ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!
Ελεγα να μην ξαναγραψω και να αφησω να γραφει μονο ο gianniwths αλλα αυτος γραφει μονο οταν ειναι να απαντησει σε εμενα τον ΑΣΧΕΤΟ απο μπασκετ που ΔΕΝ αγαπαει την ομαδα......απο την αλλη σεβομαι τους ανθρωπους που με θελουν εδω μεσα και λεω "ενταξει μωρε ας γραφω κι εγω γιατι αν ειναι να αφησουμε το φορουμ σε τυπους που αγαπανε τοσο τον ΠΑΟΚ και ειναι τοσο σχετικοι με το αθλημα οσο ο gianniwths τοτε παει παμε κατα διαολου"
Αρκετα ασχοληθηκα ομως με ανθρωπους που εχουν επιλεκτικη μνημη,επιλεκτικα διαλεγουν κομματια οσων πεις για να πουν αυτο που θελουν σαν αλλος ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ή αλλος δημοσιοκαφρος και μπαινουν εδω μεσα ΜΟΝΟ για να "την πουν" στον παππου τον ασχετο που μισει τον ΠΑΟΚ.Δεν πειραζει εγω συνεχιζω με την αρρωστεια που κραταει 28 χρονια τωρα........
1ον:Εγραφα ολο το καλοκαιρι οτι ηθελα τον ΦΑΓΙΕ στην ομαδα στην θεση του τσαιρελη στην θεση 4......ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ στην θεση 4 κακαρουδης και λανγκφορντ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ εναν τσαιρελη.....
οσον αφορα τον ΦΑΓΙΕ παραθετω σχολιο του contra σημερινο........."Ο Μοχάμεντ Φαγέ, ένας ημίψηλος ψηλός που σε όποια (ελληνική) ομάδα κι αν αγωνίζεται αποτελεί σημείο αναφοράς."
Ο μαρκοπουλος επελεξε τον λανγκφορντ.........και ετσι για να την ΣΠΑΩ σε καποιους σχετικους με το αθλημα θα κανω μια ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ συγκριση λανγκφορντ(Λ) - ΦΑΓΙΕ(Φ).........
Ποντοι : Λ 4,5 - Φ 15,3 (σημειωση: απο τους 9 συνολικα ποντους του λανγκφορντ οι 7 ειναι με βολες!!!!!!!)
Ριμπαουντ : Λ 3,5 - Φ 9,0
Πολλοι θα πουν αλλο ρεθυμνο(ή ελευσινα περυσι) κι αλλο ΠΑΟΚ....σωστο αλλα η διαφορα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ......και κανω συγκριση στατιστικων γιατι το 4αρι τον ξενο τον θες για 2 πραγματα....ριμπαουντ και σκορ......καλα ο λανγκφορντ στο ριμπαουντ ειναι επιπεδου καλλε(δεν κανω συγκριση γενικα για οσους βιαστουν και αρχισουν τα γνωστα αφοριστικα).
2ον: εγραφα οτι κακως δεν συνεχισε ο γιαννακιδης στην ομαδα γιατι για 2ος γκαρντ θα ηταν μια χαρα.......παραθετω και για αυτον σημερινο σχολιο του contra......"Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, του οποίου το σουτ αποτελεί το όπλο για να κάνει καριέρα." Και για να συνεχισω να την σπαω σε καποιους 13,3 ποντους εχει μεχρι σημερα.....αυτο ειναι καθαρα ενημερωτικο και δεν προσπαθω να αποδειξω κατι αλλα σιγουρα δεν μπορουν να πουν και καποιοι πως ο γιαννακιδης ειναι μπαζο!
3ον:Καποιος μου απαντησε επειτα απο σχετικο σχολιο μου οτι "ποιος κασελακης ρε παππου;ο δεδας τουλαχιστον εχει ενα σουτ!"......2/9 σουτ συνολικα μεχρι τωρα με 0/6 τριποντα(5 ποντους συνολικα) και στην ευρωπη 3/9 τριποντα και καμια προσπαθεια 2 ποντων(9 ποντους)......εγω δεν βλεπω κανεναν φοβερο σκορερ μεχρι τωρα......βεβαια υπαρχουν και οι ειδημονες του αθληματος που σου λενε πως τα στατιστικα ειναι ΑΣΧΕΤΑ με την αποδοση του παικτη αλλα οταν θες να κρινεις καποιον για το σουτ του ή κατα ποσο ειναι σκορερ δεν κοιτας το στυλ που σουταρει ή ποσο καλα σπαει ο καρπος........δεν αμφιβαλλω οτι εχει πολυ καλο σουτ αλλα πλεον ειναι 35 και δεν μπορει ασε που ανεκαθεν ηταν παικτης που θα επιανε το κωλοχερο για 4-5 ματς και στα υπολοιπα θα ηταν πατος.......δεν θελω να βαλω στατιστικα του κασελακη (παρολο που θελω να την σπασω σε καποιους),φτανουν τα πιο πανω.......
Ευχαριστηθηκα στατιστικα σημερα γιατι δεν ειχα βαλει σχεδον καθολου φετος......ΑΥΤΑ.......τα υπολοιπα θα τα γραψουν αυτοι που αγαπανε την ομαδα και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ειναι ειδημονες του αθληματος!