μεχρι στιγμης

Offline blue_eyes

• Βασικός
γαμωνοβα και εγω δεν μπορω να βρω λινκ με τιποτα

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
33-35 ημιχρονο

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
45-47 3o δεκαλεπτο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Τεραστια νικη
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
NIKH

μπραβο στα παιδια που πηγαν και καναν κερκιδαρα

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!

Ελεγα να μην ξαναγραψω και να αφησω να γραφει μονο ο gianniwths αλλα αυτος γραφει μονο οταν ειναι να απαντησει σε εμενα τον ΑΣΧΕΤΟ απο μπασκετ που ΔΕΝ αγαπαει την ομαδα......απο την αλλη σεβομαι τους ανθρωπους που με θελουν εδω μεσα και λεω "ενταξει μωρε ας γραφω κι εγω γιατι αν ειναι να αφησουμε το φορουμ σε τυπους που αγαπανε τοσο τον ΠΑΟΚ και ειναι τοσο σχετικοι με το αθλημα οσο ο gianniwths τοτε παει παμε κατα διαολου"

Αρκετα ασχοληθηκα ομως με ανθρωπους που εχουν επιλεκτικη μνημη,επιλεκτικα διαλεγουν κομματια οσων πεις για να πουν αυτο που θελουν σαν αλλος ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ή αλλος δημοσιοκαφρος και μπαινουν εδω μεσα ΜΟΝΟ για να "την πουν" στον παππου τον ασχετο που μισει τον ΠΑΟΚ.Δεν πειραζει εγω συνεχιζω με την αρρωστεια που κραταει 28 χρονια τωρα........

1ον:Εγραφα ολο το καλοκαιρι οτι ηθελα τον ΦΑΓΙΕ στην ομαδα στην θεση του τσαιρελη στην θεση 4......ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ στην θεση 4 κακαρουδης και λανγκφορντ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ εναν τσαιρελη.....
οσον αφορα τον ΦΑΓΙΕ παραθετω σχολιο του contra σημερινο........."Ο Μοχάμεντ Φαγέ, ένας ημίψηλος ψηλός που σε όποια (ελληνική) ομάδα κι αν αγωνίζεται αποτελεί σημείο αναφοράς."
Ο μαρκοπουλος επελεξε τον λανγκφορντ.........και ετσι για να την ΣΠΑΩ σε καποιους σχετικους με το αθλημα θα κανω μια ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ συγκριση λανγκφορντ(Λ) - ΦΑΓΙΕ(Φ).........  
Ποντοι : Λ 4,5 - Φ 15,3 (σημειωση: απο τους 9 συνολικα ποντους του λανγκφορντ οι 7 ειναι με βολες!!!!!!!)
Ριμπαουντ : Λ 3,5 - Φ 9,0

Πολλοι θα πουν αλλο ρεθυμνο(ή ελευσινα περυσι) κι αλλο ΠΑΟΚ....σωστο αλλα η διαφορα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ......και κανω συγκριση στατιστικων γιατι το 4αρι τον ξενο τον θες για 2 πραγματα....ριμπαουντ και σκορ......καλα ο λανγκφορντ στο ριμπαουντ ειναι επιπεδου καλλε(δεν κανω συγκριση γενικα για οσους βιαστουν και αρχισουν τα γνωστα αφοριστικα).

2ον: εγραφα οτι κακως δεν συνεχισε ο γιαννακιδης στην ομαδα γιατι για 2ος γκαρντ θα ηταν μια χαρα.......παραθετω και για αυτον σημερινο σχολιο του contra......"Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, του οποίου το σουτ αποτελεί το όπλο για να κάνει καριέρα." Και για να συνεχισω να την σπαω σε καποιους 13,3 ποντους εχει μεχρι σημερα.....αυτο ειναι καθαρα ενημερωτικο και δεν προσπαθω να αποδειξω κατι αλλα σιγουρα δεν μπορουν να πουν και καποιοι πως ο γιαννακιδης ειναι μπαζο!

3ον:Καποιος μου απαντησε επειτα απο σχετικο σχολιο μου οτι "ποιος κασελακης ρε παππου;ο δεδας τουλαχιστον εχει ενα σουτ!"......2/9 σουτ συνολικα μεχρι τωρα με 0/6 τριποντα(5 ποντους συνολικα) και στην ευρωπη 3/9 τριποντα και καμια προσπαθεια 2 ποντων(9 ποντους)......εγω δεν βλεπω κανεναν φοβερο σκορερ μεχρι τωρα......βεβαια υπαρχουν και οι ειδημονες του αθληματος που σου λενε πως τα στατιστικα ειναι ΑΣΧΕΤΑ με την αποδοση του παικτη αλλα οταν θες να κρινεις καποιον για το σουτ του ή κατα ποσο ειναι σκορερ δεν κοιτας το στυλ που σουταρει ή ποσο καλα σπαει ο καρπος........δεν αμφιβαλλω οτι εχει πολυ καλο σουτ αλλα πλεον ειναι 35 και δεν μπορει ασε που ανεκαθεν ηταν παικτης που θα επιανε το κωλοχερο για 4-5 ματς και στα υπολοιπα θα ηταν πατος.......δεν θελω να βαλω στατιστικα του κασελακη (παρολο που θελω να την σπασω σε καποιους),φτανουν τα πιο πανω.......

Ευχαριστηθηκα στατιστικα σημερα γιατι δεν ειχα βαλει σχεδον καθολου φετος......ΑΥΤΑ.......τα υπολοιπα θα τα γραψουν αυτοι που αγαπανε την ομαδα και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ειναι ειδημονες του αθληματος!  

« Last Edit: October 25, 2014, 20:42:23 by rebelpappous »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
παππού εγώ σου είπα για τον κασελάκη. Τον δέδα δεν περιμέμεις να τον κρίνεις από τα στατιστικά 3 αγώνων. Όπως είπες είναι 35 χρονών και αν μη τι άλλο κάποια χαρακτηριστικά του έχουνε φανείως τώρα. Για τον κασελάκη.....μην το συνεχίζεις....εκτίθεσαι....όπως κάποτε μας έβαζες τα στατιστικά του καλλέ για να μας πείς πόσο τον αδικεί ο μαρκόπουλος.
Στην ζωή υπάρχει το ψέμμα,το μεγάλο ψέμμα και η στατιστική...

Offline dave

• Αλλαγή
μπραβο παππου δικαιωνεσαι πανυγηρικα! για τη νικη σημερα και το αηττητο φετος εχεις να πεις τπτ?

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
capri εσυ εκτιθεσαι που προσπαθεις να μου πεις οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν παικτης ειναι καλυτερος ο δεδας απο τον κασελακη......και για να επαναλαβω κατι που εγραψα τις προαλλες.....ο κασελακης επαιζε ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ αμυνα ενω ο δεδας ειναι σαν σταθμαρχης που βλεπει απο μπροστα του τα τρενα να περνουν(μου αρεσε αυτο γι'αυτο το ξαναγραψα....ταιριαζει απολυτα με τον δεδα).....μηπως κι αυτο ειναι στατιστικο ή μηπως δεν ειναι ετσι;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παππού να μην ξεχνάς ότι ο ΠΑΟΚ με μαρκόπουλο καλύτερα παίζει πάντα μετά τον φλεβάρη. Παρόλο τα μέτρια νούμερα που παρέθεσες, όλοι αυτοί θα ανέβουν αργότερα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εγώ δεν σου είπα ότι ο δέδας παίζει άμυνα αλλά απλά ότι έχει ένα καλό στοιχείο στο παιχνίδι του ..... το σούτ. Ο κασελάκης που λες δεν έχει τίποτα τ-ι-π-ο-τ-α και πολύ σωστά τον μπούλαραν

Offline bane

• Αλλαγή
παππου τον κασελακη τον εμπιστευτηκες ποτε σε τελευταια λεπτα για σουτ? θελεις να σου πω ποσα τετοια εχει παρει ο δεδας? δεν μππαινω στην συγκριση αλλα δυστυχως για τον κασελακη εμεινε αιωνιο ταλεντο. δες τα νουμερα του σε εμας .
δεν θα μπω στην συγκριση ψηλων αλλα κατι βλεπουν και παιρνουν συγκεκριμενους παικτες. νομιζω οτι η αποφαση για μεταγραφες ειναι κοινη μεταξυ μπανε,ματζικ σουλη .δεν πιστευω να θετει βετο ο σουλης οτι θα παρει αυτον που θελει εκεινος ντε και καλα.γιατι δεν λες και για τον μπογρη που τον ανεστησε ο σουλης. δες τα περσινα του νουμερα.ποτε δεν εχει ξαναπαιξει ετσι ,το ιδιο και ο τσαιρελης στην καριερα του με μας επαιξε και πηρε την μεταγραφη και το μεγαλο του συμβολαιο να κονομησει στο τελος.για τον μπιδη οσο εχεις γραψει ποτε δεν τον ηθελες αλαλ δεν νομιζω να υπαρχει 38χρονος να παιζει ετσι.
δεν εχεις αδικο σε καποια αλλα οταν τα γραφεις ειναι σαν να σου εχουνε σκοτωσει καποιον δικο σου.γραφεις με μισος και απαξιωση για καποιους και χανεις το δικιο σου(για παικτες μιλαω ετσι ..)επισης σε 2 1/2 αγωνες μην βγαζεις στατιστικα. στην πορεια αυτα. και ο αγραβανης στον γαβρο εχει τρελα νουμερα στις 2 απο τις 3 αγωνιστικες. θα δεις ομως στην πορεια.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
tasoylis αν ειδες σε καποια φαση εγραψα μεχρι στιγμης και το εχω ξαναγραψει φετος......εννοειται πως πολλοι θα ανεβουν σε αποδοση και η ομαδα συνολικα.........
dave ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως χαιρομαι για την ομαδα μου που  κερδιζει και ειναι αητητη αλλα η στεναχωρια μου που παιδια σαν τον λιαπη και τον κωττα δεν παιζουν(οπως και ο κονιαρης και πολλοι αλλοι πριν) ειναι μεγαλη.......
ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ τα παιδια μας που ηταν στις εθνικες ομαδες δεν συνεβαινε αυτο........πολλοι λετε οτι δεν μπορεις να συγκρινεις τα ταλεντα που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια....σωστο....αλλα αν συγκρινες τα τοτε ταλεντα με τους "μεγαλους" τοτε δεν θα επρεπε κι εκεινοι να παιζουν......τωρα δεν παιζει ο λιαπης για να παιζει ο τσοχλας και ο δεδας....δηλ. καποιος μου κανει πλακα.......επαιξε 2 λεπτα σημερα το παιδι.....ΕΛΕΟΣ ρε εσυ....ειναι βασικος γκαρντ με την εθνικη νεων.......ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ........δεν παιζει ουτε 3 λεπτα ο κωττας για να παιζει ο λανγκφορντ που οταν παιρνει ριμπαουντ πρεπει να βγουν ολοι στον λευκο πυργο να πανηγυρισουν.......προσωπικα εμενα ο λανγκφορντ μου κανει για παικτης που βαριεται....λες και κανει αγγαρεια που παιζει....δηλ. τον φανταζομαι στον παγκο οταν τον φωναζει ο μαρκοπουλος να μπει ξανα στο ματς να λεει "ωχουουου παλι θα μπω μεσα;"

Τελοσπαντων....η ομαδα ΓΕΝΙΚΑ παει πολυ καλα και μπραβο αλλα το βημα που εκανε περυσι ο μαρκοπουλος και του εδωσα πολλα συγχαρητηρια (οποιος δεν ειναι κακοπροαιρετος θα το θυμαται) να παρει πολλους ελληνες και νεα παιδια το πηρε ΟΛΟΚΛΗΡΟ πισω......εφυγαν 5 ελληνες(απο 17 εως 27 χρονων) και ηρθαν μονο 2(ενας 24 κι ενας 31) και κρατησαμε 40αρηδες......ωραιες οι νικες αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μακεδονικος.....χρειαζεται συνεχεια,χρειαζεται μελλον.....η συνεχεια δεν ειναι ουτε τα αμερικανακια ουτε οι 40αρηδες......απολαμβανω κι εγω το αητητο και μακαρι να φτασουμε πολυ ψηλα φετος και μακαρι να διαψευστω στα παντα και να εκτεθω εγω......ο περσινος και φετινος ΠΑΟΚ θυμιζει πολυ ΠΑΟΚ οσον αφορα τα ΑΡΧΙΔΙΑ του αλλα σε ΤΙΠΟΤΑ οσον αφορα τα πιο πανω που εγραψα.....αυτα....κουραστηκα....... αλλα δυστυχως πρεπει να τα κανω λιανα καθε φορα για τους ΜΗ κακοπροαιρετους.......

Offline dave

• Αλλαγή
ο λιαπης μεχρι τωρα παιρνει χρονο παει πολυ καλα και θα παρει κ αλλο. για το ποιος ερχεται και ποιος φευγει δε νομιζω να μη θελουν οι διοικουντες να κρατησουν κορμο. εξω απτο χορο τα βλεπεις ολα ευκολα, παρε αυτον κρατα τον αλλον, αλλα η κριτικη σου ειναι συνηθως εμπαθης.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Γαλατικό χωριό μετα απο νικη...ποσο  πιο ΠΑΟΚ?